Szerző |
Üzenet |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
flotyesz írta: Mexx2 írta: Nekem 2 volt 300 literre és 2 hónap alatt kipucolták.
szia akkor tényleg 3-4 elég.. sajnos nem akarok várni 2 hónapot mert akkor addig megesznek minden levelemet, növényemet! mert gondolom ha nincs elhalt levél akkor az egészségeseket is elkezdik majd dézsmálni!! üdv Ááh, azért ennyire nem növénykannibálok ezek  nyugodtan mehet bele csigaevő csiga, de az is megoldás, ha vízcseréknél, az épp szem előtt lévő példányokat kiszedegeted.
2014. február 3., hétfő 21:50 |
|
 |
flotyesz
|
Mexx2 írta: Nekem 2 volt 300 literre és 2 hónap alatt kipucolták.
szia akkor tényleg 3-4 elég.. sajnos nem akarok várni 2 hónapot mert akkor addig megesznek minden levelemet, növényemet! mert gondolom ha nincs elhalt levél akkor az egészségeseket is elkezdik majd dézsmálni!! üdv
|
2014. február 3., hétfő 21:47 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
flotyesz írta: papó írta: flotyesz írta: és ilyen csigaevő csigát honnan szerzek? meddig bírja ki az akvárium így csigaevő csiga nélkül? a sagitariára mit mondasz ez még mindig természetes? Igen növényeknek idő kell míg kiheverik a stresszt. Ők is élőlények .. Biztosan van csigaevő csiga a díszállat kereskedésben ... Ha még sem lenne , akkor egy saláta levelet forrázz le és tedd éjszakára egy kővel lesúlyozva az akvárium aljára. Reggel egy csomó lesz rajta és egy hálóval ki tudod szedni. köszönöm a segítséget megintcsak! remélem holnap már nem lesz kérdésem.. de ha lenne előre is köszönöm a válaszokat.. na meg ezeket is nagyon köszönöm!! holnap zöldséges... és saláta aztán pénteken remélem lesz csigaevő csigám kb 3-4 db elég gondolom én!! mégegyszer köszi Nekem 2 volt 300 literre és 2 hónap alatt kipucolták.
_________________ K.Tamás
|
2014. február 3., hétfő 21:38 |
|
 |
flotyesz
|
papó írta: flotyesz írta: és ilyen csigaevő csigát honnan szerzek? meddig bírja ki az akvárium így csigaevő csiga nélkül? a sagitariára mit mondasz ez még mindig természetes? Igen növényeknek idő kell míg kiheverik a stresszt. Ők is élőlények .. Biztosan van csigaevő csiga a díszállat kereskedésben ... Ha még sem lenne , akkor egy saláta levelet forrázz le és tedd éjszakára egy kővel lesúlyozva az akvárium aljára. Reggel egy csomó lesz rajta és egy hálóval ki tudod szedni. köszönöm a segítséget megintcsak! remélem holnap már nem lesz kérdésem.. de ha lenne előre is köszönöm a válaszokat.. na meg ezeket is nagyon köszönöm!! holnap zöldséges... és saláta aztán pénteken remélem lesz csigaevő csigám kb 3-4 db elég gondolom én!! mégegyszer köszi
|
2014. február 3., hétfő 21:33 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
flotyesz írta: és ilyen csigaevő csigát honnan szerzek? meddig bírja ki az akvárium így csigaevő csiga nélkül? a sagitariára mit mondasz ez még mindig természetes? Igen növényeknek idő kell míg kiheverik a stresszt. Ők is élőlények .. Biztosan van csigaevő csiga a díszállat kereskedésben ... Ha még sem lenne , akkor egy saláta levelet forrázz le és tedd éjszakára egy kővel lesúlyozva az akvárium aljára. Reggel egy csomó lesz rajta és egy hálóval ki tudod szedni.
