Szerintem ne változtass.Igaza van Papónak. Ki kell várni míg magára talál az akvárium,én is kivártam,csak rutin dolgok és meglett az eredménye.Egyszer csak azt vettem észre hogy minden nő ,minden a helyén. Olyan kevésnek látom a ZÖLD színű növényeket. Lótusz is csodaszép. Egy totál képet tehetnél fel,jobban ki lehet vesézni szerintem. Kitartás,pöpec lesz!
:ostor: ki fog alakulni minden ! Kell még egy kis idő és oda figyelés és tuti lesz ! A fád nagyon bejön .
Mindenesetre ha a Lotusz ekkorát nőtt 3 hét alatt akkor biztató a helyzet... A walachii is hozza szépen az új hajtásait csak a sziámi imádja lelegelni, valszeg meg kell válnom tőle... Szerintem csak a túlzás miatt ilyen most, ami vissza üt és vissza kell fognom magam.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
2013. május 19., vasárnap 20:39
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Semmi más nem történik , mint az új ültetés után a növények leváltják a leveleiket. A régieket szépen eldobálják és jönnek az újak. Nem kellene variálj megint a tápozással és a lágy vízzel. Csinálj mindent ugyan úgy mint eddig és két-három hét múlva minden szépen rendben lesz.
Akkor az állapot jelentés három hét után. Minden megy, semmitől nem fosztom meg sem a növényeket sem a halakat. Szerintem épp emiatt megint sikerült túl lőnöm a célon...??? De rendesen... A satuk tiszta barnák a macrada leveli mintha összementek volna, az UG is lebarnult rendesen. A videó végén próbáltam megörökíteni a barnulást. Ami lehet épp a sok nitrivec miatt lehet? A sok baci a leveleken telepedett le? Heti 10ml ment víz csere után amit már egy kicsit soknak érzek... Hála az égnek a sok gondot okozó ecset alga sehol sincs ami nagyon de nagyon jó jel... Remélem így is marad.... Mai héttől kezdődően visszatértem a csap vízhez aquatannal...anno úgy kuva jó akvák voltak és nagyon jól nézet ki minden. Annyira nem is kemény a KH-t mértem és 9 dKH a foka ami még elmegy. Meglátjuk mi lesz belőle...visszább vettem a tápozást is. Mivel a TF microból heti 8-9ml ment ami épp a duplája az ajánlottnak.
Jah és a videó! Majdnem el is felejtette.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.