Szerző |
Üzenet |
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
vaszabi írta: Nagyon szép!!! Gratulálok!!!! Hamarosan teljesen kész lesz, nagyon jól passzolnak egymáshoz a különböző színű növények a különböző szintekben. És annak is nagyon örülök hogy a tőlem kapott pár szál kis vacak gaz  ilyen jól érzi magát ebben a gyönyörű aksiban! nem vacak gazok azok szabikám az apróságokra is figyelni kell. egy holland tipusu akvában nagyon nehéz beállitani a szinteket. úgyhogy az apróságok is hozzátartoznak 
|
2013. március 14., csütörtök 17:40 |
|
 |
vaszabi
Csatlakozott: 2012. június 17., vasárnap 10:40 Hozzászólások: 200 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Nagyon szép!!! Gratulálok!!!! Hamarosan teljesen kész lesz, nagyon jól passzolnak egymáshoz a különböző színű növények a különböző szintekben. És annak is nagyon örülök hogy a tőlem kapott pár szál kis vacak gaz  ilyen jól érzi magát ebben a gyönyörű aksiban!
|
2013. március 14., csütörtök 17:34 |
|
 |
Molnár Béla
|
nem szoktam takaritani az üveget minek nincs rajta semmi hátul szokott lenni némi pont alga azmeg elfér ott 
|
2013. március 14., csütörtök 16:40 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molnár Béla írta: SlyChocolate írta: Pont jókor dobtad a fotókat. Nyakunkon a mínuszok.  Kellett is nagyon ezek a hangulatos képek a hideg napokra.  mivan veled, hogy alakul az akid rem.széplesz mert az enyim sehogy  A tápozás beállítása folyamatban... Az ecset hála az égnek lassan a múlté. A múlt heti vízcsere alkalmával újra adagoltam a macro tápot és megint fátyolos lett a vízfelszín. Amin még az éjszakai levegőztetés sem segített. Szóval most vízcserekor nem adok macrot csak a jól bevált TF micro megy semmi más. Mivel a növények jó része színes így lesz majd egy kis kiegészítő vas tápozásom is. Szerintem hétvégén megnyitom neki az új topicot "Jewel Box" néven, hogy stílusos legyek.  Más! Nálad az üveget milyen sűrűn kell takarítanod?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. március 14., csütörtök 16:30 |
|
 |
Molnár Béla
|
SlyChocolate írta: Pont jókor dobtad a fotókat. Nyakunkon a mínuszok.  Kellett is nagyon ezek a hangulatos képek a hideg napokra.  mivan veled, hogy alakul az akid rem.széplesz mert az enyim sehogy 
|
2013. március 14., csütörtök 16:13 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Pont jókor dobtad a fotókat. Nyakunkon a mínuszok.  Kellett is nagyon ezek a hangulatos képek a hideg napokra. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. március 14., csütörtök 15:55 |
|
 |
Molnár Béla
|
|
2013. március 14., csütörtök 15:33 |
|
 |
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Micsoda színorgia  . Imádom  .
|
2013. március 11., hétfő 21:37 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molnár Béla írta: papó írta: Nagyon szépek a növények. Ha a hátulja is összenő , lehet készíteni a versenyfotókat. Középen az nagyon piros az az új Ludwigia ? igen az az új.holállok én a versenyhez papó. Ha olyan lesz a hátsó alakzat mint a többi , akkor közel állsz.
2013. március 11., hétfő 19:48 |
|
 |
Molnár Béla
|
papó írta: Nagyon szépek a növények. Ha a hátulja is összenő , lehet készíteni a versenyfotókat. Középen az nagyon piros az az új Ludwigia ? igen az az új.holállok én a versenyhez papó.
|
2013. március 11., hétfő 19:33 |
|
|