Pontos idő: 2025. április 8., kedd 21:46

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 306 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 31  Következő
 Út a vadonba 
Szerző Üzenet

Mivel a honlapon már kint van, ezért itt is megosztom:

Kép

2015. február 9., hétfő 10:31

Köszönöm!
papó írta:
Okoz egy kis fejtörést a háttérnövények magassága :)

Igen némi bizonytalanság bennem is van. Nehéz volt egyeztetni a növényekkel a fotózás idejét, voltak akik túl korán érkeztek :)

2015. február 6., péntek 22:46
Adminisztrátor

Bizony nagyon szép az akvárium .
Okoz egy kis fejtörést a háttérnövények magassága :)

2015. február 6., péntek 12:26
Sasszem

Nagyon szép.

2015. február 6., péntek 12:17

Egy kis helyzetjelentés a versenyfotó elkészítése után:
Jó lenne, ha lenne egy olyan fényképezőm, amivel tudok kísérletezni, ugyanis nagyon sok időmbe telt, hogy egy elég gyenge fotót összehozzak a kölcsöngéppel, amim volt. Ahogy a fórumot olvasom, nem vagyok ezzel egyedül. Előbb-utóbb akkor is kigazdálkodok egy akvárium fotózásra alkalmas fényképezőt, még ha nem is dslr-t, de talán egy bridge gépet.
Volt némi szabadidőm, így végre megvalósítottam egy régebbi tervemet, és aljzatokat szereltem az akvárium szekrényébe. Összesen nyolc aljzat került be, így már nem egy T-dugóval megspékelt elosztó szolgáltatja az áramot, amit eddig a CO2 palackról lógattam le, hogy legalább ne lent legyen. Még a kötéseket egy kábelcsatornába el akarom helyezni, erre hétvégén kerítek sort, akkor készítek fényképet is a motyóról. A következő tervem, hogy az aljzatokat arduino-val vezérlem, de ez még távoli dolog.
Az új lakók egy részéről már írtam, ők a türkizcsíkú törperazbórák. A mai napon pedig 5 db amano is bekerült az előző 5? mellé.
A versenyfotót majd látjátok a versenyen, addig is néhány részlet, amik sokkal jobban sikerültek, mint az a fránya (és most eléggé visszafogottan fogalmaztam) front fotó.

Kép

Kép

És a halacskák:

Kép

Kép

2015. február 5., csütörtök 22:22
Adminisztrátor

zoi írta:
A "választásom" a türkizcsíkú törperazbórára esett. Azért idézőjeles, mert azért nem volt olyan sok választási lehetőség :)

http://diszhal.info/Boraras_urophthalmoides.php

Szép halacskák, és igen aktívak. Nemsokára etetés, kíváncsi vagyok, hogy első alkalommal hogy fogadják a kaját. Az odessza márnák távoztával a garnéláim is aktívabbak lettek a front részeken, ugyanis eddig zsákmánynak tekintették őket.

Sajnos a márnáknak ez a sorsuk a garnélás akváriumokban .
A mór megtette kötelességét a mór mehet ..
Kíváncsi leszek hogy fognak ezek a pici halak mutatni a hegyormok között :)

2015. január 28., szerda 19:25

A "választásom" a türkizcsíkú törperazbórára esett. Azért idézőjeles, mert azért nem volt olyan sok választási lehetőség :)

http://diszhal.info/Boraras_urophthalmoides.php

Szép halacskák, és igen aktívak. Nemsokára etetés, kíváncsi vagyok, hogy első alkalommal hogy fogadják a kaját. Az odessza márnák távoztával a garnéláim is aktívabbak lettek a front részeken, ugyanis eddig zsákmánynak tekintették őket.

2015. január 28., szerda 19:08

Az akvárium hétvégén négy hónapos lett. Szépen nőnek a növények, bár alga azért még mindig van :x Ma derült ki, hogy a halaimat le tudom cserélni szerdán, így a versenyre már nem az ékfoltosokkal kerül nevezésre. Még nem tudom milyen halak kerülnek be, szeretnék valami kisebb razbóra csapatot, de sajnos ritkaság errefelé. Meglátjuk szerdán.

2015. január 26., hétfő 10:47

Oldalról is jól néz ki :)

2015. január 20., kedd 19:39

Köszi a képeket...
Jól esik rájuk nézni...
Jöhet még...
:shock: :oops:

2015. január 19., hétfő 20:10
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 306 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 31  Következő