Szerző |
Üzenet |
vojth
Csatlakozott: 2016. február 13., szombat 10:17 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Debrecen
|
JANNUS333 írta: Köszönöm a koralzuzalékot és a kifogástalan kiszolgálást. Illtetve tolmácsolom kisfiam külön köszönetét a csigaházakért...  Furcsa nálatok a gravitáció. :-)
|
2016. március 24., csütörtök 6:34 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Már kérdezte...mikor megyünk a csigás bácsihoz...[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]
Tapatalkkal küldve az én LG-D722 eszközömről
|
2016. március 22., kedd 20:48 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
JANNUS333 írta: Köszönöm a koralzuzalékot és a kifogástalan kiszolgálást. Illtetve tolmácsolom kisfiam külön köszönetét a csigaházakért...  Ha én ezt tudom .. gyűjteni fogom 
2016. március 22., kedd 20:46 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Köszönöm a koralzuzalékot és a kifogástalan kiszolgálást. Illtetve tolmácsolom kisfiam külön köszönetét a csigaházakért... 
|
2016. március 22., kedd 19:47 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
rigoszabi írta: SlyChocolate írta: rigoszabi írta: Rettentö nagy köszönet Gábornak és a csapatnak, hogy 1200 km-re is ilyen gyorsan eljuttatott egy komplett (opti) akváriumot és a belevaló növényeket, tápokat, finomságokat! Extra profi volt a csomagolás is! Gondolom alsóhangon is egy fél napot vett igénybe csak a csomagolás. Innentöl kezdve nem illik elrontanom a scape-et.  Hu-Ha! Megtudhatjuk hová ment a csomi?  Németország. Köszi.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. január 28., csütörtök 19:45 |
|
 |
rigoszabi
Csatlakozott: 2015. szeptember 10., csütörtök 19:53 Hozzászólások: 112
|
SlyChocolate írta: rigoszabi írta: Rettentö nagy köszönet Gábornak és a csapatnak, hogy 1200 km-re is ilyen gyorsan eljuttatott egy komplett (opti) akváriumot és a belevaló növényeket, tápokat, finomságokat! Extra profi volt a csomagolás is! Gondolom alsóhangon is egy fél napot vett igénybe csak a csomagolás. Innentöl kezdve nem illik elrontanom a scape-et.  Hu-Ha! Megtudhatjuk hová ment a csomi?  Németország.
|
2016. január 28., csütörtök 19:26 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
rigoszabi írta: Rettentö nagy köszönet Gábornak és a csapatnak, hogy 1200 km-re is ilyen gyorsan eljuttatott egy komplett (opti) akváriumot és a belevaló növényeket, tápokat, finomságokat! Extra profi volt a csomagolás is! Gondolom alsóhangon is egy fél napot vett igénybe csak a csomagolás. Innentöl kezdve nem illik elrontanom a scape-et.  Hu-Ha! Megtudhatjuk hová ment a csomi? 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. január 28., csütörtök 18:10 |
|
 |
rigoszabi
Csatlakozott: 2015. szeptember 10., csütörtök 19:53 Hozzászólások: 112
|
Rettentö nagy köszönet Gábornak és a csapatnak, hogy 1200 km-re is ilyen gyorsan eljuttatott egy komplett (opti) akváriumot és a belevaló növényeket, tápokat, finomságokat! Extra profi volt a csomagolás is! Gondolom alsóhangon is egy fél napot vett igénybe csak a csomagolás. Innentöl kezdve nem illik elrontanom a scape-et. 
|
2016. január 28., csütörtök 17:49 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
KÖSZÖNÖM a tanulságos beszélgetést, a növényeket és az extrákat. U.I.: Amit kérdeztél arra a válaszom igen, kicsit megviselt....csak "lányos" zavaromban nemet mondtam.... 
|
2016. január 28., csütörtök 17:08 |
|
 |
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
JANNUS333 írta: herQmanOne írta: JANNUS333 írta: herQmanOne írta: papó írta: herQmanOne írta: Köszönöm Jannus333-nak a sok növényt, a garnikat amit adott! Üdv herQman Biciklit kérjél tőle  Már kineztem egyet de nem enged belőle Üdv herQman Mondtam Herq..kell a pénz növényre és kőre.... Ha papó enged...én is.....bocs ezt visszaszívom...papó mindig enged....  elég nekem a zöldség is! Ha bicajrol van szó az már kokemeny üzlet! Azért majd fizetek rendesen! Üdv herQman Tudod bármikor megegyezhetünk.. még mindig a barna " fél" fixi csípi a se...? Az bizony Üdv herQman
|
2016. január 21., csütörtök 18:00 |
|
|