|
Pontos idő: 2025. április 8., kedd 20:43
|
Szerző |
Üzenet |
nebula
Csatlakozott: 2013. augusztus 29., csütörtök 9:42 Hozzászólások: 138
|
SlyChocolate írta: nebula írta: GAPLC 171. hely. 201 indulóból. ennél azért jobbra számítottam  Az kiknek a versenye is? Van itt már annyi rövidítés...áááá ez a német verseny. ami magában vicces, hogy 62 német és 38 magyar induló volt, a többi ország a 20 vagy kevesebb indulóval szerepelt.
|
2014. október 5., vasárnap 13:06 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
nebula írta: GAPLC 171. hely. 201 indulóból. ennél azért jobbra számítottam  Majd legközelebb jobb lesz . Nekem tetszik és Neked is ...
2014. október 5., vasárnap 13:02 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
nebula írta: GAPLC 171. hely. 201 indulóból. ennél azért jobbra számítottam  Az kiknek a versenye is? Van itt már annyi rövidítés...áááá
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. október 5., vasárnap 12:11 |
|
 |
nebula
|
GAPLC 171. hely. 201 indulóból. ennél azért jobbra számítottam 
|
2014. október 5., vasárnap 11:43 |
|
 |
nebula
|
papó írta: nebula írta: papó írta: Ne viccelj 3000 az azt jelenti , hogy ingyen töltötték meg . Nagyon -nagyon megérte .. persze, a futár a nem kevés. Ha máshová viszed akkor a nyomáspróba többe kerül mint a futár jelen esetben. van ismerősöm a messernél, országos szinten, úgyhogy azzal nem lett volna gond, hogy lenyomáspróbáztassák a még sokáig jó palackot  de persze máshol drágább a töltet, tudom én.
|
2014. szeptember 29., hétfő 22:08 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
nebula írta: papó írta: Ne viccelj 3000 az azt jelenti , hogy ingyen töltötték meg . Nagyon -nagyon megérte .. persze, a futár a nem kevés. Ha máshová viszed akkor a nyomáspróba többe kerül mint a futár jelen esetben.
2014. szeptember 29., hétfő 21:58 |
|
 |
nebula
|
papó írta: Ne viccelj 3000 az azt jelenti , hogy ingyen töltötték meg . Nagyon -nagyon megérte .. persze, a futár a nem kevés.
|
2014. szeptember 29., hétfő 21:56 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
nebula írta: papó írta: nebula írta: a vaspálya utcai volt kinzo üzlet csinál ilyen palackfutár szolgáltatást. elég jó, itt fehérváron két kilós palackot töltetni kb. esélytelen. dunaföldváron van a messernek töltőüzeme, egy hét átfutás. a futár díja nem olcsó, de még mindig jobb, mintha egy hétig nem lenne co2 egy már beszoktatott tankban. a végső megoldás persze az 5 vagy 10kg-os palack lenne, de hát ugye ajándék lónak.  Mennyibe került így össz .visz ? 3000 a töltet, 3500 a futár. nem kevés. de ennyit megér az, hogy fél órát állok co2 nélkül, nem egy hetet. Ne viccelj 3000 az azt jelenti , hogy ingyen töltötték meg . Nagyon -nagyon megérte ..
2014. szeptember 29., hétfő 21:53 |
|
 |
nebula
|
papó írta: nebula írta: a vaspálya utcai volt kinzo üzlet csinál ilyen palackfutár szolgáltatást. elég jó, itt fehérváron két kilós palackot töltetni kb. esélytelen. dunaföldváron van a messernek töltőüzeme, egy hét átfutás. a futár díja nem olcsó, de még mindig jobb, mintha egy hétig nem lenne co2 egy már beszoktatott tankban. a végső megoldás persze az 5 vagy 10kg-os palack lenne, de hát ugye ajándék lónak.  Mennyibe került így össz .visz ? 3000 a töltet, 3500 a futár. nem kevés. de ennyit megér az, hogy fél órát állok co2 nélkül, nem egy hetet.
|
2014. szeptember 29., hétfő 21:40 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
nebula írta: papó írta: nebula írta: no életem első palackcseréje letudva. akkor telefonált a futár, amikor öt percre volt a háztól, úgyhogy még el kellett küldjem egy körre  az elzárt palack kb negyed óra alatt buborékolta ki a reduktorból a 2 bart, utána könnyedén megvolt a csere, végülis kb fél órát volt co2 nélkül a tank. ez így parádés. a két kilós palackban végül kb 20 bar, nagyjából 60 deka hasznos anyag maradt, de az új palackot is 2.5kg töltettel hozták, szóval végeredményben bukni nem buktam:) de legalább a jövőre nézve már tudom, hogy ez az ista reduktor nagyon szépen lassan engedi nullázódni a palacknyomást, valamivel több, mint egy hete ment 50 bar alá. már múlt hét közepén kezdtem aggódni, hogy pont hétvégén fog leürülni, de még ezt a hetet is végig bírta volna úgy látom. legközelebbre ez se lesz gond. Helyedbe vitték a palackot ? Ez aztán a szolgáltatás. a vaspálya utcai volt kinzo üzlet csinál ilyen palackfutár szolgáltatást. elég jó, itt fehérváron két kilós palackot töltetni kb. esélytelen. dunaföldváron van a messernek töltőüzeme, egy hét átfutás. a futár díja nem olcsó, de még mindig jobb, mintha egy hétig nem lenne co2 egy már beszoktatott tankban. a végső megoldás persze az 5 vagy 10kg-os palack lenne, de hát ugye ajándék lónak.  Mennyibe került így össz .visz ?
2014. szeptember 29., hétfő 21:18 |
|
|