Szerző |
Üzenet |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Kicsit sötét? Vagy csak levetted a az EV-t? Igen,a háttér miatt.
|
2014. április 21., hétfő 21:26 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Kicsit sötét? Vagy csak levetted a az EV-t?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 21., hétfő 21:20 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Talán ez már hasonlít a valóságra: 
|
2014. április 21., hétfő 21:13 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: SlyChocolate írta: Nálam autóban tiszta kékesnek látja a hátsó fehér falat. A beégésről nem is beszélve. Amit a szemem simán zöldre hoz azt a fényképező kifehérít. Igyekszik a géped,az is baj?  Nem baj, épp azért cserélem le. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 21., hétfő 20:08 |
|
 |
asera
|
SlyChocolate írta: Nálam autóban tiszta kékesnek látja a hátsó fehér falat. A beégésről nem is beszélve. Amit a szemem simán zöldre hoz azt a fényképező kifehérít. Igyekszik a géped,az is baj? 
|
2014. április 21., hétfő 20:05 |
|
 |
SlyChocolate
|
Nálam autóban tiszta kékesnek látja a hátsó fehér falat. A beégésről nem is beszélve. Amit a szemem simán zöldre hoz azt a fényképező kifehérít.
|
2014. április 21., hétfő 20:03 |
|
 |
SlyChocolate
|
asera írta: SlyChocolate írta: asera írta: Iszonyat nehéz ezzel a piláccsal normális fotót készítenem  ,ennyire telik tőlem: Most képzed el ha egy komolyabb géppel sem az igazi akkor milyen lehet egy kompaktos cuccal... Akkor már tudod miért akarok jobb fotozót.  Az izzó zöldes árnyalata miatt nehéz,borzasztó sokat kínlódok a helyes WB beállítással. Dettó. A kis ho.. gép is ue.
|
2014. április 21., hétfő 20:02 |
|
 |
asera
|
SlyChocolate írta: asera írta: Iszonyat nehéz ezzel a piláccsal normális fotót készítenem  ,ennyire telik tőlem: Most képzed el ha egy komolyabb géppel sem az igazi akkor milyen lehet egy kompaktos cuccal... Akkor már tudod miért akarok jobb fotozót.  Az izzó zöldes árnyalata miatt nehéz,borzasztó sokat kínlódok a helyes WB beállítással.
|
2014. április 21., hétfő 19:58 |
|
 |
SlyChocolate
|
asera írta: Iszonyat nehéz ezzel a piláccsal normális fotót készítenem  ,ennyire telik tőlem: Most képzed el ha egy komolyabb géppel sem az igazi akkor milyen lehet egy kompaktos cuccal... Akkor már tudod miért akarok jobb fotozót. 
|
2014. április 21., hétfő 19:32 |
|
 |
asera
|
papó írta: asera írta: HUGO írta: asera írta: Iszonyat nehéz ezzel a piláccsal normális fotót készítenem  ,ennyire telik tőlem:   Mekkora duma!  Ez nem duma,egyáltalán nem vagyok elégedett a színekkel  Csak illik írni valamit ha már megtisztelsz minket a fotókkal Csak az a gáz , hogy csak ismételni tudom magam. Szuper lett Ati  Nem sokat tudok írni,nem így kellene kinézni az akvának,de a múltkori áramszünet sajnos nem tett jót egyiknek sem,kb 3 hetet visszavetett a fejlődésben.
|
2014. április 21., hétfő 15:25 |
|
|