|
Pontos idő: 2025. április 21., hétfő 14:07
|
Szerző |
Üzenet |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
2013. június 23., vasárnap 20:34 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
2013. június 23., vasárnap 20:32 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nézzetek bele a varázsgömbbe 
|
2013. június 11., kedd 20:47 |
|
 |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
asera írta: novenyesakvariumok írta: mi a munkatarsammal hasonlitgattuk össze az ö 16-35mm L-es obijat egy 5d mark3 vazon, es az en 31mm Limitedemet egy k5 vazon, es harom ora alatt arra jutottunk mind a ketten, hogy a canon rendszer ebben a felallasban gyengebb. szoval az l-szeria sem orvossag minden bajra:-) Azért gyengébb,mert pöppet igazságtalan a felállás Fix obi mindíg jobb képet csinál mint egy zoom,azonkívűl a FÉNYERŐ külömbség,bár aki fotózásnál nem használjuk ki az 1,8-at,igaz? (óvatosan rákerestem a szóban forgó pentax obid árára,hááááát elég húzós,persze mihez képest  ) szerintem igazsagos volt a verseny. a vaza kb ketszer annyiba kerult, akkor annyi elonyom lehetett, hogy fixszel allok ki:-) amugy aki nem hasznalja ki a 1,8 fenyerot, az a sajat baja:-) most van tervbe veve a kov. obi, pentax DA 300mm f4, csak meg nincs meg az engedely a fonokasszonytol. eddig meg nem tudtam ertelmes magyarazatot adni a kerdesere minek veszek ket majd fel millas obit 3 honapon belul... igy vagy talalok egy jo valaszt, vagy varok meg egy kicist:-)
|
2013. június 10., hétfő 20:31 |
|
 |
asera
|
novenyesakvariumok írta: mi a munkatarsammal hasonlitgattuk össze az ö 16-35mm L-es obijat egy 5d mark3 vazon, es az en 31mm Limitedemet egy k5 vazon, es harom ora alatt arra jutottunk mind a ketten, hogy a canon rendszer ebben a felallasban gyengebb. szoval az l-szeria sem orvossag minden bajra:-) Azért gyengébb,mert pöppet igazságtalan a felállás Fix obi mindíg jobb képet csinál mint egy zoom,azonkívűl a FÉNYERŐ külömbség,bár aki fotózásnál nem használjuk ki az 1,8-at,igaz? (óvatosan rákerestem a szóban forgó pentax obid árára,hááááát elég húzós,persze mihez képest  )
|
2013. június 10., hétfő 8:03 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Very BIG Respect.  asera írta: Olyan régen töltöttem már fel fotót  úgyhogy itt egy hatásvadász kép: 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. június 9., vasárnap 20:51 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
asera írta: novenyesakvariumok írta: asera írta: Köszönöm,Canon 500 D-vel készült. a mai tukorreflexeseknel mar maga a gep majdnem masodlagos. jo objektiv sokkal fontosabb, a kepet elnezve ez az 500d sztem tobbet tud mintaz objktivje. amit viszont nem lehet technikaval helyettesiteni az a kompenzacio. e kep eseten ez nagyon jora sikerult:-) Hát,nem utasítanék vissza egy jó L-es obit,az biztos,ha valaki hátba vágna vele A kompenzációs dicséreted megtisztelő,még csak próbálgatom,mit hogyan is kéne  Ja és kézből lőttem,véletlen sikerült ilyen jól  mi a munkatarsammal hasonlitgattuk össze az ö 16-35mm L-es obijat egy 5d mark3 vazon, es az en 31mm Limitedemet egy k5 vazon, es harom ora alatt arra jutottunk mind a ketten, hogy a canon rendszer ebben a felallasban gyengebb. szoval az l-szeria sem orvossag minden bajra:-)
|
2013. június 9., vasárnap 20:18 |
|
 |
asera
|
novenyesakvariumok írta: asera írta: Köszönöm,Canon 500 D-vel készült. a mai tukorreflexeseknel mar maga a gep majdnem masodlagos. jo objektiv sokkal fontosabb, a kepet elnezve ez az 500d sztem tobbet tud mintaz objktivje. amit viszont nem lehet technikaval helyettesiteni az a kompenzacio. e kep eseten ez nagyon jora sikerult:-) Hát,nem utasítanék vissza egy jó L-es obit,az biztos,ha valaki hátba vágna vele A kompenzációs dicséreted megtisztelő,még csak próbálgatom,mit hogyan is kéne  Ja és kézből lőttem,véletlen sikerült ilyen jól 
|
2013. június 9., vasárnap 19:40 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
asera írta: Köszönöm,Canon 500 D-vel készült. a mai tukorreflexeseknel mar maga a gep majdnem masodlagos. jo objektiv sokkal fontosabb, a kepet elnezve ez az 500d sztem tobbet tud mintaz objktivje. amit viszont nem lehet technikaval helyettesiteni az a kompenzacio. e kep eseten ez nagyon jora sikerult:-)
|
2013. június 9., vasárnap 19:21 |
|
 |
asera
|
Köszönöm,Canon 500 D-vel készült.
|
2013. június 9., vasárnap 18:57 |
|
|