|
Pontos idő: 2025. április 21., hétfő 18:45
|
Szerző |
Üzenet |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Papó, meg szeretném kérdezni...hoooogy a boltba a kisemlősöknél mi készül a kocka akiban?? Vagy titkos project...??
|
2016. február 6., szombat 22:49 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Selena írta: papó írta: Selena írta: Nálunk előírás hogy bohochalat 100 liter alatt nem lehet tartani...máshol meg bohochal chipset ropogtatnak...igen...bohochalbol vékony szeletek kiszaritva mint a chips... Pont ez a probléma ezekkel a rendeletekkel .. legyen .. de akkor tessék betartatni .. No-ban meg 300 liter alatt nem lehetne bohochalat tartani...nekem 60 literben van egy pár...már várom is a Polizei-t...  Na Jöjjön csak Közelebb selena elvtárs...hogy is volt a bohochalakkal.....  ....
|
2016. január 4., hétfő 21:30 |
|
 |
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
papó írta: Selena írta: Nálunk előírás hogy bohochalat 100 liter alatt nem lehet tartani...máshol meg bohochal chipset ropogtatnak...igen...bohochalbol vékony szeletek kiszaritva mint a chips... Pont ez a probléma ezekkel a rendeletekkel .. legyen .. de akkor tessék betartatni .. No-ban meg 300 liter alatt nem lehetne bohochalat tartani...nekem 60 literben van egy pár...már várom is a Polizei-t... 
|
2016. január 4., hétfő 21:27 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: papó, ezt egy ismerősöm küldte....ledöbbentem..mik vannak "EU-s előírásra innentől nem kapható Kaliforniai tündérhínár Cabomba caroliniana Vízijácint Eichhornia crassipes (Martius) Solms Hévízi gázló Hydrocotyle ranunculoides L. f. Fodros átokhínár Lagarosiphon major (Ridley) Moss Nagyvirágú tóalma Ludwigia grandiflora (Michx.) Greuter & Burdet Sárgavirágú tóalma Ludwigia peploides (Kunth) P.H. Raven Közönséges süllőhínár Myriophyllum aquaticum (Vell.) Verdc. Kaliforniai vörösrák Procambarus clarkii Girard, 1852 Virginiai márványrák Procambarus falax forma virginalis (marbled crayfish) Ékszerteknős Trachemys scripta Schoepff, 1792 Ez a legnagyobb probléma az EU-ban, szuper !" Az ilyen rendeltetekkel az a baj , hogy az egész EU terültére vetítik ki az időjárási viszonyokat . Úgy vannak vele , hogy ha mondjuk a Spanyol tengerparton 20 c a középhőmérséklet és a Vízijácint el tudna szaporodni , akkor ezt levetítik az egész EU területére és nem veszik figyelembe , hogy nálunk viszont a fagyponton elpusztul . Nálunk nem tud agresszív tényező lenni . Igen selytettem hogy nem lesz belőlük ökokatasztrófa.. de azért oda figyelhetnének az éghajlatra...na mindegy csak meghökkentem hogy ilyen is van... Ez csak kivonat .. Maga a rendelet az több oldalon sorolja a fajokat . Értem én hogy védeni kell az őshonos fajokat...de ismerve a magyar ellenőrző szerveket...ha eladók jövőre egy szál átokhínárt jön a elit komandós egység és láncravernek nemzeti kincseink veszélyeztetéséért...  Az üzletekből bizonyosan eltűnnek a fenti élőlények , de nézz szét a plázákon . / lepkék és társaik / ott senki nem nézi , hogy mi is kerül az asztalra ... Fene se érti ... illetőleg nagyon is ..  Na most már világos minden.."Fene se érti ... illetőleg nagyon is"  De hogy jönnek ide a lepkék???  Minden terra plázán árusítanak preparátumokat . Olyan rovarokat amelyek szigorúan védettek . Hogyan tűzték őket gombostűhegyre ? Nagyon mérges vagyok miatta .. Falusi gyerek vagyok....  nekem a pláza ahol mozizni szoktunk  , de Mostmár villi, majdnem bementem debibe hogy mi van a pláza tetején....éjszakai pillangó....kisasszonyok vagy mi..  nem esett le..de bosszantó amúgy Mostmár értem..
|
2016. január 4., hétfő 21:25 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Selena írta: Nálunk előírás hogy bohochalat 100 liter alatt nem lehet tartani...máshol meg bohochal chipset ropogtatnak...igen...bohochalbol vékony szeletek kiszaritva mint a chips... Pont ez a probléma ezekkel a rendeletekkel .. legyen .. de akkor tessék betartatni ..
