Pontos idő: 2025. április 6., vasárnap 19:01

Hozzászólás a témához  [ 112 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Következő
 White Cliffs 
Szerző Üzenet
Adminisztrátor

komoly közmunkások :)

2014. október 14., kedd 21:19

Lőttem egy pár fotót az élőlényekről.

Munka közben..
Kép

Más szemszögből
Kép

Morloth-nak :D
Kép

the job..
Kép

Ők is megdolgoznak a betevő falatér
Kép

kukucs
Kép

Kép

Kezdenek bedurranni
Kép

:pápá: :pápá:

2014. október 14., kedd 21:16

Nekem lassan 3 éve megvannak, 3 hullott el,de az mind az én felelőtlenségem végett,amíg élesztős Co2-t használtam.Most egy kis kockában várják az átköltözést 4 Oto és marok Rc társaságában.
Szóval nálam nem elkopó példányok,mind (Otok és az Amanok is ) az eredeti állományból van meg :)

2014. október 14., kedd 20:35

Igen az amanok is elkopnak, de valahogy nálam sokkal jobban bírják, mint az otok.

2014. október 14., kedd 20:17

Vízkeménységet szombaton fogok mérni mert akkor állok át a heti vízcserére.
Jövőhét szombaton már pontos adatokat fogok mondani.
Vissza raktam a hqi világítást, kezdtek nyurgulni a növények,a giesemann-ba vettem egy ada izzót és most 150w-al perkelem akvát :D ha már zöldülök had zőldűljek rendesen :ezkesz:
Nálam az amano garnélák is eltűntek idővel..

2014. október 14., kedd 17:49
Sasszem

Molroth írta:
Én is így vagyok velük. Sok hasznuk nincs és tök hamar elpusztulnak. Kb 1 év alatt lenullázódik nálam egy 6-os csapat. :/
Legközelebb inkább amanot veszek helyettük, mert sokkal jobban algáznak, ráadásul többen még hatékonyabbak, mintha csak 3-4 db van. Ráadásul az oto-k fotózáskor is rossz helyen vannak mindig...

Sikerült mérni keménységet vízcsere előtt? Kíváncsi vagyok, mennyit keményítenek vissza ezek a kövek. :)

Hát nálam az amanok sem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.
Ráadásul már csak egyet látok a 4-ből és az is állandóan bujkál.

2014. október 14., kedd 15:03
Adminisztrátor

Ha nincs széles levelű növényetek , nyugodtan beköltözhetnek az ancik.
Főleg a kisebb testű tényészváltozatok : fátyolos , red , super red.
nem beszélve arról hogy nagyon szép halak .

2014. október 14., kedd 12:54

Én is így vagyok velük. Sok hasznuk nincs és tök hamar elpusztulnak. Kb 1 év alatt lenullázódik nálam egy 6-os csapat. :/
Legközelebb inkább amanot veszek helyettük, mert sokkal jobban algáznak, ráadásul többen még hatékonyabbak, mintha csak 3-4 db van. Ráadásul az oto-k fotózáskor is rossz helyen vannak mindig...

Sikerült mérni keménységet vízcsere előtt? Kíváncsi vagyok, mennyit keményítenek vissza ezek a kövek. :)

2014. október 14., kedd 12:50
Sasszem

pit975 írta:
Kezdenek a köveim szépen patinásodni, szerintem hagyom hagy dolgozzon a természet nem fogom kezelni semmivel, illetve egy ancival.
Nekem voltak kis törpe szívó harcsáim szerintem szart nem érnek az ancihoz képest, sokkal többet látom dolgozni!!
Jbl táptalaj tolja rendesen a növényeket jobban a pogon és a rotalán látom a változásokat, nőnek rendesen.

Alga fronton egész jól állok a régi akiból átmentett növényeken itt ott volt alga.. ecset is, de azok szépen eltüntek még a moha közt se látok, pedig nem kezeltem semmivel.
Kivéve az enyhe zöld algát a kövön, üvegen illetve más helyeken nem látom szerencsére..
Barna algát vártam, de az is elkerült egyenlőre (kopp kopp), pedig látványos lenne a fehér kövön :D

:pápá:

A törpe szívó harcsák nálam is csak dísznek van mert hasznuk nem nagyon.
Egész nap a hőmérőn lógnak egy helyben.

2014. október 14., kedd 11:11

Kezdenek a köveim szépen patinásodni, szerintem hagyom hagy dolgozzon a természet nem fogom kezelni semmivel, illetve egy ancival.
Nekem voltak kis törpe szívó harcsáim szerintem szart nem érnek az ancihoz képest, sokkal többet látom dolgozni!!
Jbl táptalaj tolja rendesen a növényeket jobban a pogon és a rotalán látom a változásokat, nőnek rendesen.

Alga fronton egész jól állok a régi akiból átmentett növényeken itt ott volt alga.. ecset is, de azok szépen eltüntek még a moha közt se látok, pedig nem kezeltem semmivel.
Kivéve az enyhe zöld algát a kövön, üvegen illetve más helyeken nem látom szerencsére..
Barna algát vártam, de az is elkerült egyenlőre (kopp kopp), pedig látványos lenne a fehér kövön :D

:pápá:

2014. október 13., hétfő 21:26
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 112 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Következő