Szerző |
Üzenet |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
 Megérett ismét egy nyírásra a "zöldség" kert 
_________________ Pé.Zoli
|
2011. április 20., szerda 18:57 |
|
 |
Daníí
|
kovka76 írta: Daníí szép lesz az a pogo,de ő is tud kényeskedni mint egy kislány!  Na igen, a lányok Meglátjuk mi lesz belőle, annyit mondok az alapanyag megbízható forrásból van. 
|
2011. április 15., péntek 21:26 |
|
 |
Daníí
|
papó írta: Daníí írta: Egy kis helyzetjelentés. Ma voltam bent Papónál és hoztam el 2cserép pogostemont amit nagy lelkesen beis ültettem, még jött két róka algázó is a maradék algák ellen. A képek nem a legjobbak. Holnapi nap készítek pár új képet. Még a bal oldalt a rotarának kell alakulnia hátul és az előtérnek besűrűsödnie és szép kis tanmedence lesz belőle. Na, szerintetek, hogy alakul?  Alakul ez nagyon szépen. Most már lesz annyi növény mely felveszi a sok tápanyagot. Most már csak a halakkal kell kezdeni valamit, mert kicsit vegyes még a csapat. 
|
2011. április 15., péntek 21:25 |
|
 |
kovka76
Csatlakozott: 2010. február 12., péntek 12:12 Hozzászólások: 261 Tartózkodási hely: Kaba
|
Daníí szép lesz az a pogo,de ő is tud kényeskedni mint egy kislány! 
|
2011. április 15., péntek 21:22 |
|
 |
Daníí
|
HUGO írta: Valóban szépen alakul az akid Daníí! Miért nem töltöd fel jobban vízzel az akit? Köszönöm szépen. Azóta már feltöltöttem jobban, csak a kép után tettem be zacskóval a halakat szoktatni és nem akartam, hogy ahogy a zacskóba töltök vizet meg ahogy kiveszem a zacskót a szűrő a vizet ne az akváriumba nyomja. 
|
2011. április 15., péntek 21:19 |
|
 |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
papó írta: SlyChocolate írta: Köszi de pontosítok: már mint helyre szabtam. Tényleg egész jól sikerült megszabadulnom a bágyadt levelektől...  Hát nem minden probléma nélkül tartható növény, elég rapszódikus tud leni. Néha a fene tudja mi is igazán jó neki. De gyönyörű ! Igazán KaZe hozta divatba , addig csak 1 akváriumba láttam kis hazánkban. Meg is keresem a képét annak az egynek . Itt van a harmadik. Ebben viszont hibátlan. viewtopic.php?f=24&t=34&start=260KáZének is ajánlották. Azóta viszont Kázé beleszeretett ebbe a növénybe de nagyon. Viszont tény, hogy rettentő finnyás tud lenni. Képes olyan dolgokat produkálni, amire igazából magyarázat sincs. MIndegy is: ültessétek, neveljétek és gyönyörködjetek benne, mert szépen formázható, fantasztikás darab.
2011. április 15., péntek 20:25 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: Köszi de pontosítok: már mint helyre szabtam. Tényleg egész jól sikerült megszabadulnom a bágyadt levelektől...  Hát nem minden probléma nélkül tartható növény, elég rapszódikus tud leni. Néha a fene tudja mi is igazán jó neki. De gyönyörű ! Igazán KaZe hozta divatba , addig csak 1 akváriumba láttam kis hazánkban. Meg is keresem a képét annak az egynek . Itt van a harmadik. Ebben viszont hibátlan. viewtopic.php?f=24&t=34&start=260
2011. április 15., péntek 20:11 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Valóban szépen alakul az akid Daníí! Miért nem töltöd fel jobban vízzel az akit?
_________________ Pé.Zoli
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára HUGO 2011. április 15., péntek 20:13-kor.
|
2011. április 15., péntek 20:08 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Daníí írta: Egy kis helyzetjelentés. Ma voltam bent Papónál és hoztam el 2cserép pogostemont amit nagy lelkesen beis ültettem, még jött két róka algázó is a maradék algák ellen. A képek nem a legjobbak. Holnapi nap készítek pár új képet. Még a bal oldalt a rotarának kell alakulnia hátul és az előtérnek besűrűsödnie és szép kis tanmedence lesz belőle. Na, szerintetek, hogy alakul?  Alakul ez nagyon szépen. Most már lesz annyi növény mely felveszi a sok tápanyagot.
2011. április 15., péntek 20:04 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszi de pontosítok: már mint helyre szabtam. Tényleg egész jól sikerült megszabadulnom a bágyadt levelektől... 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 15., péntek 19:56 |
|
|