A videón a Blyxának nagyon szép színe van, ilyen szép pirosas Blyxát még nem is láttam.Nagyon tetszik az akvád, csak egy baj van vele, hogy nem nálam van
Köszi Gabi. Nem nagy titok amitől ilyen lett. TF tápok Sera Plant Color cső
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
A videón a Blyxának nagyon szép színe van, ilyen szép pirosas Blyxát még nem is láttam.Nagyon tetszik az akvád, csak egy baj van vele, hogy nem nálam van
_________________ Sólyom Gábor
2013. április 14., vasárnap 13:36
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
Köszi. Szerintem egy hét és újra dzsungel lesz benne... Viszont azt megtanultam sokkal nehezebb színes növényeket tartani mintha csak sima zöld szín lenne mindenhol. Lehet épp ezért szinte (tisztelet a kivételnek) senki nem viszi túlzásba a színes növényeket.
Köszi. Szerintem egy hét és újra dzsungel lesz benne... Viszont azt megtanultam sokkal nehezebb színes növényeket tartani mintha csak sima zöld szín lenne mindenhol. Lehet épp ezért szinte (tisztelet a kivételnek) senki nem viszi túlzásba a színes növényeket.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Eltelt két hét és azóta volt egy-két próbálkozásom. Ami talán sikeresnek mondható ecset alga téren. Rengeteg növény volt amit kiszedtem. Talán kicsit túlzásba vittem a ritkításukat. Most már kezd helyre jönni a flóra... Rá kell jönnöm ilyen nagy ritkításokat/nyírást nem szabad egyszerre minden növénynél csinálnom. Illetve arra is, hogy a szép aksi a "kicsit" dzsungeles aksi. Legalábbis ha Holland jellegűt szeretnénk. Jah és végre elértem azt, hogy buborékként a CO2 nem jut az akvába csak beoldott formában. Így ha bubit láttok az csak növénytől származhat. Akkor egy kis videó a mostani állapotokról. Kicsit opálos még a víz. Délelőtt volt vízcsere. Még látszik benne a Nitrivec.
Jelenlévő fórumozók: Exabot [Bot] valamint 17 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.