Pontos idő: 2025. április 21., hétfő 4:12

Hozzászólás a témához  [ 2385 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 239  Következő
 Kérdések 
Szerző Üzenet

Rendszeresen használtam a kockában (27 liter).
Heti vízcserénél adagoltam 6 cseppet.
Fontos: használat előtt jól fel kell rázni.
Pozitív - negatív eredményét nem láttam, de algám sem volt.
Azt nem tudom, hogy ez kifejezetten a terméknek köszönhető.
Flóra, fauna élt, virult.
Tényleg k...a drága.
Ha valaki szeretné kipróbálni egy pici maradt a flakon alján, szívesen adom, mert bontottam a kockát.

2016. április 7., csütörtök 9:41

Molroth írta:
Johnifiú írta:
igazán probléma nincsen. Csak gondoltam kipróbálom ha már kaptam. De megtaláltam a leírását igaz magyar nincs hozzá. De azt írja hetente lehet adagolni. Csak kiváncsi volnék, hogy megszünteti e pl a zöld pontosodást ha folyamatosan adagolom. Bár egy kész vagyon ahogy elnéztem. :?

Szia!

Én tuti nem használnám rendszeresen. Ez a cucc arra jó, hogy úgy lehet vele algát irtani, hogy a növényeknek nem esik baja.
Ha carboval ecsetelsz növényeket, akkor az megégeti a levelet is, de a python git tudtommal nem. Én még nem használtam, de erre a célra egy igazi csodaszer. Hétköznapi használatra én maradnék valamelyik carbo terméknél.

igen igen a carbo a megoldás nálam is. Ecsetelni nem fogok tudni vele az tuti, mert ahoz majd az egész akit lekéne engedni azért gondoltam erre. De akkor a folyamatos használatot kilövöm. Igazából csak proba lett volna

2016. április 7., csütörtök 7:19

Johnifiú írta:
igazán probléma nincsen. Csak gondoltam kipróbálom ha már kaptam. De megtaláltam a leírását igaz magyar nincs hozzá. De azt írja hetente lehet adagolni. Csak kiváncsi volnék, hogy megszünteti e pl a zöld pontosodást ha folyamatosan adagolom. Bár egy kész vagyon ahogy elnéztem. :?

Szia!

Én tuti nem használnám rendszeresen. Ez a cucc arra jó, hogy úgy lehet vele algát irtani, hogy a növényeknek nem esik baja.
Ha carboval ecsetelsz növényeket, akkor az megégeti a levelet is, de a python git tudtommal nem. Én még nem használtam, de erre a célra egy igazi csodaszer. Hétköznapi használatra én maradnék valamelyik carbo terméknél.

2016. április 7., csütörtök 6:39

2016. április 7., csütörtök 5:32
Adminisztrátor

Johnifiú írta:
Sajnos nem lettem okosabb. :(

Pedig mint ha ott sokan használnák .
Mi a probléma egyébként ? :shock:

2016. április 6., szerda 21:08

Sajnos nem lettem okosabb. :(

2016. április 6., szerda 19:35
Adminisztrátor

Johnifiú írta:
helló kollégák :)

Egy kis fejtágításra volna szükségem. Rokonság egyik tagjától kaptam ajándékba Ada Python Git-et. Nem tudom használt e már valaki? Igazából arra volnék kiváncsi, hogy ezt lehet folyamatosan használni ? Mert az adagolás úgy van, hogy 1 csepp 5 liter vízhez. Mondjuk nálam az akva 230 liter. Ha jól számolok akkor ez 46 csepp. Szóval ha én betolom a 46 cseppet akkor utánna a vízcserékhez is mehet mindig ? Ami esetembe 50 liter 2szer 1 héten azaz 10-10 csepp. Most kicsit magamat is megkavartam. Szóval arra lettem volna kiváncsi, hogy ez így mehet folyamatosan ?
köszönöm
Üdv. Attila

Talán az akvakertészen többen használják .

2016. április 6., szerda 18:21

helló kollégák :)

Egy kis fejtágításra volna szükségem. Rokonság egyik tagjától kaptam ajándékba Ada Python Git-et. Nem tudom használt e már valaki? Igazából arra volnék kiváncsi, hogy ezt lehet folyamatosan használni ? Mert az adagolás úgy van, hogy 1 csepp 5 liter vízhez. Mondjuk nálam az akva 230 liter. Ha jól számolok akkor ez 46 csepp. Szóval ha én betolom a 46 cseppet akkor utánna a vízcserékhez is mehet mindig ? Ami esetembe 50 liter 2szer 1 héten azaz 10-10 csepp. Most kicsit magamat is megkavartam. Szóval arra lettem volna kiváncsi, hogy ez így mehet folyamatosan ?
köszönöm
Üdv. Attila

2016. április 6., szerda 17:41

Molroth írta:
Johnifiú írta:
Bár lehet akkor rosszra gondolok. A tufa lebeg a vízben ? :(

Ha megfúrod és teszel bele pl hungarocellt, akkor igen. :)

igen én is így gondoltam :lol:

2016. április 1., péntek 11:33

Johnifiú írta:
Bár lehet akkor rosszra gondolok. A tufa lebeg a vízben ? :(

Ha megfúrod és teszel bele pl hungarocellt, akkor igen. :)

2016. április 1., péntek 10:59
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2385 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 239  Következő