Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
És mi a saját vélemény? Én értem, hogy a cég ezt mondja, de Papó mit mond?
_________________ K.Tamás
|
2016. február 27., szombat 21:50 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: papó írta: Ha azt nézed , hogy a Tropicaalá nem kell substrat , máris jobb az ára. Megmutatod mit szeretnél építeni és kitaláljuk az alapozást  A tropica talaj alá nem kell táptalaj? Hogy-hogy? http://tropica.com/en/plant-care/aquari ... rium-soil/
2016. február 27., szombat 21:16 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Mexx2 írta: papó írta: Ha azt nézed , hogy a Tropicaalá nem kell substrat , máris jobb az ára. Megmutatod mit szeretnél építeni és kitaláljuk az alapozást  A tropica talaj alá nem kell táptalaj? Hogy-hogy? Én se raktam.....HM szőnyeg, parvula gyep minden szép volt...
|
2016. február 27., szombat 20:53 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Ha azt nézed , hogy a Tropicaalá nem kell substrat , máris jobb az ára. Megmutatod mit szeretnél építeni és kitaláljuk az alapozást  A tropica talaj alá nem kell táptalaj? Hogy-hogy?
_________________ K.Tamás
|
2016. február 27., szombat 20:38 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
zoi írta: papó írta: Ez manado csak más elnevezéssel .. Én is gyanakodtam, nagyon hasonló az árképzés... A lenti kép gondolkodtatott el, mintha nem olyan lenne a szerkezete, mint a manadonak, de persze így képről nehéz bármit is megállapítani. Mikor érkezik a TF agyagos talaj? Mondjuk olyan 500 Ft/liter áron már rendelném is   Ha azt nézed , hogy a Tropicaalá nem kell substrat , máris jobb az ára. Megmutatod mit szeretnél építeni és kitaláljuk az alapozást 
2016. február 27., szombat 20:33 |
|
 |
CarlosKoczkas
Csatlakozott: 2015. szeptember 19., szombat 18:54 Hozzászólások: 94
|
Szia én még nem hasznàltam a színe niatt... De azt fudom tanàcsolni! Hogy ne sajnàlj talajra! Az új talajok nagxon jók dràgàk de megérik!!! Szerintem Papó tud neked valami jó soilt... Amiből meg is marad a domb... Ha magas domb kell akkor tehetsz emelést alà hàlóban bazal vagy làvakő zúzslékot és arra a soil. .
|
2016. február 27., szombat 20:09 |
|
 |
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
papó írta: Ez manado csak más elnevezéssel .. Én is gyanakodtam, nagyon hasonló az árképzés... A lenti kép gondolkodtatott el, mintha nem olyan lenne a szerkezete, mint a manadonak, de persze így képről nehéz bármit is megállapítani. Mikor érkezik a TF agyagos talaj? Mondjuk olyan 500 Ft/liter áron már rendelném is  
|
2016. február 27., szombat 10:10 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
CarlosKoczkas írta: zoi írta: Halihó! Milyen agyagos aljzat létezik, amelyik nem kerül literenként 1000 ft-ba? Gondolkodom rajta, hogy az új setupnál agyagos talajt használjak, de borsosnak tartom a 9-10000 Ft-os árat. Szeretnék picit felfelé is építkezni, de kvarchomokkal ez picit nehézkes. Mit javasoltok? http://aquaplant.hu/Termek/Dr-Fishfood- ... rras=argep ez agyag nem is dràga nem tudom mennyire jó dombhbak nem has nàltam még... De egy iràny amin elindulhatsz... Ez manado csak más elnevezéssel ..
2016. február 27., szombat 9:46 |
|
 |
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
CarlosKoczkas írta: http://aquaplant.hu/Termek/Dr-Fishfood-PRO-H2O-Bioaktiv-akvariumtalaj-10-literes-645?forras=argep ez agyag nem is dràga nem tudom mennyire jó dombhbak nem has nàltam még... De egy iràny amin elindulhatsz... Köszi! Ezek szerint már használtad egyéb célokra. Mik a tapasztalataid? Esetleg valaki használta még? Jöhetnek az infók, mert jó alternatívának tűnik a manado és a drága agyagos talajok között.
|
2016. február 27., szombat 9:24 |
|
 |
CarlosKoczkas
Csatlakozott: 2015. szeptember 19., szombat 18:54 Hozzászólások: 94
|
zoi írta: Halihó! Milyen agyagos aljzat létezik, amelyik nem kerül literenként 1000 ft-ba? Gondolkodom rajta, hogy az új setupnál agyagos talajt használjak, de borsosnak tartom a 9-10000 Ft-os árat. Szeretnék picit felfelé is építkezni, de kvarchomokkal ez picit nehézkes. Mit javasoltok? http://aquaplant.hu/Termek/Dr-Fishfood- ... rras=argep ez agyag nem is dràga nem tudom mennyire jó dombhbak nem has nàltam még... De egy iràny amin elindulhatsz...
|
2016. február 26., péntek 22:14 |
|
|