|
Pontos idő: 2025. április 19., szombat 19:48
|
Spell in fringe of the Forest
Szerző |
Üzenet |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szerintem meg magyarok vagyunk,akkor meg mi a fa..ért adunk angol nevet az akvánknak???? Bocs,Béci,az akvád ettől függetlenűl szép!
|
2013. október 24., csütörtök 19:10 |
|
 |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Rendben, elfogadjuk, h ertelmes... Viszont ha mar a frige kijavitotta fridge-re akkor a forestet is illene kis betuvel irni, csak a nemetben nagybetusek a fonevek
|
2013. október 24., csütörtök 19:04 |
|
 |
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Kicsit elment a téma más irányba  "Fringe of the forest" mint kifejezés, erdőszél-t jelent, tény, hogy én nem vagyok ilyen okos, de az internet segített  másik tény, hogy én is inkább a magic és edge szavakat alkalmaztam volna. (a spell nekem inkább varázsige jelentéssel bír, míg a magic a varázslat ami a a "spell" mögött áll... de ez már csak szőrszál hasogatás...) a lényeg, hogy a név maga értelmes, csak nem közismert (legalábbis részemről biztos nem)
2013. október 24., csütörtök 19:02 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
AQViktor írta: vaszabi írta: novenyesakvariumok írta: Na szoval gondolkozzatok rajta meg egy kicsit... Bar sztem a frige szo nem letezik, vagy ha igen, egy angol sohasem hasznalna... Valamint a forest elotti the az ilyen magyar szokas, mindenhova odabiggyeszteni, angolok sokkal jobban sporolnak a the szoval Ki beszél itt "frige" szóról, fringe de ha nem ismered a gugli jó barát  Azt se használják túl sokszor....  Hat nem.... Na mindegy sztem talalj ki vmi mas nevet Bela, ennek nagyon rossz szajize van Ha mar az akvariumba nehez belekotni... 
|
2013. október 24., csütörtök 19:00 |
|
 |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
vaszabi írta: novenyesakvariumok írta: Na szoval gondolkozzatok rajta meg egy kicsit... Bar sztem a frige szo nem letezik, vagy ha igen, egy angol sohasem hasznalna... Valamint a forest elotti the az ilyen magyar szokas, mindenhova odabiggyeszteni, angolok sokkal jobban sporolnak a the szoval Ki beszél itt "frige" szóról, fringe de ha nem ismered a gugli jó barát  Azt se használják túl sokszor.... 
|
2013. október 24., csütörtök 18:57 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
vaszabi írta: novenyesakvariumok írta: Na szoval gondolkozzatok rajta meg egy kicsit... Bar sztem a frige szo nem letezik, vagy ha igen, egy angol sohasem hasznalna... Valamint a forest elotti the az ilyen magyar szokas, mindenhova odabiggyeszteni, angolok sokkal jobban sporolnak a the szoval Ki beszél itt "frige" szóról, fringe de ha nem ismered a gugli jó barát  A fringe mindjart mashogy hangzik:-) bar frige volt eredetileg, csak azota javitva lett En talan ugy forditanam az erdo melletti varazslatot hogy "magic near the forest" Hol van Timi?? O tuti meg tudja mondani a tutit, nehezen tudom elkepzelni h o ne tudna...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára novenyesakvariumok 2013. október 24., csütörtök 18:58-kor.
|
2013. október 24., csütörtök 18:56 |
|
 |
vaszabi
Csatlakozott: 2012. június 17., vasárnap 10:40 Hozzászólások: 200 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
novenyesakvariumok írta: Na szoval gondolkozzatok rajta meg egy kicsit... Bar sztem a frige szo nem letezik, vagy ha igen, egy angol sohasem hasznalna... Valamint a forest elotti the az ilyen magyar szokas, mindenhova odabiggyeszteni, angolok sokkal jobban sporolnak a the szoval Ki beszél itt "frige" szóról, fringe de ha nem ismered a gugli jó barát 
|
2013. október 24., csütörtök 18:53 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
Na szoval gondolkozzatok rajta meg egy kicsit... Bar sztem a frige szo nem letezik, vagy ha igen, egy angol sohasem hasznalna... Valamint a forest elotti the az ilyen magyar szokas, mindenhova odabiggyeszteni, angolok sokkal jobban sporolnak a the szoval
|
2013. október 24., csütörtök 18:50 |
|
 |
vaszabi
Csatlakozott: 2012. június 17., vasárnap 10:40 Hozzászólások: 200 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
" Spell in fringe of the Forest " de talán a "fringe" szóval találkoztatok már? egyébként a spell vagy a magic között mi a különbség?!
|
2013. október 24., csütörtök 18:43 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molnár Béla írta: novenyesakvariumok írta: Szia, El tudjatok nekem mondani mit is jelent az akvarium neve? Egesz eddig azt hittem tudok angolul, de ez kifogott rajtam:-) varázslat az erdő szélén  Hátt az nem olyan biztos Béci...??? http://translate.google.hu/?tab=mT#en/hu/Spell%20at%20the%20edge%20of%20the%20forestÉn inkább a "Miracle" "Isteni" csoda szót tenném az elejére vagy csak simán a "Magic"-et. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. október 24., csütörtök 18:22 |
|
|