|
Pontos idő: 2025. április 6., vasárnap 19:05
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: Tegnap este ismét meglepit kaptam kb 15 db kakadu babával úszott elő kakadu mama.  Kíváncsi vagyok, sikerül-e felnevelnünk pár picit.  Mivel etetted a gyerkőcöket ?
2015. május 9., szombat 16:44 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Tegnap este ismét meglepit kaptam kb 15 db kakadu babával úszott elő kakadu mama.  Kíváncsi vagyok, sikerül-e felnevelnünk pár picit. 
2015. május 9., szombat 16:28 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Elég vadállat feje van . Ha szembe jönne velem egy sötét utcán kérdezés nélkül felpofoznám  Biztos ami biztos ... És akkora a pofája, mint a bécsi kapu... Egy kifejlett RC simán befér, ha olyanja van... 
2015. május 6., szerda 21:13 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Molroth írta: papó írta: És .... nagyon jól néz ki  Köszi szépen! Ő pedig az Apisto uraság   Elég vadállat feje van . Ha szembe jönne velem egy sötét utcán kérdezés nélkül felpofoznám  Biztos ami biztos ...
2015. május 6., szerda 20:41 |
|
 |
Molroth
|
papó írta: És .... nagyon jól néz ki  Köszi szépen! Ő pedig az Apisto uraság  
2015. május 6., szerda 20:39 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
És .... nagyon jól néz ki 
2015. május 6., szerda 19:28 |
|
 |
Molroth
|
papó írta: Molroth írta: papó írta: Lehet tudni miért ment tönkre a pinatifida ? Gondolom az algairtás adta fel neki az utolsó kenetet, illetve az, hogy nem dobtam be a szűrőbe aktívszenet utána. Amúgy is folyamatosan dobálta a leveleit, de most aztán végképp behisztizett. Az az igazság, hogy nem fog hiányozni, nem szerettem meg ezt a növényt. Amúgy minden más növényt megviselt kicsit az algagátlós kezelés, de ez kimerült annyiban, hogy vagy egy hónapig nem bubiztak és nem nagyon növekedtek, de más tünet nem volt, mindegyik szépen rendbe jött. Amit megfigyeltem , nagyon szereti a plant csövek megvilágítását, Szinte elpusztíthatatlanná válik alatta. Hát, az nálam mostanság nem lesz, mert jó ideig nem fogok olyan növényt tartani, ami miatt megérné. Amúgy is max a mostani 2x24 mellé pluszban tudnék elképzelni plant csövet, nem szívesen áldoznék be miatta egy 6500K-s sima csövet. És hogy kép is legyen: Ilyen most 
2015. május 6., szerda 18:31 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Molroth írta: papó írta: Lehet tudni miért ment tönkre a pinatifida ? Gondolom az algairtás adta fel neki az utolsó kenetet, illetve az, hogy nem dobtam be a szűrőbe aktívszenet utána. Amúgy is folyamatosan dobálta a leveleit, de most aztán végképp behisztizett. Az az igazság, hogy nem fog hiányozni, nem szerettem meg ezt a növényt. Amúgy minden más növényt megviselt kicsit az algagátlós kezelés, de ez kimerült annyiban, hogy vagy egy hónapig nem bubiztak és nem nagyon növekedtek, de más tünet nem volt, mindegyik szépen rendbe jött. Amit megfigyeltem , nagyon szereti a plant csövek megvilágítását, Szinte elpusztíthatatlanná válik alatta.
2015. május 6., szerda 17:11 |
|
 |
Molroth
|
papó írta: Lehet tudni miért ment tönkre a pinatifida ? Gondolom az algairtás adta fel neki az utolsó kenetet, illetve az, hogy nem dobtam be a szűrőbe aktívszenet utána. Amúgy is folyamatosan dobálta a leveleit, de most aztán végképp behisztizett. Az az igazság, hogy nem fog hiányozni, nem szerettem meg ezt a növényt. Amúgy minden más növényt megviselt kicsit az algagátlós kezelés, de ez kimerült annyiban, hogy vagy egy hónapig nem bubiztak és nem nagyon növekedtek, de más tünet nem volt, mindegyik szépen rendbe jött.
2015. május 6., szerda 10:29 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Lehet tudni miért ment tönkre a pinatifida ?
2015. május 6., szerda 10:22 |
|
|