Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
2015. április 27., hétfő 13:49 |
|
 |
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
|
2015. április 27., hétfő 9:09 |
|
 |
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
papó írta: Bekem sokkal jobban tetszik így az akváriumod , mint a versenyen /no azért az sem volt rossz / Ha baloldalt a kövek magassága alá nyírod a növényeket , jöhet a következő verseny fotó. Köszönöm! A hátsó növényekre gondolsz, hogy ne nőjenek a kő fölé? Molroth írta: Továbbra is nagyon tetszik ez az akvárium! Amibe bele tudok kötni, hogy a kőomlás kicsit lehetne szélesebb a front üvegnél, hogy kicsit mélyítse a perspektívát. A másik dolog pedig a stemek sűrűsége, mert nekem még mindig elég ritkának látszik. Remélem, nem veszed kötekedésnek! Ellenkezőleg. Örülök, hogy segítesz meglátni azt, ami nekem esetleg elkerüli a figyelmemet. A stemek sajnos tényleg nem úgy alakulnak a jobb oldalon, ahogy tervezem, amint visszavágom, elkezd nyűglődni, és nagyon nehezen talál magára. Az egyik részét vágni kell, mire a másik eléri a kellő magasságot 
|
2015. április 20., hétfő 11:14 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
zoi írta: Másfél hét alatt nem sok változott, de azért egy friss képet készítettem a tegnapi vízcsere után:  Továbbra is nagyon tetszik ez az akvárium! Amibe bele tudok kötni, hogy a kőomlás kicsit lehetne szélesebb a front üvegnél, hogy kicsit mélyítse a perspektívát. A másik dolog pedig a stemek sűrűsége, mert nekem még mindig elég ritkának látszik. Remélem, nem veszed kötekedésnek! 
2015. április 20., hétfő 7:56 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
zoi írta: Másfél hét alatt nem sok változott, de azért egy friss képet készítettem a tegnapi vízcsere után:  Bekem sokkal jobban tetszik így az akváriumod , mint a versenyen /no azért az sem volt rossz  / Ha baloldalt a kövek magassága alá nyírod a növényeket , jöhet a következő verseny fotó.
2015. április 20., hétfő 7:54 |
|
 |
zoi
|
Másfél hét alatt nem sok változott, de azért egy friss képet készítettem a tegnapi vízcsere után: 
|
2015. április 20., hétfő 7:50 |
|
 |
zoi
|
papó írta: Nekem jobban tetszik így zölden . Sőt nagyon tetszik. Köszi! Nekem is az volt a véleményem, hogy nem annyira passzolt a képbe. Megerősítért nyert. Már csak egy jó fényképet kellene készítenem ha megerősödnek a növények.
|
2015. április 11., szombat 14:56 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
zoi írta: Szabadságom alatt megejtettem a tereprendezést. Kikaszáltam egy rakat növényt, az előtérből kibontottam a monte-carlot, meghagytam parvulának, ami kapott némi talajtápot. Egy kérdés maradt: szerintetek a piroskákat (alternanthera reineckii mini) visszategyem? Egy ferde telefonos kép:  Nekem jobban tetszik így zölden . Sőt nagyon tetszik.
2015. április 10., péntek 13:05 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Attol függetlenül hogy telos a kép meseszép !!
2015. április 9., csütörtök 20:07 |
|
 |
zoi
|
Szabadságom alatt megejtettem a tereprendezést. Kikaszáltam egy rakat növényt, az előtérből kibontottam a monte-carlot, meghagytam parvulának, ami kapott némi talajtápot. Egy kérdés maradt: szerintetek a piroskákat (alternanthera reineckii mini) visszategyem? Egy ferde telefonos kép: 
|
2015. április 9., csütörtök 19:25 |
|
|