|
Pontos idő: 2025. április 19., szombat 21:15
|
Szerző |
Üzenet |
Daníí
|
Radek írta: Sziasztok, Visza tertem, reg nem voltam itt. Hat ime a valtozas: Red Cherry cleaning services. by zsoelcr, on Flickr Rotala sp. Green trimming technique. by zsoelcr, on Flickr Dennerle Garden mini reset by zsoelcr, on Flickr Dennerle Aquarium by zsoelcr, on Flickr Bottom view by zsoelcr, on Flickr Dennerle Garden by zsoelcr, on Flickr Dennerle Garden by zsoelcr, on Flickr Dennerle Garden by zsoelcr, on Flickr Front View by zsoelcr, on Flickr Side View by zsoelcr, on Flickr Eleocharis Parvula by zsoelcr, on Flickr Ez az akvárium megérdemel egy külön naplót Kíváncsi lennék a méretekre, szűrésre, tápozásra 
|
2011. május 13., péntek 20:28 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Szia Radek ! Tényleg nagyon régen jártál erre Az akváriumod -mint mindíg- lenyügöző Ha nem titok leírhatnád a tápozást a világítást stb. Elég merésznek tüntek a kövek a berendezés elején és lám milyen csodát alkottál Fantasztikus !!!
2011. május 13., péntek 20:19 |
|
 |
Radek
|
Sziasztok, Visza tertem, reg nem voltam itt. Hat ime a valtozas: Red Cherry cleaning services. by zsoelcr, on Flickr Rotala sp. Green trimming technique. by zsoelcr, on Flickr Dennerle Garden mini reset by zsoelcr, on Flickr Dennerle Aquarium by zsoelcr, on Flickr Bottom view by zsoelcr, on Flickr Dennerle Garden by zsoelcr, on Flickr Dennerle Garden by zsoelcr, on Flickr Dennerle Garden by zsoelcr, on Flickr Front View by zsoelcr, on Flickr Side View by zsoelcr, on Flickr Eleocharis Parvula by zsoelcr, on Flickr
|
2011. május 13., péntek 20:07 |
|
 |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Gergő írta: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a dícsérő szavakat!  Igazából van még mit fejlődnie az akváriumomnak. Ahogy lesz egy kis időm, nyitok majd egy naplót. Addig ha csinálok új képet,akkor rakok fel ide egyet-kettőt. Ha hamarabb lesz napló, akkor ott keressétek.  Papó! Igen ezt azt akváriumot rejtegettem eddig  , nem mertem még megmutatni itt a honlapon, mert nincs még olyan szinten... Szerencsére a képek felrakása óta is szépen bubiznak a növények.  Szia Gergő, üdv a fórumon. Szerintem nyugodtan nyissál egy saját topikot az akvádnak, mert megéri. Ott majd jól "kivesézzük"  és persze segítünk mindenben, amire csak szükséged van.
2011. május 12., csütörtök 19:29 |
|
 |
Gergő
|
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a dícsérő szavakat!  Igazából van még mit fejlődnie az akváriumomnak. Ahogy lesz egy kis időm, nyitok majd egy naplót. Addig ha csinálok új képet,akkor rakok fel ide egyet-kettőt. Ha hamarabb lesz napló, akkor ott keressétek.  Papó! Igen ezt azt akváriumot rejtegettem eddig  , nem mertem még megmutatni itt a honlapon, mert nincs még olyan szinten... Szerencsére a képek felrakása óta is szépen bubiznak a növények. 
|
2011. május 9., hétfő 20:10 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Gergő írta: Sziasztok! Üdv! Gergő Aha ! Szóval ezt rejtegetted eddig Büszke lehetsz az akvárium fejlődésére , le a nagykalappal 
2011. május 7., szombat 20:14 |
|
 |
zsuzsi
|
Gergő írta: Sziasztok! Még új vagyok itt, remélem nem baj ha én is írok és megmutatom a saját akváriumom. Küldök pár képet (egyenlőre csak 3kép lesz). Ha valaki kíváncsi lesz a folytatásra, naplózásra akkor majd nyitok neki egyet.  Így kezdtem el a növényes akváriumom. yitok egy naplót majd.  Üdv! Gergő Szia ! Azért azt jó lenne tudni , hogyan is jutottál el az első képtől az utolsó alkotásig. Ez az igazi fejlődés ! Gratulálok. Zsuzsi
|
2011. május 7., szombat 17:16 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szia Gergő üdv itt a Tropical Fish fórumán. Már hogy ne lennénk kíváncsiak? Az pedig csak természetes, hogy ha úgy érzed nyiss topicot az akváriumod számára. Ott mindent kitárgyalhatunk...minden részlet érdekel.  Addig is gratula az akvádhoz!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. május 7., szombat 11:38 |
|
 |
Gergő
|
Sziasztok! Még új vagyok itt, remélem nem baj ha én is írok és megmutatom a saját akváriumom. Küldök pár képet (egyenlőre csak 3kép lesz). Ha valaki kíváncsi lesz a folytatásra, naplózásra akkor majd nyitok neki egyet.  Így kezdtem el a növényes akváriumom.  Aztán ezt az akváriumot átalakítottam. Lett belőle ez a verzió.  Majd úgy döntöttem belevágok egy komolyabb akváriumba, ahol a növények szebbek (szépek voltak az előzőek is)  ,és kicsivel komolyabb a technika is.  Most tartok itt.Bocsánat a kép minőségéért,de csak mobillal tudtam fényképezni most. Ha valaki kíváncsi a bővebb előzményre és a folytatásra akkor nyitok egy naplót majd.  Üdv! Gergő
|
2011. május 7., szombat 11:30 |
|
 |
dentalman
|
SlyChocolate írta: Jut eszembe a "naplók" szóról ahhoz mit szóltok, hogy: Jegyzetek ? Simán a mi akváriumaink képei. Egyébbként már ideje volt , mert az eredeti lassan követhetetlen.
|
2011. április 28., csütörtök 18:07 |
|
|