|
Pontos idő: 2025. április 6., vasárnap 18:57
|
Szerző |
Üzenet |
nebula
Csatlakozott: 2013. augusztus 29., csütörtök 9:42 Hozzászólások: 138
|
SlyChocolate írta: nebula írta: no életem első palackcseréje letudva. akkor telefonált a futár, amikor öt percre volt a háztól, úgyhogy még el kellett küldjem egy körre  az elzárt palack kb negyed óra alatt buborékolta ki a reduktorból a 2 bart, utána könnyedén megvolt a csere, végülis kb fél órát volt co2 nélkül a tank. ez így parádés. a két kilós palackban végül kb 20 bar, nagyjából 60 deka hasznos anyag maradt, de az új palackot is 2.5kg töltettel hozták, szóval végeredményben bukni nem buktam:) de legalább a jövőre nézve már tudom, hogy ez az ista reduktor nagyon szépen lassan engedi nullázódni a palacknyomást, valamivel több, mint egy hete ment 50 bar alá. már múlt hét közepén kezdtem aggódni, hogy pont hétvégén fog leürülni, de még ezt a hetet is végig bírta volna úgy látom. legközelebbre ez se lesz gond. Érdekes dolgot írtál, vagy rosszul olvastam, "2.5kg töltettel hozták," már mint a 2Kg-os palackot???  jól olvastad. a 2kg az töltősúly, elvileg. a palack maga nehezebb üresen is két kilónál - a régi 2.63, az új valami 3.31 vagy mennyi üresen, ez mindig bele van ütve a palackba. ehhez képest le tudod mérni, és megkapod, mennyi anyagot kaptál a pénzedért.
|
2014. szeptember 29., hétfő 21:10 |
|
 |
nebula
|
papó írta: nebula írta: no életem első palackcseréje letudva. akkor telefonált a futár, amikor öt percre volt a háztól, úgyhogy még el kellett küldjem egy körre  az elzárt palack kb negyed óra alatt buborékolta ki a reduktorból a 2 bart, utána könnyedén megvolt a csere, végülis kb fél órát volt co2 nélkül a tank. ez így parádés. a két kilós palackban végül kb 20 bar, nagyjából 60 deka hasznos anyag maradt, de az új palackot is 2.5kg töltettel hozták, szóval végeredményben bukni nem buktam:) de legalább a jövőre nézve már tudom, hogy ez az ista reduktor nagyon szépen lassan engedi nullázódni a palacknyomást, valamivel több, mint egy hete ment 50 bar alá. már múlt hét közepén kezdtem aggódni, hogy pont hétvégén fog leürülni, de még ezt a hetet is végig bírta volna úgy látom. legközelebbre ez se lesz gond. Helyedbe vitték a palackot ? Ez aztán a szolgáltatás. a vaspálya utcai volt kinzo üzlet csinál ilyen palackfutár szolgáltatást. elég jó, itt fehérváron két kilós palackot töltetni kb. esélytelen. dunaföldváron van a messernek töltőüzeme, egy hét átfutás. a futár díja nem olcsó, de még mindig jobb, mintha egy hétig nem lenne co2 egy már beszoktatott tankban. a végső megoldás persze az 5 vagy 10kg-os palack lenne, de hát ugye ajándék lónak. 
|
2014. szeptember 29., hétfő 21:08 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
nebula írta: no életem első palackcseréje letudva. akkor telefonált a futár, amikor öt percre volt a háztól, úgyhogy még el kellett küldjem egy körre  az elzárt palack kb negyed óra alatt buborékolta ki a reduktorból a 2 bart, utána könnyedén megvolt a csere, végülis kb fél órát volt co2 nélkül a tank. ez így parádés. a két kilós palackban végül kb 20 bar, nagyjából 60 deka hasznos anyag maradt, de az új palackot is 2.5kg töltettel hozták, szóval végeredményben bukni nem buktam:) de legalább a jövőre nézve már tudom, hogy ez az ista reduktor nagyon szépen lassan engedi nullázódni a palacknyomást, valamivel több, mint egy hete ment 50 bar alá. már múlt hét közepén kezdtem aggódni, hogy pont hétvégén fog leürülni, de még ezt a hetet is végig bírta volna úgy látom. legközelebbre ez se lesz gond. Érdekes dolgot írtál, vagy rosszul olvastam, "2.5kg töltettel hozták," már mint a 2Kg-os palackot??? 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. szeptember 29., hétfő 18:07 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
nebula írta: no életem első palackcseréje letudva. akkor telefonált a futár, amikor öt percre volt a háztól, úgyhogy még el kellett küldjem egy körre  az elzárt palack kb negyed óra alatt buborékolta ki a reduktorból a 2 bart, utána könnyedén megvolt a csere, végülis kb fél órát volt co2 nélkül a tank. ez így parádés. a két kilós palackban végül kb 20 bar, nagyjából 60 deka hasznos anyag maradt, de az új palackot is 2.5kg töltettel hozták, szóval végeredményben bukni nem buktam:) de legalább a jövőre nézve már tudom, hogy ez az ista reduktor nagyon szépen lassan engedi nullázódni a palacknyomást, valamivel több, mint egy hete ment 50 bar alá. már múlt hét közepén kezdtem aggódni, hogy pont hétvégén fog leürülni, de még ezt a hetet is végig bírta volna úgy látom. legközelebbre ez se lesz gond. Helyedbe vitték a palackot ? Ez aztán a szolgáltatás.
2014. szeptember 29., hétfő 18:05 |
|
 |
nebula
|
no életem első palackcseréje letudva. akkor telefonált a futár, amikor öt percre volt a háztól, úgyhogy még el kellett küldjem egy körre  az elzárt palack kb negyed óra alatt buborékolta ki a reduktorból a 2 bart, utána könnyedén megvolt a csere, végülis kb fél órát volt co2 nélkül a tank. ez így parádés. a két kilós palackban végül kb 20 bar, nagyjából 60 deka hasznos anyag maradt, de az új palackot is 2.5kg töltettel hozták, szóval végeredményben bukni nem buktam:) de legalább a jövőre nézve már tudom, hogy ez az ista reduktor nagyon szépen lassan engedi nullázódni a palacknyomást, valamivel több, mint egy hete ment 50 bar alá. már múlt hét közepén kezdtem aggódni, hogy pont hétvégén fog leürülni, de még ezt a hetet is végig bírta volna úgy látom. legközelebbre ez se lesz gond.
|
2014. szeptember 29., hétfő 14:20 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Nagyon tetszik ez a kiskert amit ilyen szuperül kaszálsz 
|
2014. szeptember 24., szerda 5:22 |
|
 |
nebula
|
szóval a felsőn nem, értem én... 
|
2014. szeptember 23., kedd 23:09 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Azért ezen az alsó képen látszik , hogy jó gazdája van az akváriumnak 
2014. szeptember 23., kedd 22:02 |
|
 |
nebula
|
versenyfotó óta nem volt tankhoz nyúlás. ma viszont elszörnyedtem, úgyhogy kapára-kaszára kaptam. előtte:  utána:  jó vastagon fog a kaszám 
|
2014. szeptember 23., kedd 21:57 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Egy kalappal a versenyhez ! Ezen felül az akváriumod nagyon komolyra sikeredett,és főleg úgy hogy nem csak egy oldalas,hanem szinte körbejárható,és mindenhonnan mást látványt mutat.Elismerésem,gratula 
|
2014. augusztus 31., vasárnap 16:51 |
|
|