Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagyon ott van. Viszont a képek nagyon világosak szerintem.
_________________ K.Tamás
|
2013. november 1., péntek 9:55 |
|
 |
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
|
2013. november 1., péntek 9:38 |
|
 |
hunwarp
|
papó írta: A növények el akarják fedni a kompozíciót. Tudom , hogy előtte ülve gyönyörű - így is az egyébként- de a fényképen a letisztult nem elburjánzott növényzet jobban mutat. Azért is ültetik őket fajtánként bokrokba. Úgy fogsz járni , mint én a trigonnal. Hiába gyönyörű nem tudod a teljes valóságában igazán megmutatni. Egyet kell értsek Papóval. Vagyis sokat beszélgettünk már erről vele a boltban. Van a fotós aki...ami képen gyönyörű, de a valóságban lehet csak elmegy. Sokat lehet segíteni 1-2 profi képpel. És van az aki amit soha nem tudsz úgy lefotózni, hogy visszaadja azt amit látsz. Ez szerintem tökéletesen igaz a medence méretű tankokra. Persze van az a kategória is ami mindkét esetben jól mutat. Szerintem gyönyörű az egész, de néha még ha a szived is beleszakad drasztikusan meg kell nyírbálni a növényeket, hogy az ágak, kövek újra kibontakozhassanak. Szerintem én is így jártam ezzel a tankkal a legelső kompozíciónál. A moha a fejemre nőtt. Amikor hetente fél litert szedtem ki, meg vagy 10-20 tő blyxát mindig soknak tűnt, de a fotókon még így is túlnövényesítettnek éreztem. Egyébként még jó géppel is nehéz fotózni egy szép globált belőle, mert annyi kis pici részlet van benne...a fókuszponttól a sarok meg legalább 90 cm-re... Hát remélem, hogy értelmesen mondtam el a dolgokat. Száz szónak is egy a vége: a növényzet egészséges, és szépen fejlődik (talán még túl gyorsan is) De ess neki nyugodtan a sövényvágóval...ha mégsem jön be akkor 10 nap és ugyanilyen lesz. És még egy valami! Továbbra is irigykedem, hogy elfér a kezed mindenütt. Nálam van, hogy csak 2 csipesz segítségével tudok bevarázsolni dolgokat a helyükre 
|
2013. október 27., vasárnap 14:36 |
|
 |
Molnár Béla
|
papó írta: A növények el akarják fedni a kompozíciót. Tudom , hogy előtte ülve gyönyörű - így is az egyébként- de a fényképen a letisztult nem elburjánzott növényzet jobban mutat. Azért is ültetik őket fajtánként bokrokba. Úgy fogsz járni , mint én a trigonnal. Hiába gyönyörű nem tudod a teljes valóságában igazán megmutatni. én nemtehetek róla hogy ilyen super tápot csináltál :lol van olló 
|
2013. október 27., vasárnap 14:00 |
|
 |
Molnár Béla
|
stevo írta: Gyönyörű! Eddig nem voltam teljesen kibékülve a hullámos aljzattal, de most már annak is látom értelmét. Elfogadnám, nem kérdés!  Mennyi hal van benne? Pár vörös neon még elférne benne sztem.  12 vörös neon 10 db amanda de leszmég minda kettőből
|
2013. október 27., vasárnap 13:58 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A növények el akarják fedni a kompozíciót. Tudom , hogy előtte ülve gyönyörű - így is az egyébként- de a fényképen a letisztult nem elburjánzott növényzet jobban mutat. Azért is ültetik őket fajtánként bokrokba. Úgy fogsz járni , mint én a trigonnal. Hiába gyönyörű nem tudod a teljes valóságában igazán megmutatni.
2013. október 27., vasárnap 13:53 |
|
 |
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Gyönyörű! Eddig nem voltam teljesen kibékülve a hullámos aljzattal, de most már annak is látom értelmét. Elfogadnám, nem kérdés!  Mennyi hal van benne? Pár vörös neon még elférne benne sztem. 
|
2013. október 27., vasárnap 13:53 |
|
 |
Molnár Béla
|
|
2013. október 27., vasárnap 13:45 |
|
 |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Mexx2 írta: Hathor írta: Sziasztok. Nem akarok belekotnyeleskedni, de a cím ebben a formában nagyon Hunglish. (Ha marad, nekem a fringe elé kívánkozik egy határozott névelő, és én az in helyett is az at-et használnám.) Én simán az "Enchanted Forest" nevet adnám. Mintha varázsszóra jöttél volna. Csak egy embertől hangzott el, hogy ha itt leszel és tessék. Latod mexx varazserovel hatok a nokre:-)
|
2013. október 24., csütörtök 20:54 |
|
 |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Hathor írta: Sziasztok. Nem akarok belekotnyeleskedni, de a cím ebben a formában nagyon Hunglish. (Ha marad, nekem a fringe elé kívánkozik egy határozott névelő, és én az in helyett is az at-et használnám.) Én simán az "Enchanted Forest" nevet adnám. Koszi szepen, ebben biztam, h majd megmondod a tutit:-) engem meggyozott..
|
2013. október 24., csütörtök 20:49 |
|
|