Szerző |
Üzenet |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Milyen szép kerek osztok-kapok van itt a fényképezéssel kapcsolatban... novenyesakvariumok írta: Asera Becivel egyutt a Canonos klubot erositi. Mind a ketten azt hiszik hogy lehet nyomtatoval fenykepezni:-)   Igenis hiszem, hogy a "nyomtatóval" lehet fényképezni.... Anno a filmes korszakban egy Nikon-nal és egy Minolta-val kezdtem, majd jött a digitális korszak egy 20D-vel és ekkor tettem le a voksom a Canon-nál... Több fotós oldalon is olvasgattam a véleményeket, hogy ki milyen szempontból választ... Kinek a pap, kinek a papné... Asera képei nekem speciál tetszenek... Mindegy, hogy Canon, Nikon, Pentax, stb... Itt egyikünk sem profi fotós, de sokan szeretjük a fotózást, akvarizálást "is" és erről van szó!!! Csináljuk, amit szeretünk... Tanácsokat és is szívesen veszek, mert abból tanulhat az ember... Uff!!! Szóltam!!! 
_________________Üdv. Bevi  
|
2013. november 4., hétfő 9:47 |
|
 |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Na jo akkor egy kis kritika: az utoljara feltett ket kepeden mind a ket kepen a ket konek epphogy levagtad a tetejet. Vagy le kell vagni jobban, vagy rajta kell hagyni, zavaro szamomra a lecsippentes.
|
2013. november 3., vasárnap 21:17 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Messze nem vagyok profi fotós,szerintem megmarad hobbinak,úgyhogy nyugodtan lehet osztani! De tényleg! Ne csak azért rakjam fel a sok képet,hogy elüssem azt a kevés szabadidőmet. Tessék kommentelni!  U.I: Természetesen szeretnék fejlődni is,szórakozás ide,vagy oda.
|
2013. november 3., vasárnap 21:06 |
|
 |
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
novenyesakvariumok írta: De talan a profi fotos leginkabbi ismertetoje h a fotozasbol el, mig itt mi a sajat szorakoztatasunkra fenykepezunk:-) Ott a pont! De ha valaki belefog a fotózásba akkor érzi ,hogy mindig a jobbra és jobbra kell törekedni.Mással is igyvagyunk ám (Lásd akvakertészet).
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2013. november 3., vasárnap 21:05 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
De talan a profi fotos leginkabbi ismertetoje h a fotozasbol el, mig itt mi a sajat szorakoztatasunkra fenykepezunk:-)
|
2013. november 3., vasárnap 21:02 |
|
 |
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
novenyesakvariumok írta: asera írta: novenyesakvariumok írta: Asera Becivel egyutt a Canonos klubot erositi. Mind a ketten azt hiszik hogy lehet nyomtatoval fenykepezni:-)  Látod hogy lehet  Ez a hozzaszolas nem neked/nektek szolt:-) Valamikor azt hallottam, hogy a nem profi fotos arrol szokott erdeklodni, h mivel keszult a kep, a profi fotos meg arrol, hogy hogyan. Mult heten voltam a mukoromepito vilagbajnoksagon mint egy csapat fotosa, ha erdekel mutatok par kepet... A profi fotós nem kérdez és nem mond véleményt mások munájáról,megtartja a véleményét sajátmagának de következtetéseket von le a képből.
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2013. november 3., vasárnap 21:01 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
asera írta: novenyesakvariumok írta: Asera Becivel egyutt a Canonos klubot erositi. Mind a ketten azt hiszik hogy lehet nyomtatoval fenykepezni:-)  Látod hogy lehet  Ez a hozzaszolas nem neked/nektek szolt:-) Valamikor azt hallottam, hogy a nem profi fotos arrol szokott erdeklodni, h mivel keszult a kep, a profi fotos meg arrol, hogy hogyan. Mult heten voltam a mukoromepito vilagbajnoksagon mint egy csapat fotosa, ha erdekel mutatok par kepet...
|
2013. november 3., vasárnap 20:54 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
novenyesakvariumok írta: Asera Becivel egyutt a Canonos klubot erositi. Mind a ketten azt hiszik hogy lehet nyomtatoval fenykepezni:-)  Látod hogy lehet 
|
2013. november 3., vasárnap 20:49 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
Asera Becivel egyutt a Canonos klubot erositi. Mind a ketten azt hiszik hogy lehet nyomtatoval fenykepezni:-) 
|
2013. november 3., vasárnap 20:43 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ez egy kamu akvárium. Akkor hiszem ha látom. 
_________________ K.Tamás
|
2013. november 3., vasárnap 20:40 |
|
|