2014. február 3., hétfő 21:25 |
|
 |
flotyesz
|
és ilyen csigaevő csigát honnan szerzek? meddig bírja ki az akvárium így csigaevő csiga nélkül? a sagitariára mit mondasz ez még mindig természetes?
|
2014. február 3., hétfő 21:16 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
flotyesz írta: papó írta: flotyesz írta: sziasztok nem tudom mi van az akváriumommal de kezdek egy kicsit kilenni!! valahogy semmi sem akar összejönni!! tegnap összeragasztottam a reaktoromat mert ugye folyt a víz! ma reggel megnéztem hurrá nem folyik csak a Co enged de máshol!! most azt is megragasztottam már!! mára átraktam a levegő porlasztókőre a Co-t és elindítottam egy garnéla nem bírta!! Éljen!  aztán jött a másik a Lobeliám levele bepöttyösödött!! ez mitől van már megint?? mit nem csinálok jól? Gábor segíts!!! A saggitariám meg nem kicsit dobálja megáról a leveleket!! most mára megint vagy két három tőnek a levelei színtelenedtek el (foszlottak el) ja ezek a csigák vannak szedegetem őket!! üdv A növény levele megsérült , a postakürt csigák pedig elakarták tüntetni a sérült levelet. Semmi más problémát nem látok. szia akkor azt mondod hogy a növények levelei megsérültek és a csigák ették bele a kis apró lyukakat? így nincs semmi más gondjuk? akkor gondolom ez rendbe jön magátol! csak a csigákat kell vadásznom de nagyon!! mennyi csiga tud ilyet csinálni? üdv Sok csiga Ezért is van nagy sikere a csigaevő csigáknak. De egy pár darab azért maradhat ....
2014. február 3., hétfő 21:09 |
|
 |
flotyesz
|
papó írta: flotyesz írta: sziasztok nem tudom mi van az akváriumommal de kezdek egy kicsit kilenni!! valahogy semmi sem akar összejönni!! tegnap összeragasztottam a reaktoromat mert ugye folyt a víz! ma reggel megnéztem hurrá nem folyik csak a Co enged de máshol!! most azt is megragasztottam már!! mára átraktam a levegő porlasztókőre a Co-t és elindítottam egy garnéla nem bírta!! Éljen!  aztán jött a másik a Lobeliám levele bepöttyösödött!! ez mitől van már megint?? mit nem csinálok jól? Gábor segíts!!! A saggitariám meg nem kicsit dobálja megáról a leveleket!! most mára megint vagy két három tőnek a levelei színtelenedtek el (foszlottak el) ja ezek a csigák vannak szedegetem őket!! üdv A növény levele megsérült , a postakürt csigák pedig elakarták tüntetni a sérült levelet. Semmi más problémát nem látok. szia akkor azt mondod hogy a növények levelei megsérültek és a csigák ették bele a kis apró lyukakat? így nincs semmi más gondjuk? akkor gondolom ez rendbe jön magátol! csak a csigákat kell vadásznom de nagyon!! mennyi csiga tud ilyet csinálni? üdv
|
2014. február 3., hétfő 20:57 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
flotyesz írta: sziasztok nem tudom mi van az akváriumommal de kezdek egy kicsit kilenni!! valahogy semmi sem akar összejönni!! tegnap összeragasztottam a reaktoromat mert ugye folyt a víz! ma reggel megnéztem hurrá nem folyik csak a Co enged de máshol!! most azt is megragasztottam már!! mára átraktam a levegő porlasztókőre a Co-t és elindítottam egy garnéla nem bírta!! Éljen!  aztán jött a másik a Lobeliám levele bepöttyösödött!! ez mitől van már megint?? mit nem csinálok jól? Gábor segíts!!! A saggitariám meg nem kicsit dobálja megáról a leveleket!! most mára megint vagy két három tőnek a levelei színtelenedtek el (foszlottak el) ja ezek a csigák vannak szedegetem őket!! üdv   A növény levele megsérült , a postakürt csigák pedig elakarták tüntetni a sérült levelet. Semmi más problémát nem látok.
2014. február 3., hétfő 20:53 |
|
 |
flotyesz
|
sziasztok nem tudom mi van az akváriumommal de kezdek egy kicsit kilenni!! valahogy semmi sem akar összejönni!! tegnap összeragasztottam a reaktoromat mert ugye folyt a víz! ma reggel megnéztem hurrá nem folyik csak a Co enged de máshol!! most azt is megragasztottam már!! mára átraktam a levegő porlasztókőre a Co-t és elindítottam egy garnéla nem bírta!! Éljen!  aztán jött a másik a Lobeliám levele bepöttyösödött!! ez mitől van már megint?? mit nem csinálok jól? Gábor segíts!!! A saggitariám meg nem kicsit dobálja megáról a leveleket!! most mára megint vagy két három tőnek a levelei színtelenedtek el (foszlottak el) ja ezek a csigák vannak szedegetem őket!! üdv  
|
2014. február 3., hétfő 20:47 |
|
|