|
Pontos idő: 2025. április 6., vasárnap 19:03
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Már én is nagyon várom hogy megteljen élettel. Figyelmeztessél majd az időpontra egy héttel az ültetés előtt.. 
2014. szeptember 4., csütörtök 20:03 |
|
 |
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Mexx2 írta: Karácsonyra csak üzemelni fog. Amen. Közben sikerült felfüggesztenem a világítást is. A tartó egy egyenes cső és egy hajlított cső kombinációja, a hajlított csövet feljebb/lejjebb lehet csúsztatni a másikban, és egy kis tekerentyűvel rögzíteni lehet szépen. Így könnyen és gyorsan emelhető, vagy elfordítható az egész. A vastagabb cső a szekrény hátuljához van rögzítve úgy, hogy a cső a szekrény mellett legyen, így nem zavar be ha esetleg szemből fotóznám. Íme:  Sajnos csak ekkora vékonyabb csöve volt a barátomnak, de szépen megáll a világítás.   Remélem nemsokára megtelik élettel. És egy másik növény. Az egyik kaktuszunk kivirágzott: 
|
2014. szeptember 4., csütörtök 19:51 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Karácsonyra csak üzemelni fog.
_________________ K.Tamás
|
2014. szeptember 2., kedd 11:44 |
|
 |
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Na egy hónapja nem jelentkeztem, de sokfelé vitt az utam augusztusban. Egyre rosszabb nézegetni az üres akváriumot, úgyhogy nemsokára fejlemény várható... A világítás felfüggesztésén munkálkodom jelenleg, aztán szépen lassan letesztelem a szűrőt, CO2 rendszert. Klappolnia kell mindennek, ha "fejlemény" lesz...  Egy-két terv egyelőre terv marad, de ezek nélkül is be lehet röffenteni valamit.
|
2014. szeptember 2., kedd 11:02 |
|
 |
zoi
|
SlyChocolate írta: Csak mindig legyen rongyba tekerve mikor odasózol neki! Épp hasonló instrukciókra akartalak kérni titeket, mert persze csak gigantikus darabokat sikerült beszerezni. Hétvégén kőtörés.
|
2014. július 31., csütörtök 9:36 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Nagyon megszerettem a lávakövet. Flex-el nagyon jól alakítható és alig változtatja meg a víz kémiáját. Jobb a samú! Attól sokkal természetesebb marad a felszíne!  Csak mindig legyen rongyba tekerve mikor odasózol neki! 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. július 30., szerda 18:59 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zoi írta: T.Tamás30 írta: Várom már a legózós képeket Az még sajna odébb van, augusztusban lesz egy lakodalom, meg kis nyaralás, és a számítógépem is felújítás áldozatává válik, úgyhogy őszre tolódik a móka, bár a hardscape-en addig tudok agyalni, mert ahhoz már megvan a szükséges anyag. Egyszerű lávakő lesz, mert nincs keretem egyéb kőre. Nem "igamugi" lesz, hanem csak valami köves-növényes. Fát nem tervezek bele, bár van itthon egy jó adag szőlő, de most valami tájképfélét szeretnék összehozni. Nagyon megszerettem a lávakövet. Flex-el nagyon jól alakítható és alig változtatja meg a víz kémiáját.
2014. július 30., szerda 13:30 |
|
 |
zoi
|
T.Tamás30 írta: Várom már a legózós képeket Az még sajna odébb van, augusztusban lesz egy lakodalom, meg kis nyaralás, és a számítógépem is felújítás áldozatává válik, úgyhogy őszre tolódik a móka, bár a hardscape-en addig tudok agyalni, mert ahhoz már megvan a szükséges anyag. Egyszerű lávakő lesz, mert nincs keretem egyéb kőre. Nem "igamugi" lesz, hanem csak valami köves-növényes. Fát nem tervezek bele, bár van itthon egy jó adag szőlő, de most valami tájképfélét szeretnék összehozni.
|
2014. július 30., szerda 11:36 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Nem merem,tutira össze karcolnám,szerintem megkínálom majd még némi vízkőoldóval,vagy egy kis sósavval 
|
2014. július 29., kedd 20:20 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
T.Tamás30 írta: Ha gondosan áttörölgeted,véletlen sem marad rajta vízcsepp lenyomat.Mármint a felső részeken. Most ezzel küzdöttem picit én is,mivel korábban full csapvízzel ment az akvarizálás,így lett az üvegemen némi vízkő.Nagyját már sikerült letolnom,de egy lehelet vékony sávban azért még látszik a helye.De kap majd az is kis kezelést. Várom már a legózós képeket  Pengével próbáld meg.
_________________ K.Tamás
|
2014. július 29., kedd 20:16 |
|
|