|
Pontos idő: 2025. április 6., vasárnap 18:55
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
nebula írta: beszélgettem kicsit a viktorral és azért kiderült, hogy ezzel a tankkal, mármint az üveggel nem sok esélyem van versenyeken úgy általában. leginkább azért, mert térelválasztó, szóval nagyon kötött, mit lehet beleépíteni. és mivel annak ellenére, hogy az iaplc-n idén belengették azt, hogy a landscape témáknak leáldozott - aztán látjuk, mennyire nem igaz ez - mégis mindenhol azt keresik. ebben meg nagyon nem lehet olyat, nem tudok térérzetet adni, mert a másik oldalról is szépen kell mutatnia, nem elég ha csak egy földfalat bámulhatok onnan. emiatt sosem lesz elég bonyolult és részletgazdag ahhoz, hogy a fenti két szempontban jól szerepeljen. úgyhogy ez van. persze rengeteget lehet rajta még javítani, egy normális fotoháttérrel, a növények kezelésével, nyírásával, a halak felpiszkálásával - mondjuk ez esélytelen, a körbeúszhatóság miatt csak átmennek a túloldalra, nem felfele, ha zaklatva vannak. úgyhogy majd megpróbálok a kockára koncentrálni a versenyeket illetően, ami meg szintén szerencsétlen méret, mivel magasabb mint a szélessége és mélysége  Tán megakarod nyerni a versenyt?
_________________ K.Tamás
|
2014. október 28., kedd 12:33 |
|
 |
nebula
Csatlakozott: 2013. augusztus 29., csütörtök 9:42 Hozzászólások: 138
|
beszélgettem kicsit a viktorral és azért kiderült, hogy ezzel a tankkal, mármint az üveggel nem sok esélyem van versenyeken úgy általában. leginkább azért, mert térelválasztó, szóval nagyon kötött, mit lehet beleépíteni. és mivel annak ellenére, hogy az iaplc-n idén belengették azt, hogy a landscape témáknak leáldozott - aztán látjuk, mennyire nem igaz ez - mégis mindenhol azt keresik. ebben meg nagyon nem lehet olyat, nem tudok térérzetet adni, mert a másik oldalról is szépen kell mutatnia, nem elég ha csak egy földfalat bámulhatok onnan. emiatt sosem lesz elég bonyolult és részletgazdag ahhoz, hogy a fenti két szempontban jól szerepeljen. úgyhogy ez van. persze rengeteget lehet rajta még javítani, egy normális fotoháttérrel, a növények kezelésével, nyírásával, a halak felpiszkálásával - mondjuk ez esélytelen, a körbeúszhatóság miatt csak átmennek a túloldalra, nem felfele, ha zaklatva vannak. úgyhogy majd megpróbálok a kockára koncentrálni a versenyeket illetően, ami meg szintén szerencsétlen méret, mivel magasabb mint a szélessége és mélysége 
|
2014. október 28., kedd 10:22 |
|
 |
mgtyati
Csatlakozott: 2013. november 7., csütörtök 8:11 Hozzászólások: 427
|
nebula írta: megjött a levél a gaplc eredményemmel. hát jól megkaptam: creativity 4/15, overall impression 27/55. Szerintem ez egy klassz akvárium  ...
|
2014. október 28., kedd 10:05 |
|
 |
nebula
|
megjött a levél a gaplc eredményemmel. hát jól megkaptam: creativity 4/15, overall impression 27/55.
|
2014. október 28., kedd 9:10 |
|
 |
nebula
|
papó írta: nebula írta: na ez közben kimaradt nekem, bocsesz. igen, sokkal. a kettő darab együtt volt 9. és 24es üvegből van a szívóág. Hihetetlenül jó ár . Az anyag és a visszaedzés többe kerül. Ügyes vagy .. Kicsit sokat kellett most várni rá, de nagyon szépen dolgozik és hát bazi olcsó. És csinál minden mást is, pl karacsonyfadiszeink is vannak tőle, csodájára jár mindenki. És anyag van mindenben, nem olyan, hogy csak ranezek és már pattan is el.
|
2014. október 24., péntek 13:54 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
nebula írta: papó írta: nebula írta: Mexx2 írta: nebula írta: hm, a youtube beillesztő nem igazán működik. Működik, csak rosszul illesztetted be. De kijavítottam így már jó. köszi, de mi volt a hiba? nem a video url kell közé? Direkt van egy youtube , csak biztosan elkerülte a figyelmedet. Jó kis cucc . Végül is olcsóbb volt mint amiért én meg tudtam volna csináltatni ? na ez közben kimaradt nekem, bocsesz. igen, sokkal. a kettő darab együtt volt 9. és 24es üvegből van a szívóág. Hihetetlenül jó ár . Az anyag és a visszaedzés többe kerül. Ügyes vagy ..
2014. október 24., péntek 8:07 |
|
 |
nebula
|
papó írta: nebula írta: Mexx2 írta: nebula írta: hm, a youtube beillesztő nem igazán működik. Működik, csak rosszul illesztetted be. De kijavítottam így már jó. köszi, de mi volt a hiba? nem a video url kell közé? Direkt van egy youtube , csak biztosan elkerülte a figyelmedet. Jó kis cucc . Végül is olcsóbb volt mint amiért én meg tudtam volna csináltatni ? na ez közben kimaradt nekem, bocsesz. igen, sokkal. a kettő darab együtt volt 9. és 24es üvegből van a szívóág.
|
2014. október 23., csütörtök 23:30 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. október 23., csütörtök 17:02 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
papó írta: nebula írta: Mexx2 írta: nebula írta: hm, a youtube beillesztő nem igazán működik. Működik, csak rosszul illesztetted be. De kijavítottam így már jó. köszi, de mi volt a hiba? nem a video url kell közé? Direkt van egy youtube , csak biztosan elkerülte a figyelmedet. Jó kis cucc . Végül is olcsóbb volt mint amiért én meg tudtam volna csináltatni ? ??
2014. október 23., csütörtök 14:37 |
|
 |
nebula
|
Mexx2 írta: nebula írta: Mexx2 írta: nebula írta: hm, a youtube beillesztő nem igazán működik. Működik, csak rosszul illesztetted be. De kijavítottam így már jó. köszi, de mi volt a hiba? nem a video url kell közé? Itt a videódnak az elérhetősége. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MldXzYqTjQÉs csak ezt kell a [youtube][/youtube] közé bemásolni. Semmi többet. 3MldXzYqTjQAz egyenlőség utáni karaktereket ube.com/watch?feature=player_embedded&v= 3MldXzYqTjQok, már közben látom én is. nem mondom, hogy intuitív megoldás  de köszönöm a javítást.
|
2014. október 22., szerda 21:42 |
|
|