2016. január 4., hétfő 21:25 |
|
 |
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Nálunk előírás hogy bohochalat 100 liter alatt nem lehet tartani...máshol meg bohochal chipset ropogtatnak...igen...bohochalbol vékony szeletek kiszaritva mint a chips...
|
2016. január 4., hétfő 21:23 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: papó, ezt egy ismerősöm küldte....ledöbbentem..mik vannak "EU-s előírásra innentől nem kapható Kaliforniai tündérhínár Cabomba caroliniana Vízijácint Eichhornia crassipes (Martius) Solms Hévízi gázló Hydrocotyle ranunculoides L. f. Fodros átokhínár Lagarosiphon major (Ridley) Moss Nagyvirágú tóalma Ludwigia grandiflora (Michx.) Greuter & Burdet Sárgavirágú tóalma Ludwigia peploides (Kunth) P.H. Raven Közönséges süllőhínár Myriophyllum aquaticum (Vell.) Verdc. Kaliforniai vörösrák Procambarus clarkii Girard, 1852 Virginiai márványrák Procambarus falax forma virginalis (marbled crayfish) Ékszerteknős Trachemys scripta Schoepff, 1792 Ez a legnagyobb probléma az EU-ban, szuper !" Az ilyen rendeltetekkel az a baj , hogy az egész EU terültére vetítik ki az időjárási viszonyokat . Úgy vannak vele , hogy ha mondjuk a Spanyol tengerparton 20 c a középhőmérséklet és a Vízijácint el tudna szaporodni , akkor ezt levetítik az egész EU területére és nem veszik figyelembe , hogy nálunk viszont a fagyponton elpusztul . Nálunk nem tud agresszív tényező lenni . Igen selytettem hogy nem lesz belőlük ökokatasztrófa.. de azért oda figyelhetnének az éghajlatra...na mindegy csak meghökkentem hogy ilyen is van... Ez csak kivonat .. Maga a rendelet az több oldalon sorolja a fajokat . Értem én hogy védeni kell az őshonos fajokat...de ismerve a magyar ellenőrző szerveket...ha eladók jövőre egy szál átokhínárt jön a elit komandós egység és láncravernek nemzeti kincseink veszélyeztetéséért...  Az üzletekből bizonyosan eltűnnek a fenti élőlények , de nézz szét a plázákon . / lepkék és társaik / ott senki nem nézi , hogy mi is kerül az asztalra ... Fene se érti ... illetőleg nagyon is ..  Na most már világos minden.."Fene se érti ... illetőleg nagyon is"  De hogy jönnek ide a lepkék???  Minden terra plázán árusítanak preparátumokat . Olyan rovarokat amelyek szigorúan védettek . Hogyan tűzték őket gombostűhegyre ? Nagyon mérges vagyok miatta ..
2016. január 4., hétfő 21:13 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: papó, ezt egy ismerősöm küldte....ledöbbentem..mik vannak "EU-s előírásra innentől nem kapható Kaliforniai tündérhínár Cabomba caroliniana Vízijácint Eichhornia crassipes (Martius) Solms Hévízi gázló Hydrocotyle ranunculoides L. f. Fodros átokhínár Lagarosiphon major (Ridley) Moss Nagyvirágú tóalma Ludwigia grandiflora (Michx.) Greuter & Burdet Sárgavirágú tóalma Ludwigia peploides (Kunth) P.H. Raven Közönséges süllőhínár Myriophyllum aquaticum (Vell.) Verdc. Kaliforniai vörösrák Procambarus clarkii Girard, 1852 Virginiai márványrák Procambarus falax forma virginalis (marbled crayfish) Ékszerteknős Trachemys scripta Schoepff, 1792 Ez a legnagyobb probléma az EU-ban, szuper !" Az ilyen rendeltetekkel az a baj , hogy az egész EU terültére vetítik ki az időjárási viszonyokat . Úgy vannak vele , hogy ha mondjuk a Spanyol tengerparton 20 c a középhőmérséklet és a Vízijácint el tudna szaporodni , akkor ezt levetítik az egész EU területére és nem veszik figyelembe , hogy nálunk viszont a fagyponton elpusztul . Nálunk nem tud agresszív tényező lenni . Igen selytettem hogy nem lesz belőlük ökokatasztrófa.. de azért oda figyelhetnének az éghajlatra...na mindegy csak meghökkentem hogy ilyen is van... Ez csak kivonat .. Maga a rendelet az több oldalon sorolja a fajokat . Értem én hogy védeni kell az őshonos fajokat...de ismerve a magyar ellenőrző szerveket...ha eladók jövőre egy szál átokhínárt jön a elit komandós egység és láncravernek nemzeti kincseink veszélyeztetéséért...  Az üzletekből bizonyosan eltűnnek a fenti élőlények , de nézz szét a plázákon . / lepkék és társaik / ott senki nem nézi , hogy mi is kerül az asztalra ... Fene se érti ... illetőleg nagyon is ..  Na most már világos minden.."Fene se érti ... illetőleg nagyon is"  De hogy jönnek ide a lepkék??? 
