Szerző |
Üzenet |
fisherx
|
OK. Papó úgy lesz. A micro marad 10 ml/hét? A garnikat tényleg nem zavarja, nem volt elhullás 5 db is petés. 
|
2013. január 7., hétfő 21:26 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
fisherx írta: Most csak neptun van itthon, de majd beszerzek l-carbot a köv rendelésnél. 15 ml - vel megy a macro táp/nap. Lassult a zöld fonal növekedése,itt álljak meg? Igen most toppon adagolod a cuccot. Várjuk ki az eredményt .. 10 nap 
2013. január 7., hétfő 21:24 |
|
 |
fisherx
|
Most csak neptun van itthon, de majd beszerzek l-carbot a köv rendelésnél. 15 ml - vel megy a macro táp/nap. Lassult a zöld fonal növekedése,itt álljak meg?
|
2013. január 7., hétfő 21:21 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
fisherx írta: OK. Eszerint változtatok rajta. A másik dolog az anubiasok leveleit kezelhetem neptun co2-vel? Igen , de a L carbo jobban írtja az ecsetet.
2013. január 7., hétfő 21:11 |
|
 |
fisherx
|
OK. Eszerint változtatok rajta. A másik dolog az anubiasok leveleit kezelhetem neptun co2-vel?
|
2013. január 7., hétfő 21:09 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
fisherx írta: Ennek soha nem lesz vége?  valami mindig hibádzik. Félre ne értsen senki, jó a kihívás... és még jobb hogy mindig van valaki aki segít !!! Akkor lassítok az áramláson. Növesszem nagyobbra az anubias előtt álló növényeket vagy növeljem beömlő keresztmetszetét, esetleg valamit az irányával kezdjek? Mindig lesz mit csinálni Picit vegyél vissza és a következő módon kellene fordítanod a beömlőt :  Bocsa a rajzért .. tehát felfelé néz és a vízfelszínt mozgatja .
2013. január 7., hétfő 21:01 |
|
 |
fisherx
|
Ennek soha nem lesz vége?  valami mindig hibádzik. Félre ne értsen senki, jó a kihívás... és még jobb hogy mindig van valaki aki segít !!! Akkor lassítok az áramláson. Növesszem nagyobbra az anubias előtt álló növényeket vagy növeljem beömlő keresztmetszetét, esetleg valamit az irányával kezdjek?
|
2013. január 7., hétfő 20:50 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Lejjebb kellene venned az áramlást , de míg az anubias "telibe " kapja mindig ez lesz vele ill. a többi növénnyel is.
2013. január 7., hétfő 20:09 |
|
 |
fisherx
|
Az anubiasok a red moor mögött, mellett vannak és bennük törik meg az áramlás, nagyon sűrűn voltak, ezért kicsit szétszedtem őket de így is eléggé visszafogják a vizet. Az ammania rögtön a bal oldali fal mellett van kap elég fényt, és ott még jól láthatóan áramlik a víz. Csak azt nem értem hogy a beszívóágnál jobb oldalt ahol az el diablo van és a bleheri szinte áll a víz és előtte fordul vissza az áramlás és ezek ellenére virulnak a növények, az el diablo a második virágos szárat növeszti épp ki az akvából!!! Felrakom ezt a képet, most itt tart az akva ma délután pótoltam ki a blyxát baloldalt, és középen az sp japan ment a hatalmas!!! tényelg gigászi volt blyxa helyére. A ludwigia az sp japan között növekszik ha eléri akkor majd fókuszpont lesz a jobb oldalon. A fotók nem az igaziak a gép valamiért ilyen zöld képet csinál az ammania, és a ludwigia sokkal színesebbek, az asztal fóliázása folyamatban és még mindig nem volt időm új armatúrát venni ezért kicsit ég a pofám de ez van:) A növények sorrendje hátul limnophile, ammania anubiasok a red moor körül, el diablo belehri. balról jobbra Szívó és nyomóág jobb oldalt. Látszik hogy szépen nyomja a vizet de a red moornnál megtörik és visszafordul. 
|
2013. január 7., hétfő 19:45 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
fisherx írta: Ahogy a múltkor írtam a táp belövése folyik. Viszont a red moor mögött az anubiasok nagyon rosszul néztek ki, nagyon rátelepedett az alga ( hozzátartozik hogy sok új egészséges levele van és nagyon kusza rizómája, de a régiek töredezettek, és olyan mintha vízkő lenne rajtuk) az ammania levelei pedig gyűröttek és néhol fekete foltosak. a képek:   Áramlásügyileg hol helyezkednek el ezek a növények ?
2013. január 7., hétfő 19:19 |
|
|