Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Hathor írta: Sziasztok. Nem akarok belekotnyeleskedni, de a cím ebben a formában nagyon Hunglish. (Ha marad, nekem a fringe elé kívánkozik egy határozott névelő, és én az in helyett is az at-et használnám.) Én simán az "Enchanted Forest" nevet adnám. Mintha varázsszóra jöttél volna. Csak egy embertől hangzott el, hogy ha itt leszel és tessék.
_________________ K.Tamás
|
2013. október 24., csütörtök 20:15 |
|
 |
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
Sziasztok. Nem akarok belekotnyeleskedni, de a cím ebben a formában nagyon Hunglish. (Ha marad, nekem a fringe elé kívánkozik egy határozott névelő, és én az in helyett is az at-et használnám.) Én simán az "Enchanted Forest" nevet adnám.
|
2013. október 24., csütörtök 20:10 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
2013. október 24., csütörtök 19:52 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
novenyesakvariumok írta: la pierre ronde de Asera....
En a francia nyelv tanulasat egy idore szuneteltetem. Elkezdtem, mikor francia projecten dolgoztam, aztan visszatertem a nemet vevokhoz.. Pill. éppen guglizom,mit jelent 
|
2013. október 24., csütörtök 19:50 |
|
 |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
la pierre ronde de Asera....
En a francia nyelv tanulasat egy idore szuneteltetem. Elkezdtem, mikor francia projecten dolgoztam, aztan visszatertem a nemet vevokhoz..
|
2013. október 24., csütörtök 19:37 |
|
 |
asera
|
Mexx2 írta: asera írta: Szerintem meg magyarok vagyunk,akkor meg mi a fa..ért adunk angol nevet az akvánknak???? Bocs,Béci,az akvád ettől függetlenűl szép! Ott a pont. A boltnak is legyen a neve "Bolt" és ne "Shop" A spell szó inkább a bűbájra vonatkozik mint varázslatra. Én esküszöm,innentől francia neveket fogok kitalálni,bár fingom sincs a franciához  de jól fog hangozni 
|
2013. október 24., csütörtök 19:20 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: Szerintem meg magyarok vagyunk,akkor meg mi a fa..ért adunk angol nevet az akvánknak???? Bocs,Béci,az akvád ettől függetlenűl szép! Ott a pont. A boltnak is legyen a neve "Bolt" és ne "Shop" A spell szó inkább a bűbájra vonatkozik mint varázslatra.
_________________ K.Tamás
|
2013. október 24., csütörtök 19:16 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
vaszabi írta: novenyesakvariumok írta: Rendben, elfogadjuk, h ertelmes... Viszont ha mar a frige kijavitotta fridge-re akkor a forestet is illene kis betuvel irni, csak a nemetben nagybetusek a fonevek Lehet hogy azért különleges, mint maga az aksi? Hát nem is tudom, de bízzuk már ezt Bélára, aztán mindenki nevezgesse a sáját fűrdőkádját.  A forestet azért mertük nagybetűvel írni (már elnézést mindenkitől) mert az erdő maga az aksi mint tulajdonnév ezért ennyire mi sem vagyunk tanulatlanok még így magyarország keleti felén sem és külön köszönet a német nyelvleckéért!!!!  Hát nem tudom .. én idegennyelvből egy nulla vagyok .
2013. október 24., csütörtök 19:15 |
|
 |
vaszabi
Csatlakozott: 2012. június 17., vasárnap 10:40 Hozzászólások: 200 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
novenyesakvariumok írta: Rendben, elfogadjuk, h ertelmes... Viszont ha mar a frige kijavitotta fridge-re akkor a forestet is illene kis betuvel irni, csak a nemetben nagybetusek a fonevek Lehet hogy azért különleges, mint maga az aksi? Hát nem is tudom, de bízzuk már ezt Bélára, aztán mindenki nevezgesse a sáját fűrdőkádját.  A forestet azért mertük nagybetűvel írni (már elnézést mindenkitől) mert az erdő maga az aksi mint tulajdonnév ezért ennyire mi sem vagyunk tanulatlanok még így magyarország keleti felén sem és külön köszönet a német nyelvleckéért!!!! 
|
2013. október 24., csütörtök 19:12 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
asera írta: Szerintem meg magyarok vagyunk,akkor meg mi a fa..ért adunk angol nevet az akvánknak???? Jogos
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2013. október 24., csütörtök 19:12 |
|
|