|
2016. január 4., hétfő 20:52 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: papó, ezt egy ismerősöm küldte....ledöbbentem..mik vannak "EU-s előírásra innentől nem kapható Kaliforniai tündérhínár Cabomba caroliniana Vízijácint Eichhornia crassipes (Martius) Solms Hévízi gázló Hydrocotyle ranunculoides L. f. Fodros átokhínár Lagarosiphon major (Ridley) Moss Nagyvirágú tóalma Ludwigia grandiflora (Michx.) Greuter & Burdet Sárgavirágú tóalma Ludwigia peploides (Kunth) P.H. Raven Közönséges süllőhínár Myriophyllum aquaticum (Vell.) Verdc. Kaliforniai vörösrák Procambarus clarkii Girard, 1852 Virginiai márványrák Procambarus falax forma virginalis (marbled crayfish) Ékszerteknős Trachemys scripta Schoepff, 1792 Ez a legnagyobb probléma az EU-ban, szuper !" Az ilyen rendeltetekkel az a baj , hogy az egész EU terültére vetítik ki az időjárási viszonyokat . Úgy vannak vele , hogy ha mondjuk a Spanyol tengerparton 20 c a középhőmérséklet és a Vízijácint el tudna szaporodni , akkor ezt levetítik az egész EU területére és nem veszik figyelembe , hogy nálunk viszont a fagyponton elpusztul . Nálunk nem tud agresszív tényező lenni . Igen selytettem hogy nem lesz belőlük ökokatasztrófa.. de azért oda figyelhetnének az éghajlatra...na mindegy csak meghökkentem hogy ilyen is van... Ez csak kivonat .. Maga a rendelet az több oldalon sorolja a fajokat . Értem én hogy védeni kell az őshonos fajokat...de ismerve a magyar ellenőrző szerveket...ha eladók jövőre egy szál átokhínárt jön a elit komandós egység és láncravernek nemzeti kincseink veszélyeztetéséért...  Az üzletekből bizonyosan eltűnnek a fenti élőlények , de nézz szét a plázákon . / lepkék és társaik / ott senki nem nézi , hogy mi is kerül az asztalra ... Fene se érti ... illetőleg nagyon is .. 
2016. január 4., hétfő 20:46 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: papó, ezt egy ismerősöm küldte....ledöbbentem..mik vannak "EU-s előírásra innentől nem kapható Kaliforniai tündérhínár Cabomba caroliniana Vízijácint Eichhornia crassipes (Martius) Solms Hévízi gázló Hydrocotyle ranunculoides L. f. Fodros átokhínár Lagarosiphon major (Ridley) Moss Nagyvirágú tóalma Ludwigia grandiflora (Michx.) Greuter & Burdet Sárgavirágú tóalma Ludwigia peploides (Kunth) P.H. Raven Közönséges süllőhínár Myriophyllum aquaticum (Vell.) Verdc. Kaliforniai vörösrák Procambarus clarkii Girard, 1852 Virginiai márványrák Procambarus falax forma virginalis (marbled crayfish) Ékszerteknős Trachemys scripta Schoepff, 1792 Ez a legnagyobb probléma az EU-ban, szuper !" Az ilyen rendeltetekkel az a baj , hogy az egész EU terültére vetítik ki az időjárási viszonyokat . Úgy vannak vele , hogy ha mondjuk a Spanyol tengerparton 20 c a középhőmérséklet és a Vízijácint el tudna szaporodni , akkor ezt levetítik az egész EU területére és nem veszik figyelembe , hogy nálunk viszont a fagyponton elpusztul . Nálunk nem tud agresszív tényező lenni . Igen selytettem hogy nem lesz belőlük ökokatasztrófa.. de azért oda figyelhetnének az éghajlatra...na mindegy csak meghökkentem hogy ilyen is van... Ez csak kivonat .. Maga a rendelet az több oldalon sorolja a fajokat . Értem én hogy védeni kell az őshonos fajokat...de ismerve a magyar ellenőrző szerveket...ha eladók jövőre egy szál átokhínárt jön a elit komandós egység és láncravernek nemzeti kincseink veszélyeztetéséért... 
|
2016. január 4., hétfő 20:27 |
|
|