Szerző |
Üzenet |
vaszabi
Csatlakozott: 2012. június 17., vasárnap 10:40 Hozzászólások: 200 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
SlyChocolate írta: edit86 írta: A kérdés a következő lenne : a reduktorba jó a sima piros gázpalackos tömités is , vagy ha nem , milyen kell bele és hol lehet beszerezni esetleg?????? Végűl is az is fém fém közzé megy. De a PB úgy tudom messze nincs akkora nyomáson mint a CO2 palackok? Hisz azok aluból vannak. Szerintem nem a nyomással van a probléma hanem a tömítés anyagával ami nem biztos hogy tartósan ellenáll a co2-nek!!!! Ha pedig károsodik akkor ereszteni fog az pedig nem egészséges dolog szerintem, nem véletlen hogy nem egyfajta tömítést használnak mindenhez! Bármelyik hegesztéstechnikai boltban fillérekért lehet venni co2 reduktorhoz tömítést úgy gondlom Püspökladányban is de szólj Bécinek biztosan segít beszerezni.
|
2013. január 25., péntek 23:07 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: atis70 írta: " Igen jó bele én is azt hsználtam sziasztok A kérdés a következő lenne : a reduktorba jó a sima piros gázpalackos tömités is , vagy ha nem , milyen kell bele és hol lehet beszerezni esetleg?????? Bár PB palakcom soha sem volt de már volt szerencsém sziesztában cserélni. Az nem egy keményebb tömítés mint a fekete gumi tömítéesek? Jobban meghúzza  Végűl is az is fém fém közzé megy. De a PB úgy tudom messze nincs akkora nyomáson mint a CO2 palackok? Hisz azok aluból vannak.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. január 25., péntek 20:56 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: atis70 írta: " Igen jó bele én is azt hsználtam sziasztok A kérdés a következő lenne : a reduktorba jó a sima piros gázpalackos tömités is , vagy ha nem , milyen kell bele és hol lehet beszerezni esetleg?????? Bár PB palakcom soha sem volt de már volt szerencsém sziesztában cserélni. Az nem egy keményebb tömítés mint a fekete gumi tömítéesek? Jobban meghúzza 
2013. január 25., péntek 20:52 |
|
 |
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
SlyChocolate írta: Bár PB palakcom soha sem volt de már volt szerencsém sziesztában cserélni. Az nem egy keményebb tömítés mint a fekete gumi tömítéesek? Én első perctől kezdve azt használtam és nem volt gond vele.
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2013. január 25., péntek 20:51 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
atis70 írta: " Igen jó bele én is azt hsználtam sziasztok A kérdés a következő lenne : a reduktorba jó a sima piros gázpalackos tömités is , vagy ha nem , milyen kell bele és hol lehet beszerezni esetleg?????? Bár PB palakcom soha sem volt de már volt szerencsém sziesztában cserélni. Az nem egy keményebb tömítés mint a fekete gumi tömítéesek?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. január 25., péntek 20:48 |
|
 |
SlyChocolate
|
atis70 írta: papó írta: Csak a jobboldalra-fent oda van írva- kell kattintanod és automatikus. na most gyakorlom 
|
2013. január 25., péntek 20:46 |
|
 |
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
papó írta: Csak a jobboldalra-fent oda van írva- kell kattintanod és automatikus. na most gyakorlom
|
2013. január 25., péntek 20:29 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
atis70 írta: Ezt az idézetet soha nem fogom megtanulni h kell:)) Csak a jobboldalra-fent oda van írva- kell kattintanod és automatikus.
2013. január 25., péntek 20:25 |
|
 |
atis70
|
Ezt az idézetet soha nem fogom megtanulni h kell:))
|
2013. január 25., péntek 20:22 |
|
 |
atis70
|
edit86 írta: sziasztok A kérdés a következő lenne : a reduktorba jó a sima piros gázpalackos tömités is , vagy ha nem , milyen kell bele és hol lehet beszerezni esetleg?????? Igen jó bele én is azt hsználtam
|
2013. január 25., péntek 20:21 |
|
|