Szerző |
Üzenet |
kmisi
Csatlakozott: 2015. augusztus 27., csütörtök 7:35 Hozzászólások: 167
|
Rendszeresen használtam a kockában (27 liter). Heti vízcserénél adagoltam 6 cseppet. Fontos: használat előtt jól fel kell rázni. Pozitív - negatív eredményét nem láttam, de algám sem volt. Azt nem tudom, hogy ez kifejezetten a terméknek köszönhető. Flóra, fauna élt, virult. Tényleg k...a drága. Ha valaki szeretné kipróbálni egy pici maradt a flakon alján, szívesen adom, mert bontottam a kockát.
|
2016. április 7., csütörtök 9:41 |
|
 |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
Molroth írta: Johnifiú írta: igazán probléma nincsen. Csak gondoltam kipróbálom ha már kaptam. De megtaláltam a leírását igaz magyar nincs hozzá. De azt írja hetente lehet adagolni. Csak kiváncsi volnék, hogy megszünteti e pl a zöld pontosodást ha folyamatosan adagolom. Bár egy kész vagyon ahogy elnéztem.  Szia! Én tuti nem használnám rendszeresen. Ez a cucc arra jó, hogy úgy lehet vele algát irtani, hogy a növényeknek nem esik baja. Ha carboval ecsetelsz növényeket, akkor az megégeti a levelet is, de a python git tudtommal nem. Én még nem használtam, de erre a célra egy igazi csodaszer. Hétköznapi használatra én maradnék valamelyik carbo terméknél. igen igen a carbo a megoldás nálam is. Ecsetelni nem fogok tudni vele az tuti, mert ahoz majd az egész akit lekéne engedni azért gondoltam erre. De akkor a folyamatos használatot kilövöm. Igazából csak proba lett volna
|
2016. április 7., csütörtök 7:19 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Johnifiú írta: igazán probléma nincsen. Csak gondoltam kipróbálom ha már kaptam. De megtaláltam a leírását igaz magyar nincs hozzá. De azt írja hetente lehet adagolni. Csak kiváncsi volnék, hogy megszünteti e pl a zöld pontosodást ha folyamatosan adagolom. Bár egy kész vagyon ahogy elnéztem.  Szia! Én tuti nem használnám rendszeresen. Ez a cucc arra jó, hogy úgy lehet vele algát irtani, hogy a növényeknek nem esik baja. Ha carboval ecsetelsz növényeket, akkor az megégeti a levelet is, de a python git tudtommal nem. Én még nem használtam, de erre a célra egy igazi csodaszer. Hétköznapi használatra én maradnék valamelyik carbo terméknél.
2016. április 7., csütörtök 6:39 |
|
 |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
igazán probléma nincsen. Csak gondoltam kipróbálom ha már kaptam. De megtaláltam a leírását igaz magyar nincs hozzá. De azt írja hetente lehet adagolni. Csak kiváncsi volnék, hogy megszünteti e pl a zöld pontosodást ha folyamatosan adagolom. Bár egy kész vagyon ahogy elnéztem. 
|
2016. április 7., csütörtök 5:32 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Johnifiú írta: Sajnos nem lettem okosabb.  Pedig mint ha ott sokan használnák . Mi a probléma egyébként ? 
2016. április 6., szerda 21:08 |
|
 |
Johnifiú
|
Sajnos nem lettem okosabb. 
|
2016. április 6., szerda 19:35 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Johnifiú írta: helló kollégák Egy kis fejtágításra volna szükségem. Rokonság egyik tagjától kaptam ajándékba Ada Python Git-et. Nem tudom használt e már valaki? Igazából arra volnék kiváncsi, hogy ezt lehet folyamatosan használni ? Mert az adagolás úgy van, hogy 1 csepp 5 liter vízhez. Mondjuk nálam az akva 230 liter. Ha jól számolok akkor ez 46 csepp. Szóval ha én betolom a 46 cseppet akkor utánna a vízcserékhez is mehet mindig ? Ami esetembe 50 liter 2szer 1 héten azaz 10-10 csepp. Most kicsit magamat is megkavartam. Szóval arra lettem volna kiváncsi, hogy ez így mehet folyamatosan ? köszönöm Üdv. Attila Talán az akvakertészen többen használják .
2016. április 6., szerda 18:21 |
|
 |
Johnifiú
|
helló kollégák Egy kis fejtágításra volna szükségem. Rokonság egyik tagjától kaptam ajándékba Ada Python Git-et. Nem tudom használt e már valaki? Igazából arra volnék kiváncsi, hogy ezt lehet folyamatosan használni ? Mert az adagolás úgy van, hogy 1 csepp 5 liter vízhez. Mondjuk nálam az akva 230 liter. Ha jól számolok akkor ez 46 csepp. Szóval ha én betolom a 46 cseppet akkor utánna a vízcserékhez is mehet mindig ? Ami esetembe 50 liter 2szer 1 héten azaz 10-10 csepp. Most kicsit magamat is megkavartam. Szóval arra lettem volna kiváncsi, hogy ez így mehet folyamatosan ? köszönöm Üdv. Attila
|
2016. április 6., szerda 17:41 |
|
 |
Johnifiú
|
Molroth írta: Johnifiú írta: Bár lehet akkor rosszra gondolok. A tufa lebeg a vízben ?  Ha megfúrod és teszel bele pl hungarocellt, akkor igen.  igen én is így gondoltam 
|
2016. április 1., péntek 11:33 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Johnifiú írta: Bár lehet akkor rosszra gondolok. A tufa lebeg a vízben ?  Ha megfúrod és teszel bele pl hungarocellt, akkor igen. 
2016. április 1., péntek 10:59 |
|
|