Szerző |
Üzenet |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
|
2015. március 14., szombat 19:58 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Multis írta: Én tegnap tettem az aksiba a papó féle algairtót.Mikor kellene látnom valami változást?Gondolom 1 nap kevés hozzá... A fonal alga szépen kezd kifehéredni.
_________________ K.Tamás
|
2015. március 9., hétfő 10:50 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Ha jól számolom akkor 23. helyen végeztem  Köszönöm mindenkinek aki rám szavazott 
|
2015. március 8., vasárnap 21:45 |
|
 |
T.Tamás30
|
Nem tudom olyat nem használtam . A Neptun cég termékét használtam.
|
2015. március 8., vasárnap 20:12 |
|
 |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Én tegnap tettem az aksiba a papó féle algairtót.Mikor kellene látnom valami változást?Gondolom 1 nap kevés hozzá...
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2015. március 8., vasárnap 20:07 |
|
 |
T.Tamás30
|
Az alga irtás lezajlott,múlt vízcserénél beleraktam a maradékát is. Nem tudom mennyire lesz sikeres,mert az első adag után letarolódott az üvegről növényekről mindenről majd egy hét után visszatért,erre beleraktam a maradékot is,most megint nagyjából tiszta az üvegről dekorról eltűnt,de pár szál növényen azért még észre vettem belőle.Tovább nem nagyon vegyszerezném mert Ludwigia spec,rendesen oda lett remélem meg tud maradni,illetve pár növényen még észre vettem hogy nem szerette (a levélzetén vettem észre). Ma megvolt a szokásos vízcsere és növénynyírás,valamit bekerült pár újabb növényféle,így már elég változatos a növénypaletta ami bent van az akváriumban  Most már csak azt várom,hogy beszokjanak az újak,illetve a jobb hátsó sarokban leültettem pár szál növényt ami az eredeti helyén is kiért a víz felszíne fölé,nálam is ezt szeretem elérni  A halak garnélák köszönik jól vannak elég élénkek ,és állandóan éhenkórászak-kíváncsiak,alig tudtam ma tőlük nyírni mert folyton ott nyüzsögtek az olló körül,legfőképp a Serpák  Kép valamikor lesz amint úgy látom,hogy beszoktak-átszoktak az új növények és valamilyen formája lesz akváriumnak 
|
2015. március 8., vasárnap 18:12 |
|
 |
T.Tamás30
|
papó írta: T.Tamás30 írta: Köszi kérdésed,nagyon jól viselkedett sikerült "megborotválkoznia" így már nem szőrös Fényképet nem csináltam róla,majd ahogy összekapják magukat a növények,illetve a HM-re ismét ráfér egy fazonírozó nyírás mielőtt nagyon vastag lenne. Most gondolj bele .. ezt a "borotvát " sikerült továbbfejleszteni . Nagyon jó cucc lett , csak hát messze vagy . A cucc 200 literre 600 Ft a posta meg háromszor ennyi  Tudom,hogy messze vagyok sajna,de majd valamikor tervezek néhány növényt cserélni akkor majd egyúttal beszerzem ezt a cuccot is ! 
|
2015. február 21., szombat 20:00 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: papó írta: T.Tamás30 írta: Köszi kérdésed,nagyon jól viselkedett sikerült "megborotválkoznia" így már nem szőrös Fényképet nem csináltam róla,majd ahogy összekapják magukat a növények,illetve a HM-re ismét ráfér egy fazonírozó nyírás mielőtt nagyon vastag lenne. Most gondolj bele .. ezt a "borotvát " sikerült továbbfejleszteni . Nagyon jó cucc lett , csak hát messze vagy . A cucc 200 literre 600 Ft a posta meg háromszor ennyi  Hmm hmm....  Csak nem tovább fejlesztett carbo? Vagy kimondottan alga ölő szer? Kimondottan algagátló cucc . Most már több hónapja tesztelem és nagyon hatásos mindenféle algára . A fonalat is 4-5 nap alatt eltünteti . A növények 99 %-a teljesen hatástalan . A maradék egy % nál volt egy nagyon pici nyoma , pld pár levélvég "égése " .
2015. február 21., szombat 19:40 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: T.Tamás30 írta: Köszi kérdésed,nagyon jól viselkedett sikerült "megborotválkoznia" így már nem szőrös Fényképet nem csináltam róla,majd ahogy összekapják magukat a növények,illetve a HM-re ismét ráfér egy fazonírozó nyírás mielőtt nagyon vastag lenne. Most gondolj bele .. ezt a "borotvát " sikerült továbbfejleszteni . Nagyon jó cucc lett , csak hát messze vagy . A cucc 200 literre 600 Ft a posta meg háromszor ennyi  Hmm hmm....  Csak nem tovább fejlesztett carbo? Vagy kimondottan alga ölő szer?
2015. február 21., szombat 19:34 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
T.Tamás30 írta: Köszi kérdésed,nagyon jól viselkedett sikerült "megborotválkoznia" így már nem szőrös Fényképet nem csináltam róla,majd ahogy összekapják magukat a növények,illetve a HM-re ismét ráfér egy fazonírozó nyírás mielőtt nagyon vastag lenne. Most gondolj bele .. ezt a "borotvát " sikerült továbbfejleszteni . Nagyon jó cucc lett , csak hát messze vagy . A cucc 200 literre 600 Ft a posta meg háromszor ennyi 
2015. február 21., szombat 18:54 |
|
|