Szerző |
Üzenet |
fisherx
|
|
2012. november 4., vasárnap 17:04 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
fisherx írta: Megvolt a heti vízcsere, majdnem minden ok(de szerintem soha nem leszek elégedett)  A el diablo és a bleheri valamiért pusztul, olyanok a leveli mintha kiradíroznák róla a zöld részt nem rohad csak így eltűnik lehet hogy a csigák?(barna csiga millió db és 2 nagy sárga) Illetve a levágott levelek fonákján volta ilyen átlátszó kemény zselés kb 4x4 mm-s "petecsomó", átlátszó színű kicsi pontokkal benne. Visszadobtam de nem tudom mi rakhatta le? Szerintem azok csigapeték amik a növénnyel kerülnek be az akváriumba. Régen én is találkoztam vele.
_________________ K.Tamás
|
2012. november 4., vasárnap 14:18 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
fisherx írta: Megvolt a heti vízcsere, majdnem minden ok(de szerintem soha nem leszek elégedett)  A el diablo és a bleheri valamiért pusztul, olyanok a leveli mintha kiradíroznák róla a zöld részt nem rohad csak így eltűnik lehet hogy a csigák?(barna csiga millió db és 2 nagy sárga) Illetve a levágott levelek fonákján volta ilyen átlátszó kemény zselés kb 4x4 mm-s "petecsomó", átlátszó színű kicsi pontokkal benne. Visszadobtam de nem tudom mi rakhatta le? Fénykép kellene , mert így csak találgatni tudok.
2012. november 4., vasárnap 11:34 |
|
 |
fisherx
|
Megvolt a heti vízcsere, majdnem minden ok(de szerintem soha nem leszek elégedett)  A el diablo és a bleheri valamiért pusztul, olyanok a leveli mintha kiradíroznák róla a zöld részt nem rohad csak így eltűnik lehet hogy a csigák?(barna csiga millió db és 2 nagy sárga) Illetve a levágott levelek fonákján volta ilyen átlátszó kemény zselés kb 4x4 mm-s "petecsomó", átlátszó színű kicsi pontokkal benne. Visszadobtam de nem tudom mi rakhatta le?
|
2012. november 4., vasárnap 10:47 |
|
 |
fisherx
|
Remélem, mert már az lenne az igazi:) A gumót ami azt illeti nem találtam meg -_-", felszívódott, újjabb x - akta.
|
2012. november 2., péntek 13:34 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
fisherx írta: A yellow fire garnik már nem kerültek be az új összeállításba, helyettük bekerült 9 db red cherry. De ők sem valami aktívak, mennyi idő amíg megbarátkoznak, vagy ez a próbálkozásom is halott? Sokkal barátságosabbak. Egy hét és mint a kutyusok , olyan kezesek lesznek. 
2012. november 2., péntek 13:32 |
|
 |
fisherx
|
A yellow fire garnik már nem kerültek be az új összeállításba, helyettük bekerült 9 db red cherry. De ők sem valami aktívak, mennyi idő amíg megbarátkoznak, vagy ez a próbálkozásom is halott?
|
2012. november 2., péntek 13:30 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
fisherx írta: Megrobbantak a növények, blyxa mező van:) de a lotus még mindig nem mutat semmit sem Óvatosan vedd ki a gumót. Egy külön kis cserépbe egy kis agyagos talajba tedd bele , természetesen a tetejére szórj egy kis kavicsot. Úgy tedd vissza az akváriumba. Csak akkor ha a gumó még kemény.
2012. október 31., szerda 22:44 |
|
 |
fisherx
|
Megrobbantak a növények, blyxa mező van:) de a lotus még mindig nem mutat semmit sem
|
2012. október 31., szerda 22:34 |
|
 |
fisherx
|
Nem nagyon zaklatják azt a területet ahogy látom, remélem még magához tér, szép nagy gumó volt!
|
2012. október 26., péntek 6:59 |
|
|