Pontos idő: 2025. április 8., kedd 21:49

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 306 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 31  Következő
 Út a vadonba 
Szerző Üzenet

zoi írta:
Nekem is bejön, csak az arányokat rombolja egy picit. Még játszom picit a semekkel, most picit megvariáltam őket, bár a jobb oldalon lehet még szükség lesz némi beavatkozásra.

Csak szép formát kellene nekik adni (tudom, hogy nem könnyű!), és az nagyon sokat dobna a megjelenésen. ;)

2015. február 16., hétfő 9:09

Nekem is bejön, csak az arányokat rombolja egy picit. Még játszom picit a semekkel, most picit megvariáltam őket, bár a jobb oldalon lehet még szükség lesz némi beavatkozásra.

2015. február 16., hétfő 8:43
Adminisztrátor

Nevess ki , de nagyon bejön a magas háttérnövényekkel ..

2015. február 15., vasárnap 21:25

Egy kis helyzetjelentés:

A versenyfotó óta sajnos ellepett a munka, és épp csak a vízcserékre volt időm kb két hét telt el azóta, és durván bestartoltak a stemek, és persze a többi jómadár is.
Azt hiszem ideje volt elővenni a kaszát, és rendbe tenni a kertet:

Kép

Kép

Kép

Röpke 2 és fél órával később már el is készültem a ritkítással nyírással vágással, visszaültetéssel vízcserével:

Kép

2015. február 15., vasárnap 21:16

papó írta:
Eredményhirdetés után majd jól szétszedjük .

Már alig várom!
Köszi az észrevételeket!
Beni írta:
fotózni 2-3 naponta

Na igen gép híján ez sajnos nem megy.
Molroth írta:
Meg valahogy a halakat kellene még össze terelni rajba. Nem tudom, hogy mennyi van most az akvában

25 db-ot vettem, egy sajnos a szűrő áldozata lett, pedig még védőrács is van rajta, de beszorult alá :( Szóval van elég, csak amelyik fotón jobban látszottak, ott más dolgok voltak rosszak (otok a frontüvegen, meg ilyenek).
Na az Iaplc-re összedobjuk a véleményeket, és oda már az "ideális" formában megy. Egyébként most volt 4 hónapos, úgyhogy elégedett vagyok, nem számítottam rá, hogy ilyen szép lesz ennyi idő alatt. Már van egy-két elképzelésem a stemek variálására, de szívesen várok arról is véleményeket.

2015. február 9., hétfő 20:39

Beni írta:
A stemeket ki kell ismerni, és jól időzíteni a nyírással, valamint ha jónak érzed, akkor fotózni 2-3 naponta, hogy utána visszanézve a képeket tudj miből választani. Az ösvényt kicsit benőtte a "gaz" elöl, ott érdemes lenne ügyeskedni valamit. Ha a stemek besűrűsödnek, és eltalálod a pillanatot a fotózással, akkor egy (max 2) hónap múlva fantasztikus lesz, gratulálok!

Meg valahogy a halakat kellene még össze terelni rajba. Nem tudom, hogy mennyi van most az akvában, de nagyon kevésnek tűnik a fotón. egyedül csak az algázók látszanak jól. Illetve az ösvényre én is rámennék, ahogy Beni is írta. ;)

2015. február 9., hétfő 13:57
Adminisztrátor

zoi írta:
Mivel a honlapon már kint van, ezért itt is megosztom:

Kép

Hmm szavazás előtt nem szeretnék véleményt írni , pedig lenne mit .
Eredményhirdetés után majd jól szétszedjük .

2015. február 9., hétfő 12:34

A stemeket ki kell ismerni, és jól időzíteni a nyírással, valamint ha jónak érzed, akkor fotózni 2-3 naponta, hogy utána visszanézve a képeket tudj miből választani. Az ösvényt kicsit benőtte a "gaz" elöl, ott érdemes lenne ügyeskedni valamit. Ha a stemek besűrűsödnek, és eltalálod a pillanatot a fotózással, akkor egy (max 2) hónap múlva fantasztikus lesz, gratulálok!

2015. február 9., hétfő 12:11

Köszi! Igen a stemek nem úgy sikerültek, ahogy terveztem, de ahogy mondod, még lehet rajta javítani. Az a legnagyobb probléma, hogy nagyon különböző a növekedési ütem, és a fényképhez most csak egy lehetőségem volt, mert időre és fényképezőgépre volt szükségem hozzá. Remélem tudok előbb-utóbb szerezni egy olyat, amivel tudok elfogadható képet készíteni, és akkor nem az befolyásol, hogy mikor lesz gép, hanem csak kikapom a technikát és csatt.

2015. február 9., hétfő 11:02

zoi írta:
Mivel a honlapon már kint van, ezért itt is megosztom:

Kép

Nagyon szép! Egyedül azt sajnálom, hogy a stemek nem értek be időre. Szépen bedúsulva, formára nyírva nagyon szép összképet fog adni az aki, az idei iaplc-re simán összehozható! ;)

2015. február 9., hétfő 10:51
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 306 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 31  Következő