Szerző |
Üzenet |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Szétnyomják a növények az akvát..... Sok egészséges növény...... Ennyire elvadultan is tetszik 
|
2013. augusztus 17., szombat 19:07 |
|
 |
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Ha szép és egészséges növények vannak az akváriumban szerintem annál szebb látvány nincs, ezért számomra az agyon három szögezett, agyon komplikált layout vagy setup másodlagos dolog. De persze nem elhanyagolható. Szerk És ezért ezt az akvát szivesen látnám a nappalimban, sok másik agyon poszterezett hátterü vackok helyett, ami szerintem élőben élvezhetetlen látványt nyújtanak!! PONT.. Tessék Papó zsűriztem neked egy kicsit, bár én nem voltam meg szólítva 
|
2013. augusztus 17., szombat 18:11 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
tibicuk írta: Maga az akvárium nagysága. Igazából nem tudom mekkora,de az látszik,hogy nem nagy. Azt hiszem olyan 120-130 literes , de sokat nem tévedek.
2013. augusztus 15., csütörtök 19:30 |
|
 |
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Maga az akvárium nagysága. Igazából nem tudom mekkora,de az látszik,hogy nem nagy.
2013. augusztus 15., csütörtök 19:27 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
tibicuk írta: papó írta: Légyszi Tibicuk kommentezd
Őőő,ha már így meg lettem szólítva..... Nagyon nehéz egy ekkora kis képről "ítéletet" mondani. A méret is az egyik ok lehet.(akvárium) A hátsó rész nagyon egyenes és nincs semmi az akiban,ami ezt oldja. Ekkora akiban nehéz kibontakozni. A növények egészségesek,amennyire látszik.De sok akvarista tud szép egészséges növényeket nevelni. Az aki egyébként szép pofás kis aki. "A méret is az egyik ok lehet " Itt mire gondolsz ? Arra , hogy kocka és nem téglalap ?
2013. augusztus 15., csütörtök 19:21 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Az igazság az amit te is írsz kicsi a kép és szerintem a valóság állkoppantó. Ehhez a kicsit akril festményre emlékeztető képhez képest. Mivel láttam már sokszor az akvát így sejtem mit kellene látni. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. augusztus 14., szerda 22:37 |
|
 |
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
papó írta:  Légyszi Tibicuk kommentezd Őőő,ha már így meg lettem szólítva..... Nagyon nehéz egy ekkora kis képről "ítéletet" mondani. A méret is az egyik ok lehet.(akvárium) A hátsó rész nagyon egyenes és nincs semmi az akiban,ami ezt oldja. Ekkora akiban nehéz kibontakozni. A növények egészségesek,amennyire látszik.De sok akvarista tud szép egészséges növényeket nevelni. Az aki egyébként szép pofás kis aki.
2013. augusztus 14., szerda 22:19 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Köteles írta: Elolvastam a versenykiírást . Nem találtam olyan kitételt , hogy a vízfeletti részért bünti járna , Legfeljebb nem veszik figyelembe. Nagyon őszintén írom , nekem nagyon tetszik az akvárium . Valami indokot valóban jó lenne találni a pontokra Én sem tudok megbarátkozni a helyezéssel . Nem kudarc , hanem bosszantó érthetetlen számomra az egész. Itt találsz összehasonlítani valót bőven., Nem hiszem hogy Béci akváriuma kilógna a sorból. https://www.facebook.com/media/set/?set ... 144&type=3
2013. augusztus 14., szerda 21:55 |
|
 |
Köteles
|
Elolvastam a versenykiírást . Nem találtam olyan kitételt , hogy a vízfeletti részért bünti járna , Legfeljebb nem veszik figyelembe. Nagyon őszintén írom , nekem nagyon tetszik az akvárium . Valami indokot valóban jó lenne találni a pontokra
|
2013. augusztus 14., szerda 21:46 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Ezek szerint ezt kellett volna beküldeni :  Légyszi Tibicuk kommentezd  No meg a többi fórumozó is.. Nem pedig ezt : 
2013. augusztus 11., vasárnap 19:36 |
|
|