Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Most volt időm átolvasnom az akvád topicját és be kell lássam és szégyellem is e-miatt magamat, hogy eddig nem írtam egy sort sem ide. Mindenesetre a nyitó hsz és az utolsóként mutatott fotók közt szép fejlődés látható.   Valami jó nevet kellene adnod neki pl "At the foot of Mount Everest"?  A Te akvád pontosan az a fajta ami technikai lomok nélkül egy kis hajszárítós víz felszín mozgatással brutál fotókhoz adna nagyon jó témát. Kivi lennék mennyivel másabb lenne naturban lefotózva...? Főleg a baloldalt az a randa dc nem illik a képbe, ki kell hajítani, úgy sem való semmire. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. október 9., vasárnap 10:08 |
|
 |
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Nyírás után.Hátulra ültettem E.acicularist.Előtte is volt,de tettem hátulra a sarkokba egy kis talajt,oda kellett ültetni. Valahogy kékebb kellene ,hogy legyen a kövek mögött is. f/2.8,1/60s,iso100 http://img1.indafoto.hu/4/5/23775_2a3ea ... 9a5_xl.jpgf/2.8,1/50s,iso100 http://img1.indafoto.hu/4/5/23775_2a3ea ... 3ca_xl.jpg
2011. október 8., szombat 21:54 |
|
 |
mardelboy
Csatlakozott: 2011. augusztus 11., csütörtök 20:29 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Bp- Zugló
|
szép az akva, de most őszintén a halak csak matricák az üvegen igaZ? 
|
2011. október 5., szerda 22:43 |
|
 |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Mária, ez nagyon szépséges, respect! Ja, és igazat adok Papónak, nagyon látványos lenne valami jópofa zöldséggel a sziklád.
2011. október 5., szerda 19:52 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
tibicuk írta: Egy kis ízelítő a fejlődésről.
] Nagyon jó kis kompozíció lesz ez , bár eleinte idegen volt számomra. Mégis engedd meg , hogy kicsit kötekedjek. A felső kőnek úgy kellene hatnia , mintha szerves része lenne a hegységnek. Ezt mohákkal szépen meg tudod oldani . Valahogyan így ...
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2011. október 5., szerda 18:46 |
|
 |
Levinen
|
Szó mi szó, valóban fejlődik a dolog. Csak, hogy hozzátegyek valami építő jellegűt: "Én a helyedben" 1. Minden össze-vissza álló fűszálat a háttérben egyenesre nyírnék. 2. A Fissidensnek nekiugranék bátran az ollóval. A jól le van vágva, akkor sokkal szebb lesz miután újra elindul és sokkal tömörebb (labdásabb) hatást fog kelteni. Ezt egyébként minden moháról el lehet mondani! 3. PS-al egy nagyon kicsit visszavennék a zöldből és egy kis kéket és pirosat húznék rá, de tényleg csak az ízléses határig. 4. Idomításból kapsz egy 5öst. Ahogy nézem, fajtól függetlenül együtt úsznak 5. Ha van kedved küld át nekem a legjobb képedet és én is játszok vele egy kicsit. Ha érdekel, akkor küldj egy pü-t és küldöm az e-mail címemet. üdv Levi
|
2011. október 5., szerda 17:18 |
|
 |
tibicuk
|
Egy kis ízelítő a fejlődésről.  
2011. október 5., szerda 15:33 |
|
 |
tibicuk
|
Köszi mindenkinek a hasznos hozzászólást. Középen a követ mindenképp ki fogom venni,az éles sziklával is csinálok valamit.
2011. szeptember 24., szombat 13:41 |
|
 |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
De ha a koncepció az, hogy hegyeket imitál a távlatból, akkor nem való oda magas növény... Viszont, akkor nagyobb hangsúlyt fektetnék az alacsony növényekre...  Peace..
_________________Üdv. Bevi  
|
2011. szeptember 24., szombat 12:53 |
|
 |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Deck-el értek egyet. Szerintem is jók a kövek. Egyediséget visz az akváriumba. Én is eltenném a követ jobb oldalról, hogy az aranymetszés meglegyen. A bal oldalról hiányolok növényeket amik kitöltenék az üres teret. Egészen a víz felszínéig..  De ez az én szubjektív véleményem. Gratula az aksihoz és az egyediségéhez! 
_________________Üdv. Bevi  
|
2011. szeptember 24., szombat 10:25 |
|
|