Szerző |
Üzenet |
wágner úr
|
Sziasztok ! Nekem sem tetszik  ez a mindent vegyünk meg készen akvarizálás , hiszen semmi kihívást nem látok benne , csak a pénz költését. Mi a fene abban a hobbi ? Úgy tudom a tropica cég árúl a fákra telepített microsoriumokat. Tuti , hiszen Nálatok is láttam a boltban Papó Vegyünk 1 kis talajt és pakoljuk bele a fákat. Tegyünk az akváriumra rá két lehetőleg legdrágább eheim szűrőt. passz. Kész az akvárium. Inkább veszek pár cserép növényt és megvárom míg a saját tehetségem szerint el tudom szaporítani. Persze értem én hogy nyit az a bolt, de legalább ne istenítsük. A tropicalfisnél én már ezelőtt 1 évvel láttam a berendezett akváriumokat és még sem volt ez a szájtépés , pedig ugye nem tudok róla hogy valakinek is olyan utliculáriás akváriuma lenne mint ott. Más még megtartani sem nagyon tudja , vagy akinek sikerült annak Papó segített.  Legalább mi debreceniek legyünk már egy kicsit elfogultak plizz 
|
2011. január 25., kedd 0:11 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
HUGO írta: Nem értek veled egyet! Vegyünk egy példát, ha Te a kertedben fűvet szeretnél akkor nem csak a kerted sarkába raksz fűmagod, hanem kivánt területet teljes beveted. A kertészet arról szól hogy karban is tud tartanni. Kedves Hugo ! Minössze 10 nap telt el : http://www.tropicalfish.hu/?view=22410 nap http://www.tropicalfish.hu/?view=227
2011. január 24., hétfő 23:41 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
artegor írta: Hát ezt elismerem, ez tényleg sok. De nekem a tapasztalatom eddig mindig az volt, hogy egy idő után minden stem el kezd kopaszodni alul. Emiatt (is) rakunk középre cryptokat meg ilyen közepes növényeket, hogy ne lássunk át a kopasz " ágacskákon" . pfú de ez mennyi növény te jó ég  A hollandoknál / az igazi versenyzőknél  / be kell jelenteni , mikor betelepítették az akváriumot. Menet közben nem lehet beültetni új növényeket , csak a meglévőkkel lehet variálni. Valahol van egy ilyen verseny kiírás .... ha megtalálom felteszem érdekességképpen.
2011. január 24., hétfő 22:17 |
|
 |
artegor
Csatlakozott: 2010. március 11., csütörtök 21:46 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Hát ezt elismerem, ez tényleg sok. De nekem a tapasztalatom eddig mindig az volt, hogy egy idő után minden stem el kezd kopaszodni alul. Emiatt (is) rakunk középre cryptokat meg ilyen közepes növényeket, hogy ne lássunk át a kopasz " ágacskákon" . pfú de ez mennyi növény te jó ég  Szerk.: Itt egy másik ADA-s beültetés. Kicsit szolidabban. Nem tudom ezen az aquafair-en mi lelte őket http://www.aquatic-gardeners.org/stemplants.html
2011. január 24., hétfő 22:13 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. január 24., hétfő 22:08 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: papó írta: Igen erre gondolok. Előlről nagyon szép. Ezeknek a növényeknek nagy része -szerintem - pár nap múlva .... kuka. De ez a kiállítás szentpontjából mellékes. A fekete polós srác vakarja is a fejét.  Lehet ő adta a növényeket Hogyan fog ezzel elszámolni ?
2011. január 24., hétfő 22:07 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
HUGO írta: Nem értek veled egyet! Vegyünk egy példát, ha Te a kertedben fűvet szeretnél akkor nem csak a kerted sarkába raksz fűmagod, hanem kivánt területet teljes beveted. A kertészet arról szól hogy karban is tud tartanni. Nem tudom ez is be lett vetve : http://www.tropicalfish.hu/?view=224kb 10 napja. Ma már egészen máshogyan néz ki.  Fűmag = gyepszőnyeg 
2011. január 24., hétfő 22:06 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Igen erre gondolok. Előlről nagyon szép. Ezeknek a növényeknek nagy része -szerintem - pár nap múlva .... kuka. De ez a kiállítás szentpontjából mellékes. A fekete polós srác vakarja is a fejét. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. január 24., hétfő 22:02 |
|
 |
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
HUGO írta: Nem értek veled egyet! Vegyünk egy példát, ha Te a kertedben fűvet szeretnél akkor nem csak a kerted sarkába raksz fűmagod, hanem kivánt területet teljes beveted. A kertészet arról szól hogy karban is tud tartanni. Nem tudom. Valahogy nekem nem tetszik ez a dolog. Persze az okokat megértem.
|
2011. január 24., hétfő 21:45 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Igen erre gondolok. Előlről nagyon szép. Ezeknek a növényeknek nagy része -szerintem - pár nap múlva .... kuka. De ez a kiállítás szentpontjából mellékes.
2011. január 24., hétfő 21:30 |
|
|