|
Pontos idő: 2025. április 8., kedd 21:46
|
Szerző |
Üzenet |
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Mivel a honlapon már kint van, ezért itt is megosztom: 
|
2015. február 9., hétfő 10:31 |
|
 |
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Köszönöm! papó írta: Okoz egy kis fejtörést a háttérnövények magassága  Igen némi bizonytalanság bennem is van. Nehéz volt egyeztetni a növényekkel a fotózás idejét, voltak akik túl korán érkeztek 
|
2015. február 6., péntek 22:46 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Bizony nagyon szép az akvárium . Okoz egy kis fejtörést a háttérnövények magassága 
2015. február 6., péntek 12:26 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagyon szép.
_________________ K.Tamás
|
2015. február 6., péntek 12:17 |
|
 |
zoi
|
Egy kis helyzetjelentés a versenyfotó elkészítése után: Jó lenne, ha lenne egy olyan fényképezőm, amivel tudok kísérletezni, ugyanis nagyon sok időmbe telt, hogy egy elég gyenge fotót összehozzak a kölcsöngéppel, amim volt. Ahogy a fórumot olvasom, nem vagyok ezzel egyedül. Előbb-utóbb akkor is kigazdálkodok egy akvárium fotózásra alkalmas fényképezőt, még ha nem is dslr-t, de talán egy bridge gépet. Volt némi szabadidőm, így végre megvalósítottam egy régebbi tervemet, és aljzatokat szereltem az akvárium szekrényébe. Összesen nyolc aljzat került be, így már nem egy T-dugóval megspékelt elosztó szolgáltatja az áramot, amit eddig a CO2 palackról lógattam le, hogy legalább ne lent legyen. Még a kötéseket egy kábelcsatornába el akarom helyezni, erre hétvégén kerítek sort, akkor készítek fényképet is a motyóról. A következő tervem, hogy az aljzatokat arduino-val vezérlem, de ez még távoli dolog. Az új lakók egy részéről már írtam, ők a türkizcsíkú törperazbórák. A mai napon pedig 5 db amano is bekerült az előző 5? mellé. A versenyfotót majd látjátok a versenyen, addig is néhány részlet, amik sokkal jobban sikerültek, mint az a fránya (és most eléggé visszafogottan fogalmaztam) front fotó.   És a halacskák:  
|
2015. február 5., csütörtök 22:22 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zoi írta: A "választásom" a türkizcsíkú törperazbórára esett. Azért idézőjeles, mert azért nem volt olyan sok választási lehetőség http://diszhal.info/Boraras_urophthalmoides.phpSzép halacskák, és igen aktívak. Nemsokára etetés, kíváncsi vagyok, hogy első alkalommal hogy fogadják a kaját. Az odessza márnák távoztával a garnéláim is aktívabbak lettek a front részeken, ugyanis eddig zsákmánynak tekintették őket. Sajnos a márnáknak ez a sorsuk a garnélás akváriumokban . A mór megtette kötelességét a mór mehet .. Kíváncsi leszek hogy fognak ezek a pici halak mutatni a hegyormok között 
2015. január 28., szerda 19:25 |
|
 |
zoi
|
A "választásom" a türkizcsíkú törperazbórára esett. Azért idézőjeles, mert azért nem volt olyan sok választási lehetőség http://diszhal.info/Boraras_urophthalmoides.phpSzép halacskák, és igen aktívak. Nemsokára etetés, kíváncsi vagyok, hogy első alkalommal hogy fogadják a kaját. Az odessza márnák távoztával a garnéláim is aktívabbak lettek a front részeken, ugyanis eddig zsákmánynak tekintették őket.
|
2015. január 28., szerda 19:08 |
|
 |
zoi
|
Az akvárium hétvégén négy hónapos lett. Szépen nőnek a növények, bár alga azért még mindig van  Ma derült ki, hogy a halaimat le tudom cserélni szerdán, így a versenyre már nem az ékfoltosokkal kerül nevezésre. Még nem tudom milyen halak kerülnek be, szeretnék valami kisebb razbóra csapatot, de sajnos ritkaság errefelé. Meglátjuk szerdán.
|
2015. január 26., hétfő 10:47 |
|
 |
jack
|
Oldalról is jól néz ki 
|
2015. január 20., kedd 19:39 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszi a képeket... Jól esik rájuk nézni... Jöhet még... 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. január 19., hétfő 20:10 |
|
|