|
Pontos idő: 2025. április 20., vasárnap 21:48
|
Spell in fringe of the Forest
Szerző |
Üzenet |
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
novenyesakvariumok írta: igen, ezek mar jobbak, nincsenek elrazva, relativ elesek. a kovetkezoben a beallitasokon kell allitgatni. milyen kamera ez ? nemtudom egy haveré én nemkérdeztem de nemis néztem 
|
2013. március 22., péntek 18:17 |
|
 |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
igen, ezek mar jobbak, nincsenek elrazva, relativ elesek. a kovetkezoben a beallitasokon kell allitgatni. milyen kamera ez ?
|
2013. március 22., péntek 18:09 |
|
 |
Molnár Béla
|
|
2013. március 22., péntek 17:55 |
|
 |
Molnár Béla
|
novenyesakvariumok írta: Papo, legyszi töröld a hozzaszolasokat. Nem tartozik ez a Bela topicjaba, ne büntessük. köszönöm 
|
2013. március 22., péntek 14:22 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ejnye .. nincs elég baj az életben ? Külön lesztek ültetve ...
2013. március 22., péntek 14:13 |
|
 |
vaszabi
Csatlakozott: 2012. június 17., vasárnap 10:40 Hozzászólások: 200 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
kisszsu írta: Szerintem nem rosszindulatúan írta növényesakváriumok. Telefonnal is készíthetsz jó képet. Igen, szép ez az akvárium, csak le kéne jól fotózni.  Én sem rosszindulatból írtam csak nem mindenhol kolbászból van a kerítés....
|
2013. március 22., péntek 12:52 |
|
 |
kisszsu
Csatlakozott: 2011. szeptember 12., hétfő 17:41 Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Szerintem nem rosszindulatúan írta növényesakváriumok. Telefonnal is készíthetsz jó képet. Igen, szép ez az akvárium, csak le kéne jól fotózni. 
|
2013. március 22., péntek 12:47 |
|
 |
vaszabi
Csatlakozott: 2012. június 17., vasárnap 10:40 Hozzászólások: 200 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vaszabi 2013. március 22., péntek 14:21-kor.
|
2013. március 22., péntek 12:38 |
|
 |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Ugy ertettem, hogy ilyen klassz akvarium keves van itt a forumon. A fenykepezes meg nem(csak) gep függö, kompkattal is lehet jo kepet kesziteni, ha betart egy par szabalyt az ember. Molnár Béla írta: novenyesakvariumok írta: Sly szerintem ez a kep iszonyat messze van egy versenyfototol. A feheregyensuly nem stimmel, sargas az egesz, eletlen, az elöteri növenyek levelei kiegtek, stb. Ez az akvarium egy tipikus peldaja, hogyan ne nyerjünk meg egy versenyt: -csinaljunk egy iszonyat durva akvariumot, -majd fenykepezzük le olyan benan, hogy ezzel az egesz munkank ertekelhetetlen legyen. Idézet: Ez a legjobb kép! Verseny fotó!!! igazad van gabi nagyon szar foto majd hivok valakit akinek jó gépe van ,azon mit értesz hogy iszonyat durva akvárium 
|
2013. március 22., péntek 11:18 |
|
 |
Molnár Béla
|
novenyesakvariumok írta: Sly szerintem ez a kep iszonyat messze van egy versenyfototol. A feheregyensuly nem stimmel, sargas az egesz, eletlen, az elöteri növenyek levelei kiegtek, stb. Ez az akvarium egy tipikus peldaja, hogyan ne nyerjünk meg egy versenyt: -csinaljunk egy iszonyat durva akvariumot, -majd fenykepezzük le olyan benan, hogy ezzel az egesz munkank ertekelhetetlen legyen. Idézet: Ez a legjobb kép! Verseny fotó!!! igazad van gabi nagyon szar foto majd hivok valakit akinek jó gépe van ,azon mit értesz hogy iszonyat durva akvárium 
|
2013. március 22., péntek 11:11 |
|
|