Szerző |
Üzenet |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Kedves TF. A boltban tartottok korall zúzalékot? Ha van kb mennyi az ára? 
|
2016. március 9., szerda 17:18 |
|
 |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: Helló! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Egyik akváriumom kerül újra tervezésre amit persze szeretnék is majd naplózni  A kérdésem az lenne, hogy az előtéri növények közül melyiket és mivel érdemes vegyesen ültetni, hogy ne legyen túl egyhangú az előtér? Mi az elképzelésed ? Fű szerű vagy esetleg a HC forma növény legyen a domináns? HC-m volt ő nagyon tetszett nekem csak nem remekeltem a nyírásával, de lehet megpróbálnám megint. Igazából bármi érdekellne. De legyen fű szerű olyan még nem volt  Az eleocharisok közé nem sok mindent tudsz ültetni , de megél benne a litorella / https://www.google.hu/search?q=ritolerr ... a+uniflora / ami kis bokrok benyimását tudja kelteni és az ammania sp bonsai vagy ahogyan újabban elnevezték a rotala bonsai . ilyen litorellat lehet maguknál rendelni Gabi bá ?  Van természetesen .. a sárkányvölgybe ültettem sok litorellát . valóban  most néztem. nem tudtam hogy ő az volna 
|
2016. március 1., kedd 14:21 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: Helló! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Egyik akváriumom kerül újra tervezésre amit persze szeretnék is majd naplózni  A kérdésem az lenne, hogy az előtéri növények közül melyiket és mivel érdemes vegyesen ültetni, hogy ne legyen túl egyhangú az előtér? Mi az elképzelésed ? Fű szerű vagy esetleg a HC forma növény legyen a domináns? HC-m volt ő nagyon tetszett nekem csak nem remekeltem a nyírásával, de lehet megpróbálnám megint. Igazából bármi érdekellne. De legyen fű szerű olyan még nem volt  Az eleocharisok közé nem sok mindent tudsz ültetni , de megél benne a litorella / https://www.google.hu/search?q=ritolerr ... a+uniflora / ami kis bokrok benyimását tudja kelteni és az ammania sp bonsai vagy ahogyan újabban elnevezték a rotala bonsai . ilyen litorellat lehet maguknál rendelni Gabi bá ?  Van természetesen .. a sárkányvölgybe ültettem sok litorellát .
2016. március 1., kedd 14:15 |
|
 |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: Helló! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Egyik akváriumom kerül újra tervezésre amit persze szeretnék is majd naplózni  A kérdésem az lenne, hogy az előtéri növények közül melyiket és mivel érdemes vegyesen ültetni, hogy ne legyen túl egyhangú az előtér? Mi az elképzelésed ? Fű szerű vagy esetleg a HC forma növény legyen a domináns? HC-m volt ő nagyon tetszett nekem csak nem remekeltem a nyírásával, de lehet megpróbálnám megint. Igazából bármi érdekellne. De legyen fű szerű olyan még nem volt  Az eleocharisok közé nem sok mindent tudsz ültetni , de megél benne a litorella / https://www.google.hu/search?q=ritolerr ... a+uniflora / ami kis bokrok benyimását tudja kelteni és az ammania sp bonsai vagy ahogyan újabban elnevezték a rotala bonsai . ilyen litorellat lehet maguknál rendelni Gabi bá ?  már megtaláltam akkor szerintem megpróbálkozok a parvula és a littorella párosításssal
|
2016. március 1., kedd 14:12 |
|
 |
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: Helló! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Egyik akváriumom kerül újra tervezésre amit persze szeretnék is majd naplózni  A kérdésem az lenne, hogy az előtéri növények közül melyiket és mivel érdemes vegyesen ültetni, hogy ne legyen túl egyhangú az előtér? Mi az elképzelésed ? Fű szerű vagy esetleg a HC forma növény legyen a domináns? HC-m volt ő nagyon tetszett nekem csak nem remekeltem a nyírásával, de lehet megpróbálnám megint. Igazából bármi érdekellne. De legyen fű szerű olyan még nem volt  Az eleocharisok közé nem sok mindent tudsz ültetni , de megél benne a litorella / https://www.google.hu/search?q=ritolerr ... a+uniflora / ami kis bokrok benyimását tudja kelteni és az ammania sp bonsai vagy ahogyan újabban elnevezték a rotala bonsai . ilyen litorellat lehet maguknál rendelni Gabi bá ? 
|
2016. március 1., kedd 13:58 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: Helló! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Egyik akváriumom kerül újra tervezésre amit persze szeretnék is majd naplózni  A kérdésem az lenne, hogy az előtéri növények közül melyiket és mivel érdemes vegyesen ültetni, hogy ne legyen túl egyhangú az előtér? Mi az elképzelésed ? Fű szerű vagy esetleg a HC forma növény legyen a domináns? HC-m volt ő nagyon tetszett nekem csak nem remekeltem a nyírásával, de lehet megpróbálnám megint. Igazából bármi érdekellne. De legyen fű szerű olyan még nem volt  Az eleocharisok közé nem sok mindent tudsz ültetni , de megél benne a litorella / https://www.google.hu/search?q=ritolerr ... a+uniflora / ami kis bokrok benyimását tudja kelteni és az ammania sp bonsai vagy ahogyan újabban elnevezték a rotala bonsai .
2016. március 1., kedd 13:52 |
|
 |
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: Helló! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Egyik akváriumom kerül újra tervezésre amit persze szeretnék is majd naplózni  A kérdésem az lenne, hogy az előtéri növények közül melyiket és mivel érdemes vegyesen ültetni, hogy ne legyen túl egyhangú az előtér? Mi az elképzelésed ? Fű szerű vagy esetleg a HC forma növény legyen a domináns? HC-m volt ő nagyon tetszett nekem csak nem remekeltem a nyírásával, de lehet megpróbálnám megint. Igazából bármi érdekellne. De legyen fű szerű olyan még nem volt 
|
2016. március 1., kedd 12:15 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: Helló! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Egyik akváriumom kerül újra tervezésre amit persze szeretnék is majd naplózni  A kérdésem az lenne, hogy az előtéri növények közül melyiket és mivel érdemes vegyesen ültetni, hogy ne legyen túl egyhangú az előtér? Mi az elképzelésed ? Fű szerű vagy esetleg a HC forma növény legyen a domináns?
2016. március 1., kedd 12:04 |
|
 |
Johnifiú
|
Helló! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Egyik akváriumom kerül újra tervezésre amit persze szeretnék is majd naplózni  A kérdésem az lenne, hogy az előtéri növények közül melyiket és mivel érdemes vegyesen ültetni, hogy ne legyen túl egyhangú az előtér?
|
2016. március 1., kedd 9:41 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Mexx2 írta: És mi a saját vélemény? Én értem, hogy a cég ezt mondja, de Papó mit mond? Hogy nagyon jó én is így használom a Tropica talajt . Felesleges alá a substrat. Ezzel ki is ütötte a többit ...
2016. február 27., szombat 21:53 |
|
|