|
Pontos idő: 2025. április 6., vasárnap 9:47
|
Szerző |
Üzenet |
titusz
|
papó írta: titusz írta: papó írta: titusz írta: papó írta: titusz írta: Kipucoltam a szűrő csövét. Na ezt biztos, hogy sűrűbben fogom csinálni,mert nagyot dobott a flon (na ne gondoljatok komoly dologra ), de eddig itt kínlódtam, hogy mozogjon a víz, most meg szépen meg megbillenek a növények levelei. (A napokban megszűletett az elhatározás is veszek egy külső szűrőt, valahogy csak kikinlódom az árát  ) Összeütöttem magamnak egy kis táblázatot amiben vezetem a tápozást, fényt még ha van kedvem egy kis széljegyzetet is írok. Nincs rendben az aksi, de egy kép csak úgy  Mekkora is ez az akvárium ? titusz írta: 94L 80x30x40-es Megnézem holnap milyen szűrőt tudok ajánlani . Köszi! a tetra ex600-at nézegettem ez az amit talán ki tudok szorítani, de azt is majd csak januárban ha nem üt be semmi. Felújítottra gondoltam . Bocsi! 
|
2016. október 18., kedd 19:07 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: papó írta: titusz írta: papó írta: titusz írta: Kipucoltam a szűrő csövét. Na ezt biztos, hogy sűrűbben fogom csinálni,mert nagyot dobott a flon (na ne gondoljatok komoly dologra ), de eddig itt kínlódtam, hogy mozogjon a víz, most meg szépen meg megbillenek a növények levelei. (A napokban megszűletett az elhatározás is veszek egy külső szűrőt, valahogy csak kikinlódom az árát  ) Összeütöttem magamnak egy kis táblázatot amiben vezetem a tápozást, fényt még ha van kedvem egy kis széljegyzetet is írok. Nincs rendben az aksi, de egy kép csak úgy  Mekkora is ez az akvárium ? titusz írta: 94L 80x30x40-es Megnézem holnap milyen szűrőt tudok ajánlani . Köszi! a tetra ex600-at nézegettem ez az amit talán ki tudok szorítani, de azt is majd csak januárban ha nem üt be semmi. Felújítottra gondoltam .
2016. október 18., kedd 19:00 |
|
 |
titusz
|
papó írta: titusz írta: papó írta: titusz írta: Kipucoltam a szűrő csövét. Na ezt biztos, hogy sűrűbben fogom csinálni,mert nagyot dobott a flon (na ne gondoljatok komoly dologra ), de eddig itt kínlódtam, hogy mozogjon a víz, most meg szépen meg megbillenek a növények levelei. (A napokban megszűletett az elhatározás is veszek egy külső szűrőt, valahogy csak kikinlódom az árát  ) Összeütöttem magamnak egy kis táblázatot amiben vezetem a tápozást, fényt még ha van kedvem egy kis széljegyzetet is írok. Nincs rendben az aksi, de egy kép csak úgy  Mekkora is ez az akvárium ? titusz írta: 94L 80x30x40-es Megnézem holnap milyen szűrőt tudok ajánlani . Köszi! a tetra ex600-at nézegettem ez az amit talán ki tudok szorítani, de azt is majd csak januárban ha nem üt be semmi.
|
2016. október 18., kedd 18:47 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: papó írta: titusz írta: Kipucoltam a szűrő csövét. Na ezt biztos, hogy sűrűbben fogom csinálni,mert nagyot dobott a flon (na ne gondoljatok komoly dologra ), de eddig itt kínlódtam, hogy mozogjon a víz, most meg szépen meg megbillenek a növények levelei. (A napokban megszűletett az elhatározás is veszek egy külső szűrőt, valahogy csak kikinlódom az árát  ) Összeütöttem magamnak egy kis táblázatot amiben vezetem a tápozást, fényt még ha van kedvem egy kis széljegyzetet is írok. Nincs rendben az aksi, de egy kép csak úgy  Mekkora is ez az akvárium ? titusz írta: 94L 80x30x40-es Megnézem holnap milyen szűrőt tudok ajánlani .
