Régen méricskéltem a vizet,de nem hagy nyugodni,hogy a szőr alga továbbra is tobzódik az akváriumban. Ezek az eredmények jöttek: pH:6,5-7 gH:8 kH:5 NH4:0,5mg/L NO2:0,0mg/L NO3:10mg/L PO4: első mérés 2mg/L második hígított méréssel 0,2mg/L Fe:0,0mg/L Valami nem klappol továbbra sem. 156L 4x39W T5 865 8 órában,Co2 nagynyomású 1bubi/1-1,5mp,Graden heti 1x20ml macro napi 4ml,starter baci heti 1x8ml.
Végül ez a fotó került be Itt még a márnák voltak,kb. a fotó után szűk egy héttel kerültek be az új lakók,akik a fenti videón is ott vannak. Kíváncsi vagyok nagyon a végeredményekre
Végül ez a fotó került be Itt még a márnák voltak,kb. a fotó után szűk egy héttel kerültek be az új lakók,akik a fenti videón is ott vannak. Kíváncsi vagyok nagyon a végeredményekre
2015. február 9., hétfő 17:28
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.