|
Pontos idő: 2025. április 8., kedd 21:53
|
Szerző |
Üzenet |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Vagy a vörös hadsereg 
|
2015. április 18., szombat 15:15 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: Artemia eltakarító brigád akcióban.   Vörös zászló helyett , vörös ruha 
2015. április 18., szombat 12:27 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Artemia eltakarító brigád akcióban.  
2015. április 18., szombat 11:26 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Molroth írta: papó írta: Igen , ez olyan mint egy spéci tűszelep . Ez egy áramlásszabályzó . Csak van rajta egy nyomásmérő amivel a palack telittetsége elellenőrizhető. Nagyon olcsó de innen nem emlékezem . Egyébként a Tropica cucca ugyan ilyen , csak a kinézete más , ja az tűszelepre való ez pedig palackra . Sokáig gondolkoztam rajta, de végül két dolog miatt döntöttem a citromsavas mellett: 1: A fiam jelenleg még talaj lakó, nem szeretném veszélyeztetni egy nagyob co2 palack esetleges szivárgásával. 2: Sokkal olcsóbb a citromsavas rendszer fenntartása Ezek voltak a pro érvek. Ami miatt szívás a citromsavas, hogy sokkal nagyobb helyet foglal és macerásabb az utántöltése. De amúgy tudásra szerintem kb egyformák. Nincs is a citromsavassal semmi gond. Csak ugye, információt kértetek az áramlás szabályozóról 
2015. április 7., kedd 21:18 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Igen , ez olyan mint egy spéci tűszelep . Ez egy áramlásszabályzó . Csak van rajta egy nyomásmérő amivel a palack telittetsége elellenőrizhető. Nagyon olcsó de innen nem emlékezem . Egyébként a Tropica cucca ugyan ilyen , csak a kinézete más , ja az tűszelepre való ez pedig palackra . Sokáig gondolkoztam rajta, de végül két dolog miatt döntöttem a citromsavas mellett: 1: A fiam jelenleg még talaj lakó, nem szeretném veszélyeztetni egy nagyob co2 palack esetleges szivárgásával. 2: Sokkal olcsóbb a citromsavas rendszer fenntartása Ezek voltak a pro érvek. Ami miatt szívás a citromsavas, hogy sokkal nagyobb helyet foglal és macerásabb az utántöltése. De amúgy tudásra szerintem kb egyformák.
2015. április 7., kedd 21:15 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Igen , ez olyan mint egy spéci tűszelep . Ez egy áramlásszabályzó . Csak van rajta egy nyomásmérő amivel a palack telittetsége elellenőrizhető. Nagyon olcsó de innen nem emlékezem . Egyébként a Tropica cucca ugyan ilyen , csak a kinézete más , ja az tűszelepre való ez pedig palackra .
2015. április 7., kedd 19:35 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molroth írta: SlyChocolate írta: Molroth írta: SlyChocolate írta: Kár, hogy a kimenő szekunder nyomást nem mutatja. Ha nem vagyok indiszkrét mennyi a cucc? Azért nem mutatja, mert ez csak egy precíziós tűszelep nyomásmérő órával. Olyan, mint a tropicás 95g-os szetthez való. Nem vagyok gépész de akkor ez nem reduktor? Az 50-60 Báros nyomást tűszeleppel csökkented le? Csak tippelek, nekem valahogy kicsi reduktornak, de aztán ki tudja! Mexx tudja!  Papó tud bővebb tájékoztatást adni felőle. De igen, csak a palack nyomását mutatja a kimenőt nem. Minél jobban tekered annál nagyobb a nyomás a rendszerben. Én is azért döntöttem emellett mert töredéke a reduktor-mágnesszelep módszernek, meg én kicsit megijedtem, hogy a mágnesszelep úgy felforrósodik, hogy a kezed nem állja, ha valamihez hozzáér ki is gyulladhatna olyan hőt ad magából.
_________________ K.Tamás
|
2015. április 7., kedd 19:08 |
|
 |
Molroth
|
SlyChocolate írta: Molroth írta: SlyChocolate írta: Kár, hogy a kimenő szekunder nyomást nem mutatja. Ha nem vagyok indiszkrét mennyi a cucc? Azért nem mutatja, mert ez csak egy precíziós tűszelep nyomásmérő órával. Olyan, mint a tropicás 95g-os szetthez való. Nem vagyok gépész de akkor ez nem reduktor? Az 50-60 Báros nyomást tűszeleppel csökkented le? Csak tippelek, nekem valahogy kicsi reduktornak, de aztán ki tudja! Mexx tudja! 
2015. április 7., kedd 18:14 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molroth írta: SlyChocolate írta: Kár, hogy a kimenő szekunder nyomást nem mutatja. Ha nem vagyok indiszkrét mennyi a cucc? Azért nem mutatja, mert ez csak egy precíziós tűszelep nyomásmérő órával. Olyan, mint a tropicás 95g-os szetthez való. Nem vagyok gépész de akkor ez nem reduktor? Az 50-60 Báros nyomást tűszeleppel csökkented le?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. április 7., kedd 18:05 |
|
 |
Molroth
|
SlyChocolate írta: Kár, hogy a kimenő szekunder nyomást nem mutatja. Ha nem vagyok indiszkrét mennyi a cucc? Azért nem mutatja, mert ez csak egy precíziós tűszelep nyomásmérő órával. Olyan, mint a tropicás 95g-os szetthez való.
2015. április 7., kedd 18:02 |
|
|