Pontos idő: 2025. április 8., kedd 21:44

Hozzászólás a témához  [ 223 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Következő
 S.S.D.D. 
Szerző Üzenet

Neked is kellemes húsvétolást, ne feledd azokat a tojásokat festeni :D :D

2015. április 5., vasárnap 22:45

Idén nem a húsvéti nyúl tojta nálunk a tojásokat! :D
Kép
Boldog ünnepeket minden kedves erre tévedőnek! :) :pápá:

2015. április 5., vasárnap 22:08

papó írta:
Életerős példányok .
Ahogy nézem , tetszik nekik a hely is .

Nagyon jól elvannak, megy az őrjáratozás. :) A kajára is egyből rámozdultak, remélem, ez így is marad. :)
T.Tamás30 írta:
Szépek nagyon ! :)
Mexx2 írta:
Szépek.

Köszönöm! :)

2015. április 2., csütörtök 20:32

Szépek nagyon ! :)

2015. április 2., csütörtök 19:15
Adminisztrátor

Életerős példányok .
Ahogy nézem , tetszik nekik a hely is .

2015. április 2., csütörtök 19:07

Mexx2 írta:
Szépek.

KépUntitled by Laci Sziládi, on Flickr

2015. április 2., csütörtök 18:32
Sasszem

Szépek.

2015. április 2., csütörtök 17:15

papó írta:
Érdemesebb inkább több nőstényt tartanod . Egy hím simán "eltart " két családot :)

Jó, vagy sem, de most fordított lett a helyzet, mert sikerült kifognom a galapagosban (eddig soha sem csalódtam bennük, nagyon szép halakat tartanak) egy szép pár kakadut, sokkal élénkebbek, szebbek. A másik hím azóta is az odúban gubbaszt, nem jön elő. Gondoltam inkább biztosra megyek... Ők sokkal bátrabbak, kíváncsibbak:
Kép
Kép

Szifonról Tapatalkkal...

2015. április 2., csütörtök 16:12
Adminisztrátor

Molroth írta:
papó írta:
Molroth írta:
papó írta:
Molroth írta:
Tegnap beköltözött az akiba - remélhetőleg - egy pár kakadu törpesügér. Remélhetőleg az egyik nőstény és nem két hímet sikerült kifognom. Most még szokják a helyet, nagyon elbújtak. Co2 most miattuk nincs, majd szép fokozatosan fogom indítani miattuk a beoldást. Remélhetőleg minden oké lesz velük és szépen belakják az akit. Kép egyelőre nincs, mert nem sikerült még jól lekapnom őket.

Ha mérsékelten "normálisan " pötyög a co2 csak jót tesz .

Most úgy indítottam el, hogy csak 3-4 másodpercenként jöjjön egy bubi.
Sajnos az egyik sügi elpusztult, az előbb tartottam létszám ellenőrzést és a rotala között találtam meg kifehéredve. A másik az remélem megmarad, ő azért mutatja magát. Jó lenne, ha sikerülne ma rábírnom, hogy kajáljon egy kicsit, mert tegnap hiába kínáltam őket fagyasztott artemiával.

Hmm .. nem kényes pedig .. az Apistogrammák között kifejezetten a szívós fajták közé sorolható.

Hát, a párom azt mondta most, amikor kivettem a tetemet, hogy ő látta, hogy már amikor az eladó kivette, akkor is eléggé gubbasztott, csak nem volt biztos benne és ezért nem szólt. :ezkesz:
Igazából nem értem ezt a felfogást, ráadásul pont egy kifejezetten sügérrel foglalkozó kereskedőnél, de ezután inkább csak kaját fogok venni náluk max. Kicsit megbántam, hogy nem ramiresit vettem, mert a soroksári galapagosban nagyon szépeket tartanak, ráadásul kb minden színben, csak ők valamivel kényesebbek, mint a kakadu. Ma majd azért benézek, hogy hátha érkezett hozzájuk kakadu és akkor veszek egy nőstényt. Sőt, ha lesz szép hím, akkor azt is...

Érdemesebb inkább több nőstényt tartanod . Egy hím simán "eltart " két családot :)

2015. április 2., csütörtök 12:03

papó írta:
Molroth írta:
papó írta:
Molroth írta:
Tegnap beköltözött az akiba - remélhetőleg - egy pár kakadu törpesügér. Remélhetőleg az egyik nőstény és nem két hímet sikerült kifognom. Most még szokják a helyet, nagyon elbújtak. Co2 most miattuk nincs, majd szép fokozatosan fogom indítani miattuk a beoldást. Remélhetőleg minden oké lesz velük és szépen belakják az akit. Kép egyelőre nincs, mert nem sikerült még jól lekapnom őket.

Ha mérsékelten "normálisan " pötyög a co2 csak jót tesz .

Most úgy indítottam el, hogy csak 3-4 másodpercenként jöjjön egy bubi.
Sajnos az egyik sügi elpusztult, az előbb tartottam létszám ellenőrzést és a rotala között találtam meg kifehéredve. A másik az remélem megmarad, ő azért mutatja magát. Jó lenne, ha sikerülne ma rábírnom, hogy kajáljon egy kicsit, mert tegnap hiába kínáltam őket fagyasztott artemiával.

Hmm .. nem kényes pedig .. az Apistogrammák között kifejezetten a szívós fajták közé sorolható.

Hát, a párom azt mondta most, amikor kivettem a tetemet, hogy ő látta, hogy már amikor az eladó kivette, akkor is eléggé gubbasztott, csak nem volt biztos benne és ezért nem szólt. :ezkesz:
Igazából nem értem ezt a felfogást, ráadásul pont egy kifejezetten sügérrel foglalkozó kereskedőnél, de ezután inkább csak kaját fogok venni náluk max. Kicsit megbántam, hogy nem ramiresit vettem, mert a soroksári galapagosban nagyon szépeket tartanak, ráadásul kb minden színben, csak ők valamivel kényesebbek, mint a kakadu. Ma majd azért benézek, hogy hátha érkezett hozzájuk kakadu és akkor veszek egy nőstényt. Sőt, ha lesz szép hím, akkor azt is...

2015. április 2., csütörtök 11:51
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 223 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Következő