Szerző |
Üzenet |
fisherx
|
Talán elértem a körülbelüli végső összeállítást, átraktam a fát, a gépem továbbra sem tud jobb képet csinálni    A kis háromszögbe a limnophile és az ammania közés keresek még valami nagyon pirosat.
|
2013. január 16., szerda 20:15 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
fisherx írta: Ne is mond Papó... Hihetetlenül félénk és ha megriad mindent visz magával. Amikor vettem egy 60-as !!! akvába akkor a kereskedő azt mondta hogy persze jó bele, kicsi marad nem akarom mások hírnevét rontani mivel még kimerítem a rágalmazás tényállását, de 1 megbízható eladó van a környéken a többi meg... Csak az a baj hogy nem tudok vele mit kezdeni, ugyebár elpusztítani nem fogom, ez természetes, de valószínűleg nem áll minden lakásban egy 300 literes akva amiben ellenne. Kerti tóban kihúzza télen? ( ha tavasszal rakom bele) Vidd be valamelyik halas üzletbe ingyen csak beveszik. Vagy becserélik valamire.
_________________ K.Tamás
|
2013. január 15., kedd 20:43 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
fisherx írta: Ne is mond Papó... Hihetetlenül félénk és ha megriad mindent visz magával. Amikor vettem egy 60-as !!! akvába akkor a kereskedő azt mondta hogy persze jó bele, kicsi marad nem akarom mások hírnevét rontani mivel még kimerítem a rágalmazás tényállását, de 1 megbízható eladó van a környéken a többi meg... Csak az a baj hogy nem tudok vele mit kezdeni, ugyebár elpusztítani nem fogom, ez természetes, de valószínűleg nem áll minden lakásban egy 300 literes akva amiben ellenne. Kerti tóban kihúzza télen? ( ha tavasszal rakom bele) Sajnos 15 fok alatt megbetegedik és vége.
2013. január 15., kedd 20:09 |
|
 |
fisherx
|
Ne is mond Papó... Hihetetlenül félénk és ha megriad mindent visz magával. Amikor vettem egy 60-as !!! akvába akkor a kereskedő azt mondta hogy persze jó bele, kicsi marad nem akarom mások hírnevét rontani mivel még kimerítem a rágalmazás tényállását, de 1 megbízható eladó van a környéken a többi meg... Csak az a baj hogy nem tudok vele mit kezdeni, ugyebár elpusztítani nem fogom, ez természetes, de valószínűleg nem áll minden lakásban egy 300 literes akva amiben ellenne. Kerti tóban kihúzza télen? ( ha tavasszal rakom bele)
|
2013. január 15., kedd 19:53 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Nos nem Te vagy az egyedüli aki a cápaharcsával bepróbálkozott . Sajnos a mellúszóikkal mindent kirángatnak ha beakad..és beakad mindenhová 
2013. január 15., kedd 19:02 |
|
 |
fisherx
|
Probléma van. Méghozzá 2 és úsznak. Egy 15 cm -es cápaharcsa és egy 10 centis torokátum. Reggelre kirángatták az sp japán mezőt gyökerestől illetve egyéb növény sérülések is mindennaposak, amíg itt vannak nem lesz normális az akva. Szóval van valami tippetek hová tudnám elsózni őket? Mivel lágyszívű vagyok ezért gazdát keresek, teljesen ingyen viheti őket bárki Miskolcon, vagy Szerencsen. Elfogyott a türelem.
|
2013. január 15., kedd 18:04 |
|
 |
fisherx
|
Akkor le velük!
|
2013. január 12., szombat 17:22 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
fisherx írta: Azokat a leveleket amik elkezdenek sárgulni, vagy még zöld levél de már van benne egy kis sárga ajánlott levágni? ( Pl az anubias tele van nekem sok új hajtással és levéllel a de a nagy leveleket megrágta(!) a 2 brutál nagy almacsiga (bonnie és clyde) és kicsi sárga részek is vannak benne. A bomló levelek is felelősek az esetleges algásodásért.
2013. január 12., szombat 17:16 |
|
 |
fisherx
|
Azokat a leveleket amik elkezdenek sárgulni, vagy még zöld levél de már van benne egy kis sárga ajánlott levágni? ( Pl az anubias tele van nekem sok új hajtással és levéllel a de a nagy leveleket megrágta(!) a 2 brutál nagy almacsiga (bonnie és clyde) és kicsi sárga részek is vannak benne.
|
2013. január 12., szombat 13:43 |
|
 |
fisherx
|
"Előbb, vagy utóbb de mindig az éhség győz"
|
2013. január 9., szerda 21:08 |
|
|