|
Pontos idő: 2025. április 8., kedd 21:44
|
Szerző |
Üzenet |
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Neked is kellemes húsvétolást, ne feledd azokat a tojásokat festeni 
|
2015. április 5., vasárnap 22:45 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
2015. április 5., vasárnap 22:08 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Életerős példányok . Ahogy nézem , tetszik nekik a hely is . Nagyon jól elvannak, megy az őrjáratozás.  A kajára is egyből rámozdultak, remélem, ez így is marad.  T.Tamás30 írta: Szépek nagyon !  Köszönöm! 
2015. április 2., csütörtök 20:32 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Szépek nagyon ! 
|
2015. április 2., csütörtök 19:15 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Életerős példányok . Ahogy nézem , tetszik nekik a hely is .
2015. április 2., csütörtök 19:07 |
|
 |
Molroth
|
2015. április 2., csütörtök 18:32 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szépek.
_________________ K.Tamás
|
2015. április 2., csütörtök 17:15 |
|
 |
Molroth
|
papó írta: Érdemesebb inkább több nőstényt tartanod . Egy hím simán "eltart " két családot  Jó, vagy sem, de most fordított lett a helyzet, mert sikerült kifognom a galapagosban (eddig soha sem csalódtam bennük, nagyon szép halakat tartanak) egy szép pár kakadut, sokkal élénkebbek, szebbek. A másik hím azóta is az odúban gubbaszt, nem jön elő. Gondoltam inkább biztosra megyek... Ők sokkal bátrabbak, kíváncsibbak:   Szifonról Tapatalkkal...
2015. április 2., csütörtök 16:12 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: papó írta: Molroth írta: papó írta: Molroth írta: Tegnap beköltözött az akiba - remélhetőleg - egy pár kakadu törpesügér. Remélhetőleg az egyik nőstény és nem két hímet sikerült kifognom. Most még szokják a helyet, nagyon elbújtak. Co2 most miattuk nincs, majd szép fokozatosan fogom indítani miattuk a beoldást. Remélhetőleg minden oké lesz velük és szépen belakják az akit. Kép egyelőre nincs, mert nem sikerült még jól lekapnom őket. Ha mérsékelten "normálisan " pötyög a co2 csak jót tesz . Most úgy indítottam el, hogy csak 3-4 másodpercenként jöjjön egy bubi. Sajnos az egyik sügi elpusztult, az előbb tartottam létszám ellenőrzést és a rotala között találtam meg kifehéredve. A másik az remélem megmarad, ő azért mutatja magát. Jó lenne, ha sikerülne ma rábírnom, hogy kajáljon egy kicsit, mert tegnap hiába kínáltam őket fagyasztott artemiával. Hmm .. nem kényes pedig .. az Apistogrammák között kifejezetten a szívós fajták közé sorolható. Hát, a párom azt mondta most, amikor kivettem a tetemet, hogy ő látta, hogy már amikor az eladó kivette, akkor is eléggé gubbasztott, csak nem volt biztos benne és ezért nem szólt.  Igazából nem értem ezt a felfogást, ráadásul pont egy kifejezetten sügérrel foglalkozó kereskedőnél, de ezután inkább csak kaját fogok venni náluk max. Kicsit megbántam, hogy nem ramiresit vettem, mert a soroksári galapagosban nagyon szépeket tartanak, ráadásul kb minden színben, csak ők valamivel kényesebbek, mint a kakadu. Ma majd azért benézek, hogy hátha érkezett hozzájuk kakadu és akkor veszek egy nőstényt. Sőt, ha lesz szép hím, akkor azt is... Érdemesebb inkább több nőstényt tartanod . Egy hím simán "eltart " két családot 
2015. április 2., csütörtök 12:03 |
|
 |
Molroth
|
papó írta: Molroth írta: papó írta: Molroth írta: Tegnap beköltözött az akiba - remélhetőleg - egy pár kakadu törpesügér. Remélhetőleg az egyik nőstény és nem két hímet sikerült kifognom. Most még szokják a helyet, nagyon elbújtak. Co2 most miattuk nincs, majd szép fokozatosan fogom indítani miattuk a beoldást. Remélhetőleg minden oké lesz velük és szépen belakják az akit. Kép egyelőre nincs, mert nem sikerült még jól lekapnom őket. Ha mérsékelten "normálisan " pötyög a co2 csak jót tesz . Most úgy indítottam el, hogy csak 3-4 másodpercenként jöjjön egy bubi. Sajnos az egyik sügi elpusztult, az előbb tartottam létszám ellenőrzést és a rotala között találtam meg kifehéredve. A másik az remélem megmarad, ő azért mutatja magát. Jó lenne, ha sikerülne ma rábírnom, hogy kajáljon egy kicsit, mert tegnap hiába kínáltam őket fagyasztott artemiával. Hmm .. nem kényes pedig .. az Apistogrammák között kifejezetten a szívós fajták közé sorolható. Hát, a párom azt mondta most, amikor kivettem a tetemet, hogy ő látta, hogy már amikor az eladó kivette, akkor is eléggé gubbasztott, csak nem volt biztos benne és ezért nem szólt.  Igazából nem értem ezt a felfogást, ráadásul pont egy kifejezetten sügérrel foglalkozó kereskedőnél, de ezután inkább csak kaját fogok venni náluk max. Kicsit megbántam, hogy nem ramiresit vettem, mert a soroksári galapagosban nagyon szépeket tartanak, ráadásul kb minden színben, csak ők valamivel kényesebbek, mint a kakadu. Ma majd azért benézek, hogy hátha érkezett hozzájuk kakadu és akkor veszek egy nőstényt. Sőt, ha lesz szép hím, akkor azt is...
2015. április 2., csütörtök 11:51 |
|
|