Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
gordongekko írta: Helló Érdeklődnék ,hogy baktopur direct tablettát darabonként nem árultok? Természetesen tudsz darabra venni tablettát.
2013. március 8., péntek 12:00 |
|
 |
gordongekko
|
Helló Érdeklődnék ,hogy baktopur direct tablettát darabonként nem árultok?
|
2013. március 8., péntek 11:50 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
szebez írta: Szia! Köszönöm a gyors választ. Igazából az érdekelt főleg, melyik alfaj van nektek, de úgy látom redneck. Egy közelebbi képnek nagyon örülnék. Szuperül néznek ki az akváriumok!!!!! Ne is mond ! Ma nagy nehezen sikerült csinálnom egy elfogadható képet róluk és elnyelte a indafotó. Én hülye meg ahogy feltettem ki is töröltem a gépből , nem vártam meg , hogy megjelenjen. A halak gyönyörűek. Most lettek ivarérettek . Köszi a dicséretet.
2013. március 6., szerda 18:51 |
|
 |
szebez
|
Szia! Köszönöm a gyors választ. Igazából az érdekelt főleg, melyik alfaj van nektek, de úgy látom redneck. Egy közelebbi képnek nagyon örülnék. Szuperül néznek ki az akváriumok!!!!!
|
2013. március 6., szerda 18:41 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
szebez írta: Sziasztok! Azt hiszem nem a legjobb helyre írok, de végülis kérdés; a múlt héten kaptam egy üzit, miszerint a tropicalfishben szép Herosok vannak. Fel is hívtam a boltot, és azt a választ kaptam, hogy itt a fórumon találok róluk képeket. Nekem nagyon messze van debrecen, de rajongok a különleges, és jó vérvonalú herosokért, és hajlandó lennék több 100! km-t megtenni JÓ halakért, de akárhogy is kerestem nem találtam egyetlen heros sügért sem a képek közt, pedig az eladó srác akivel beszéltem azt mondta itt a fórumon az akváriumok topikban kell lenniük.
Ha segítenétek nagyon megköszönném. Üdv.:Zoli Szia ! Üdv a fórumon . Sajnos ezt a képet találtam.: Fent a felső akvárium. megpróbálok holnap készíteni jobb fotót,de nem tudom mennyi hal van még , mert elég sokat vittek a hobbisták. viewtopic.php?f=19&t=37&start=10
2013. március 4., hétfő 18:50 |
|
 |
szebez
|
Sziasztok! Azt hiszem nem a legjobb helyre írok, de végülis kérdés; a múlt héten kaptam egy üzit, miszerint a tropicalfishben szép Herosok vannak. Fel is hívtam a boltot, és azt a választ kaptam, hogy itt a fórumon találok róluk képeket. Nekem nagyon messze van debrecen, de rajongok a különleges, és jó vérvonalú herosokért, és hajlandó lennék több 100! km-t megtenni JÓ halakért, de akárhogy is kerestem nem találtam egyetlen heros sügért sem a képek közt, pedig az eladó srác akivel beszéltem azt mondta itt a fórumon az akváriumok topikban kell lenniük.
Ha segítenétek nagyon megköszönném. Üdv.:Zoli
|
2013. március 4., hétfő 17:56 |
|
 |
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
Bálint írta: Papó a konkurencia döngeti a mellét , majd meglátod. Akkor majd nem fog jól esni . Máris azt teszi. A szerénykedés nem érdekel senkit a mai világban . Papó ! Való világ !! Erről beszélek. Ott kell lenni.
|
2013. február 28., csütörtök 21:43 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Bálint írta: Papó a konkurencia döngeti a mellét , majd meglátod. Akkor majd nem fog jól esni . Máris azt teszi. A szerénykedés nem érdekel senkit a mai világban . Papó ! Való világ !! Srácok. Az előzményeket leírtam. Többször hívtak , nem mentünk. Most meg nem hívtak. De nem is tudnánk menni. Ez van ezt kell szeretni 
2013. február 28., csütörtök 21:41 |
|
 |
Bálint
|
Papó a konkurencia döngeti a mellét , majd meglátod. Akkor majd nem fog jól esni . Máris azt teszi. A szerénykedés nem érdekel senkit a mai világban . Papó ! Való világ !!
|
2013. február 28., csütörtök 21:34 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Hathor írta: papó írta: Hathor írta: Hát, ezt azért ez több pofavizitnél. Szerintem.  Timi ez nem az én világom . A srácok meg most építik a nagyváradi állatkert akváriumait amit egy hozzáértő elvállat de nem tudott megvalósítani.  Örömmel hallom. De azért ha mennél, szívesen tolmácsolok, ha kell. Soha nem mennék Timi ! "szívesen tolmácsolok, ha kell " Nagyon , nagyon köszönöm !
2013. február 28., csütörtök 21:24 |
|
|