Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
2012. november 4., vasárnap 11:32 |
|
 |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
pit975 írta: Imádom ezt az akváriumot! Nem vagy vele egyedül! 
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. október 6., szombat 21:51 |
|
 |
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Imádom ezt az akváriumot!
|
2012. október 6., szombat 17:44 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
2012. október 6., szombat 17:05 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
HoZee írta: papó írta: Az akváriumod és a Naplód is teszik , a többi nem annyira  Bocs, hogy nem ide, de nem sok értelmét látom annak, hogy minden hozzászólást két külön fórumra ugyan úgy bebökjek. Ez az egy oka van annak, hogy nem nyitottam ide is naplót. Egyébként is baromságnak tartom ezt a megosztott társaságot, de erről a véleményem már neked egyszer elmondtam. Bocs még 1x, meg a témától való elkalandozást is. Köszi , hogy megtisztelsz minket Van több fórum is : akvarista .hu stb. Nem lehet mindenki akvakertész Jó ez így .Sőt .. nagyon jó.
2012. szeptember 21., péntek 19:50 |
|
 |
HoZee
Csatlakozott: 2011. szeptember 30., péntek 7:33 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: Pázmánd (Fejér)
|
papó írta: Az akváriumod és a Naplód is teszik , a többi nem annyira  Bocs, hogy nem ide, de nem sok értelmét látom annak, hogy minden hozzászólást két külön fórumra ugyan úgy bebökjek. Ez az egy oka van annak, hogy nem nyitottam ide is naplót. Egyébként is baromságnak tartom ezt a megosztott társaságot, de erről a véleményem már neked egyszer elmondtam. Bocs még 1x, meg a témától való elkalandozást is.
2012. szeptember 21., péntek 19:39 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
HoZee írta: papó írta: Azt a ,.. de jól néz ki Nem Fissidens hanem Vesicularia ferriei 'Weeping" , csak hagytam megnőni. Most megmutatta a növény igazán milyen szép tud lenni , direkt nem nyírtam. elnézést a fotómért nem csoda ha félrevezetett , nem a legjobb Ezt egyből felismertem én is, hogy nem Fissidens. Leledzik nálam belőle néhány liter, úgyhogy ismerem jól.  Ha érdekel még néhány részlet, csak katt a kis képre az aláírásomban. Az utolsó oldalon találod. Az akváriumod és a Naplód is teszik , a többi nem annyira 
2012. szeptember 21., péntek 19:05 |
|
 |
HoZee
Csatlakozott: 2011. szeptember 30., péntek 7:33 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: Pázmánd (Fejér)
|
papó írta: Azt a ,.. de jól néz ki Nem Fissidens hanem Vesicularia ferriei 'Weeping" , csak hagytam megnőni. Most megmutatta a növény igazán milyen szép tud lenni , direkt nem nyírtam. elnézést a fotómért nem csoda ha félrevezetett , nem a legjobb Ezt egyből felismertem én is, hogy nem Fissidens. Leledzik nálam belőle néhány liter, úgyhogy ismerem jól.  Ha érdekel még néhány részlet, csak katt a kis képre az aláírásomban. Az utolsó oldalon találod.
2012. szeptember 20., csütörtök 18:07 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Azt a ,.. de jól néz ki Nem Fissidens hanem Vesicularia ferriei 'Weeping" , csak hagytam megnőni. Most megmutatta a növény igazán milyen szép tud lenni , direkt nem nyírtam. elnézést a fotómért nem csoda ha félrevezetett , nem a legjobb
2012. szeptember 19., szerda 21:51 |
|
 |
HoZee
|
papó írta: Ez HoZe akváriumában is igen jól mutatna. Már nem mutatna benne olyan jól, kicsit alakítgattam rajta.  Nettó fél liter Fissidens jött le a fáról.  Nem ide való, de egy utolsó kép ebben a formájában:  Egyébként ez nyírás előtti vagy utáni kép?
2012. szeptember 19., szerda 21:06 |
|
|