Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Még mindíg könyebb mint az akváriumodat elvinni egy fotózásra   :D:D:D:D:D:D:  :D::D::::D::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD::::::D:D:
2011. április 5., kedd 19:42 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ Pé.Zoli
|
2011. április 5., kedd 19:23 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
HUGO írta: Köszönöm KaZe! Eger itt van egy köpésre!!!  Ugyan Hugó ! Bepattansz egy Renaultba és már hozod is Zolit 
2011. április 5., kedd 19:20 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszönöm KaZe! Eger itt van egy köpésre!!! 
|
2011. április 5., kedd 19:19 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Meg persze a hajszárítót se hagyd otthon. Nagy okosság! 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 5., kedd 15:06 |
|
 |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
HUGO írta: Ismét víz csere történt, és gondoltam csinálok szemből is egy képet.  HUGO, ez baromira jól néz ki! Csinálj csövek nélküli fotót és küldjed befele mindenféle versenyre, mert nagyon megérné. A háttér (a fal) is harmonizál a talajod színével, még csak ezen sem kellene túl sokat variálni, bár ha akarod, ki lehet próbálni kék háttérrel, azzal is gyönyörű lehet. Meglövöd gazdagon fénnyel és olyan képeket készíthetsz az akváról, hogy az csak na! (Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok debreceni, mert egyrészt elvihetném a D100-ast meg a fényeket, amiket most szereztem, másrészt sokkal olcsóbb lenne Papóval is beszélnem  ) Ötletként lehetne a medence címe a "Forest for the Trees" (erdő a fákért) vagy valami más, persze ha még nincs elnevezve... maxi respect!
2011. április 5., kedd 8:48 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Daníí írta: nagyjából két hét telt el amióta írtam, sajna az elmúlt két hétben a tápozáson és az etetésen kívül másra nem volt időm De jött a mai nap, vízcsere növény ültetés egy kis moha kötözés a pogostemont szétültettem és az előtérben kapott helyet, a bal oldalt az echinodorus előrébb került és bekerült mellé még két tő Cryptocoryne wendtii tropica, a jobb oldalról kikerült a rotala és bekerült a bal oldalra hátra a többi mellé kicsit besűrűsíteni, és jobb oldalra bekerült egy nagyobb tüskéshínár adag, és még jobb oldali fára egy anubias is. A képek:( nem a legjobbak mert telefonnal csináltam, de ez volt kéznél.  ) _m.jpg[/img] Ui: Ígérem Papó a jövőhéten bemegyek az üzletbe a vízanalízis miatt.  Szia ! Ahogy nő a növények mennyisége úgy alakúl az aksi. Nagyan "pofás" kezd lenni 
2011. április 3., vasárnap 22:03 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: Ismét víz csere történt, és gondoltam csinálok szemből is egy képet.  Szó se róla Szépen összehozott akva a Tied. Sokat láttam már de mindig megfog!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 3., vasárnap 21:23 |
|
 |
Pemete
Csatlakozott: 2011. március 26., szombat 15:51 Hozzászólások: 145
|
HUGO írta: Ismét víz csere történt, és gondoltam csinálok szemből is egy képet.
Na végre Hugó Ha nem lennének a csövek nem lehetne megsaccolni mekkora az akvárium .
|
2011. április 3., vasárnap 20:31 |
|
 |
HUGO
|
Ismét víz csere történt, és gondoltam csinálok szemből is egy képet. 
|
2011. április 3., vasárnap 19:57 |
|
|