Szerző |
Üzenet |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: a csapda jelentem bevált az ormányosok ellen bár még 1 mindig van Viszont sajnos egy ujabb kérdésem lenne. A kálium felhasználását mely más elem többsége befolyásolja. Láthatóan barna lyukasodást vettem észre a Repens rubinon. Viszont mértem kálium szintet ami viszont a teszt szerint mérhető maximum volt :S Így nem igazán tudom mi okozhatja. Valaki tudna nekem segíteni. Ha fotó szükséges hozzá azt este tudok mellékelni. Jelenleg sajnos munkába vagyok. köszönöm Feltétlen kellene fotó .. kicsit megkésve http://www.kephost.com/image/cH4UA növénynek hová lett a csúcshajtása ? Pont metszettem. De a felsőrészen is vannak rajta lyukak
|
2016. június 27., hétfő 20:10 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: a csapda jelentem bevált az ormányosok ellen bár még 1 mindig van Viszont sajnos egy ujabb kérdésem lenne. A kálium felhasználását mely más elem többsége befolyásolja. Láthatóan barna lyukasodást vettem észre a Repens rubinon. Viszont mértem kálium szintet ami viszont a teszt szerint mérhető maximum volt :S Így nem igazán tudom mi okozhatja. Valaki tudna nekem segíteni. Ha fotó szükséges hozzá azt este tudok mellékelni. Jelenleg sajnos munkába vagyok. köszönöm Feltétlen kellene fotó .. kicsit megkésve http://www.kephost.com/image/cH4UA növénynek hová lett a csúcshajtása ?
2016. június 27., hétfő 17:45 |
|
 |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
papó írta: Johnifiú írta: a csapda jelentem bevált az ormányosok ellen bár még 1 mindig van Viszont sajnos egy ujabb kérdésem lenne. A kálium felhasználását mely más elem többsége befolyásolja. Láthatóan barna lyukasodást vettem észre a Repens rubinon. Viszont mértem kálium szintet ami viszont a teszt szerint mérhető maximum volt :S Így nem igazán tudom mi okozhatja. Valaki tudna nekem segíteni. Ha fotó szükséges hozzá azt este tudok mellékelni. Jelenleg sajnos munkába vagyok. köszönöm Feltétlen kellene fotó .. kicsit megkésve http://www.kephost.com/image/cH4U
|
2016. június 27., hétfő 15:03 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: a csapda jelentem bevált az ormányosok ellen bár még 1 mindig van Viszont sajnos egy ujabb kérdésem lenne. A kálium felhasználását mely más elem többsége befolyásolja. Láthatóan barna lyukasodást vettem észre a Repens rubinon. Viszont mértem kálium szintet ami viszont a teszt szerint mérhető maximum volt :S Így nem igazán tudom mi okozhatja. Valaki tudna nekem segíteni. Ha fotó szükséges hozzá azt este tudok mellékelni. Jelenleg sajnos munkába vagyok. köszönöm Feltétlen kellene fotó ..
2016. június 24., péntek 12:02 |
|
 |
Johnifiú
|
a csapda jelentem bevált az ormányosok ellen bár még 1 mindig van Viszont sajnos egy ujabb kérdésem lenne. A kálium felhasználását mely más elem többsége befolyásolja. Láthatóan barna lyukasodást vettem észre a Repens rubinon. Viszont mértem kálium szintet ami viszont a teszt szerint mérhető maximum volt :S Így nem igazán tudom mi okozhatja. Valaki tudna nekem segíteni. Ha fotó szükséges hozzá azt este tudok mellékelni. Jelenleg sajnos munkába vagyok. köszönöm
|
2016. június 24., péntek 9:43 |
|
 |
Johnifiú
|
remélem beválik 
|
2016. június 13., hétfő 9:47 |
|
 |
friz74
|
Én a garnikat is így fogom meg! 
|
2016. június 12., vasárnap 20:06 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: Helló kollégák! Egy kis segítségre volna szükségem. Van 2 szép nagy ormányos márnám. Nem igazán örülnek neki, hogy a meglévők mellé plusz növényt akarok az akiba tenni  . Mindent kitúrnak. Nincs valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne úgy kibányászni őket, hogy ne túrjam szét az akvát. A háló felejtős sajnos 3 hét alatt egyszer se sikerült becserkészni őket. Ahogy bekerül a háló a vízbe eltűnnek. A többi hal persze örömmel és maguktól is beúsznak a hálóba  . Lassan már egy házi készítésü varsán gondolokod. Lenne valakinek ötlete? köszönöm Csapdával próbáld meg . Egy kisebb pet palackot a nyaka alatt kettévágsz és visszafordítod , hogy a szája a talpa felé nézzen . Teszel bele egy kis eleséget és bele fognak menni . Ja .. egy kisebb kavicsot tegyél bele , hogy lent maradjon az akvárium alján . Akkor ma levadászom őket . Köszönöm  Valami csali kell a palackba tablettás eleség a legjobb
2016. június 12., vasárnap 13:00 |
|
 |
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: Helló kollégák! Egy kis segítségre volna szükségem. Van 2 szép nagy ormányos márnám. Nem igazán örülnek neki, hogy a meglévők mellé plusz növényt akarok az akiba tenni  . Mindent kitúrnak. Nincs valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne úgy kibányászni őket, hogy ne túrjam szét az akvát. A háló felejtős sajnos 3 hét alatt egyszer se sikerült becserkészni őket. Ahogy bekerül a háló a vízbe eltűnnek. A többi hal persze örömmel és maguktól is beúsznak a hálóba  . Lassan már egy házi készítésü varsán gondolokod. Lenne valakinek ötlete? köszönöm Csapdával próbáld meg . Egy kisebb pet palackot a nyaka alatt kettévágsz és visszafordítod , hogy a szája a talpa felé nézzen . Teszel bele egy kis eleséget és bele fognak menni . Ja .. egy kisebb kavicsot tegyél bele , hogy lent maradjon az akvárium alján . Akkor ma levadászom őket . Köszönöm 
|
2016. június 12., vasárnap 12:35 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: Helló kollégák! Egy kis segítségre volna szükségem. Van 2 szép nagy ormányos márnám. Nem igazán örülnek neki, hogy a meglévők mellé plusz növényt akarok az akiba tenni  . Mindent kitúrnak. Nincs valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne úgy kibányászni őket, hogy ne túrjam szét az akvát. A háló felejtős sajnos 3 hét alatt egyszer se sikerült becserkészni őket. Ahogy bekerül a háló a vízbe eltűnnek. A többi hal persze örömmel és maguktól is beúsznak a hálóba  . Lassan már egy házi készítésü varsán gondolokod. Lenne valakinek ötlete? köszönöm Csapdával próbáld meg . Egy kisebb pet palackot a nyaka alatt kettévágsz és visszafordítod , hogy a szája a talpa felé nézzen . Teszel bele egy kis eleséget és bele fognak menni . Ja .. egy kisebb kavicsot tegyél bele , hogy lent maradjon az akvárium alján .
2016. június 12., vasárnap 11:30 |
|
|