2016. október 18., kedd 18:38 |
|
 |
titusz
|
papó írta: titusz írta: Kipucoltam a szűrő csövét. Na ezt biztos, hogy sűrűbben fogom csinálni,mert nagyot dobott a flon (na ne gondoljatok komoly dologra ), de eddig itt kínlódtam, hogy mozogjon a víz, most meg szépen meg megbillenek a növények levelei. (A napokban megszűletett az elhatározás is veszek egy külső szűrőt, valahogy csak kikinlódom az árát  ) Összeütöttem magamnak egy kis táblázatot amiben vezetem a tápozást, fényt még ha van kedvem egy kis széljegyzetet is írok. Nincs rendben az aksi, de egy kép csak úgy  Mekkora is ez az akvárium ? titusz írta: 94L 80x30x40-es
|
2016. október 18., kedd 18:22 |
|
 |
titusz
|
94L 80x30x40-es
|
2016. október 18., kedd 18:21 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: Kipucoltam a szűrő csövét. Na ezt biztos, hogy sűrűbben fogom csinálni,mert nagyot dobott a flon (na ne gondoljatok komoly dologra ), de eddig itt kínlódtam, hogy mozogjon a víz, most meg szépen meg megbillenek a növények levelei. (A napokban megszűletett az elhatározás is veszek egy külső szűrőt, valahogy csak kikinlódom az árát  ) Összeütöttem magamnak egy kis táblázatot amiben vezetem a tápozást, fényt még ha van kedvem egy kis széljegyzetet is írok. Nincs rendben az aksi, de egy kép csak úgy  Mekkora is ez az akvárium ?
2016. október 18., kedd 18:11 |
|
 |
titusz
|
Kipucoltam a szűrő csövét. Na ezt biztos, hogy sűrűbben fogom csinálni,mert nagyot dobott a flon (na ne gondoljatok komoly dologra ), de eddig itt kínlódtam, hogy mozogjon a víz, most meg szépen meg megbillenek a növények levelei. (A napokban megszűletett az elhatározás is veszek egy külső szűrőt, valahogy csak kikinlódom az árát  ) Összeütöttem magamnak egy kis táblázatot amiben vezetem a tápozást, fényt még ha van kedvem egy kis széljegyzetet is írok. Nincs rendben az aksi, de egy kép csak úgy 
|
2016. október 18., kedd 17:54 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: papó írta: titusz írta: JANNUS333 írta: Kedves Titusz komám! Lassíts ne kapkodj...csak lépésről lépésre....1-2 nap cső lekapcs visszakapcs stb...táp így meg úgy...nincs ideje az akinak reagálni.... Puceva...nagy vízcsere...és minimális dózissal kezd a dolgokat...fokozatosan... De nagyon érdekelne, hogy mivel kezdtetek volna, és nagyjából hogyan haladtatok volna, mert azért nektek nagyobb a tapasztalatotok. Ha jössz a boltba , szánj rám egy kis időt .. De azért majd ne szúrj le nagyon.mert abba is hagyom a hobbyt  Eszem ágába nincs leszúrni téged 
2016. október 14., péntek 21:38 |
|
 |
titusz
|
papó írta: titusz írta: JANNUS333 írta: Kedves Titusz komám! Lassíts ne kapkodj...csak lépésről lépésre....1-2 nap cső lekapcs visszakapcs stb...táp így meg úgy...nincs ideje az akinak reagálni.... Puceva...nagy vízcsere...és minimális dózissal kezd a dolgokat...fokozatosan... De nagyon érdekelne, hogy mivel kezdtetek volna, és nagyjából hogyan haladtatok volna, mert azért nektek nagyobb a tapasztalatotok. Ha jössz a boltba , szánj rám egy kis időt .. De azért majd ne szúrj le nagyon.mert abba is hagyom a hobbyt 
|
2016. október 14., péntek 20:48 |
|
|