Szerző |
Üzenet |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
herQmanOne írta: JANNUS333 írta: herQmanOne írta: papó írta: herQmanOne írta: Köszönöm Jannus333-nak a sok növényt, a garnikat amit adott! Üdv herQman Biciklit kérjél tőle  Már kineztem egyet de nem enged belőle Üdv herQman Mondtam Herq..kell a pénz növényre és kőre.... Ha papó enged...én is.....bocs ezt visszaszívom...papó mindig enged....  elég nekem a zöldség is! Ha bicajrol van szó az már kokemeny üzlet! Azért majd fizetek rendesen! Üdv herQman Tudod bármikor megegyezhetünk.. még mindig a barna " fél" fixi csípi a se...?
|
2016. január 21., csütörtök 17:42 |
|
 |
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
JANNUS333 írta: herQmanOne írta: papó írta: herQmanOne írta: Köszönöm Jannus333-nak a sok növényt, a garnikat amit adott! Üdv herQman Biciklit kérjél tőle  Már kineztem egyet de nem enged belőle Üdv herQman Mondtam Herq..kell a pénz növényre és kőre.... Ha papó enged...én is.....bocs ezt visszaszívom...papó mindig enged....  elég nekem a zöldség is! Ha bicajrol van szó az már kokemeny üzlet! Azért majd fizetek rendesen! Üdv herQman
|
2016. január 21., csütörtök 17:18 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
herQmanOne írta: papó írta: herQmanOne írta: Köszönöm Jannus333-nak a sok növényt, a garnikat amit adott! Üdv herQman Biciklit kérjél tőle  Már kineztem egyet de nem enged belőle Üdv herQman Mondtam Herq..kell a pénz növényre és kőre.... Ha papó enged...én is.....bocs ezt visszaszívom...papó mindig enged....
|
2016. január 21., csütörtök 17:10 |
|
 |
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
papó írta: herQmanOne írta: Köszönöm Jannus333-nak a sok növényt, a garnikat amit adott! Üdv herQman Biciklit kérjél tőle  Már kineztem egyet de nem enged belőle Üdv herQman
|
2016. január 21., csütörtök 16:40 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
herQmanOne írta: Köszönöm Jannus333-nak a sok növényt, a garnikat amit adott! Üdv herQman Biciklit kérjél tőle 
2016. január 21., csütörtök 15:27 |
|
 |
herQmanOne
|
Köszönöm Jannus333-nak a sok növényt, a garnikat amit adott! Üdv herQman
|
2016. január 21., csütörtök 10:32 |
|
 |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
papó írta: myk74 írta: JANNUS333 írta: Köszi a garnitápot papó. Ízlik nékik, jó kis " fitnes" táp csak úgy rohangálnak az apró darabokkal. Azon kívül hogy jó, lehet még tudni valamit róla? Kaphatnék egy kis infót/linket erről a garnéla tápról? Most fogyott el a spec kajájuk, kellene az utánpótlás. Köszönöm Nincs eladó  De kaphatsz belőle természetesen  Köszönöm! 
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2016. január 19., kedd 16:37 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
myk74 írta: JANNUS333 írta: Köszi a garnitápot papó. Ízlik nékik, jó kis " fitnes" táp csak úgy rohangálnak az apró darabokkal. Azon kívül hogy jó, lehet még tudni valamit róla? Kaphatnék egy kis infót/linket erről a garnéla tápról? Most fogyott el a spec kajájuk, kellene az utánpótlás. Köszönöm Nincs eladó  De kaphatsz belőle természetesen 
2016. január 19., kedd 13:39 |
|
 |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
JANNUS333 írta: Köszi a garnitápot papó. Ízlik nékik, jó kis " fitnes" táp csak úgy rohangálnak az apró darabokkal. Azon kívül hogy jó, lehet még tudni valamit róla? Kaphatnék egy kis infót/linket erről a garnéla tápról? Most fogyott el a spec kajájuk, kellene az utánpótlás. Köszönöm
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2016. január 19., kedd 10:44 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: Köszi a garnitápot papó. Ízlik nékik, jó kis " fitnes" táp csak úgy rohangálnak az apró darabokkal. Azon kívül hogy jó, lehet még tudni valamit róla? Az egyik neves /külföldi / garnélással lett volna ez egy közös termék . Időközben sajnos szerződést kötöttek vele így nem lehet saját terméke . Csak "közös termék" lett volna, vagy ennek a fejlesztésébe is benne van a kezed...? Ismerős az "illata" meg az állaga bár nagyon sok táo ilyen téren hasonló... a lényeg hogy nagyon komálják a garnik...volt nagy veszek meg rohangálás az "abrakért". A termék az enyém lett volna a márkanévvel / az ő nevével /lehetett volna nagyon jól eladni ... Eszméletlen mennyi mindenben benne van a kezed "munkája".... Szakmai ártalom  Egyszer ha lesz időm " kilistázom" az összes csodaszered és egyéb " kezed munkáját" közvetetten és amúgy...meglepő lenne, kevés ideje vagyok a fórumon de nincs hét hogy ne ütné fel a fejét egy " varázspor" algára vagy Spec kaja vagy egy apró szösszenet hogy épp melyik bacikultúrának a fejlesztéséhez volt nem kevés közötök, eszméletlen energiát fektettek bele a hobbyba...és ez csak a " növényes" rész amit látunk. Le a kalappal, csak elismerően bológatok...gratulálok!
|
2016. január 18., hétfő 21:16 |
|
|