Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: Egy kis helyzetjelentés most, hogy egy hónapos lett az akva. Szinte minden növény elindult a fejlődés útján. Talán csak a stau nem tudja eldönteni mit akar... A legnagyobb öröm számomra a fissidens és a diandra fejlődése. Sőt a diandrát már meg is metszettem és újra újra ültettem. Ha a fissidens így halad hamarosan vihetek vissza is... :[/img] Hibátlan Mi a baj a Stau-val ? Azt nem tudom, hogy van-e baj vele csak nem látszik a növekedés.? Az alsó levelei mintha foszlanának, meg a kinézete sem olyan mint a Tropica katalógusban. Holnap este teszek fel pár képet a stau-ról.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 10., vasárnap 22:39 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: Egy kis helyzetjelentés most, hogy egy hónapos lett az akva. Szinte minden növény elindult a fejlődés útján. Talán csak a stau nem tudja eldönteni mit akar... A legnagyobb öröm számomra a fissidens és a diandra fejlődése. Sőt a diandrát már meg is metszettem és újra újra ültettem. Ha a fissidens így halad hamarosan vihetek vissza is... :[/img] Hibátlan Mi a baj a Stau-val ?
2011. április 10., vasárnap 19:49 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Egy kis helyzetjelentés most, hogy egy hónapos lett az akva. Szinte minden növény elindult a fejlődés útján. Talán csak a stau nem tudja eldönteni mit akar... A legnagyobb öröm számomra a fissidens és a diandra fejlődése. Sőt a diandrát már meg is metszettem és újra újra ültettem. Ha a fissidens így halad hamarosan vihetek vissza is...    
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 10., vasárnap 19:05 |
|
 |
kovka76
Csatlakozott: 2010. február 12., péntek 12:12 Hozzászólások: 261 Tartózkodási hely: Kaba
|
SlyChocolate írta: KaZe írta: Azt sajnálom, hogy a vízi világ ezen lélegző részét csak ritkán látom:  Ez a fotó MESESZÉP!!! Most nagyon irigy vagyok.  Nem is tudom írtál már részleteket az akvádról?  Oda vagyok e képekért! Meseszép! 
|
2011. április 9., szombat 21:25 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
KaZe írta: Azt sajnálom, hogy a vízi világ ezen lélegző részét csak ritkán látom:
[] Lenyügöző !!!!!!! Ezért építettem most egy nyitott akváriumot függesztett világítással. Persze rendszresen levágom a növényeket 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára papó 2011. április 9., szombat 21:56-kor.
|
2011. április 9., szombat 20:23 |
|
 |
SlyChocolate
|
KaZe írta: Azt sajnálom, hogy a vízi világ ezen lélegző részét csak ritkán látom:  Ez a fotó MESESZÉP!!! Most nagyon irigy vagyok.  Nem is tudom írtál már részleteket az akvádról? 
|
2011. április 9., szombat 20:13 |
|
 |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Azt sajnálom, hogy a vízi világ ezen lélegző részét csak ritkán látom:  Ezen meg piroskáék dolgoznak. Sajnos nem látszik, de lehet a bolbitisen kb. 40 darab garni: 
2011. április 9., szombat 19:46 |
|
 |
SlyChocolate
|
KaZe írta: A hajszárítót kipróbáltam, de nekem nem jött be, mert az összes redvadék hal azt hitte, etetés lesz és ott csopotosultak gyakrolatilag 4 liternyi vízben.

|
2011. április 6., szerda 15:00 |
|
 |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
papó írta: HUGO írta: Köszönöm KaZe! Eger itt van egy köpésre!!!  Ugyan Hugó ! Bepattansz egy Renaultba és már hozod is Zolit  És ha már Debrecenben vagyok, meglátogatnám tropikálfiséket. Urak, különben meg több komolyságot kérek! Majd én viszem le Hugónak a 400-ast megmutatni. A hajszárítót kipróbáltam, de nekem nem jött be, mert az összes redvadék hal azt hitte, etetés lesz és ott csopotosultak gyakrolatilag 4 liternyi vízben.
2011. április 6., szerda 8:49 |
|
 |
SlyChocolate
|
|
2011. április 5., kedd 19:46 |
|
|