|
Pontos idő: 2025. április 19., szombat 7:17
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
novenyesakvariumok írta: ez egy burkolt egyetnemértés volt:D Vettem a lapot ám  Gabi ! Ha egyformák lennénk akkor lenne igazán unalmas az élet . Tévedek ?
2012. szeptember 25., kedd 20:16 |
|
 |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
ez egy burkolt egyetnemértés volt:D Vettem a lapot ám 
|
2012. szeptember 25., kedd 20:12 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Más embernek pedig másfajta gondolatai vannak 
2012. szeptember 25., kedd 20:11 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Mexx2 írta: novenyesakvariumok írta: Idézet: Tényleg szép, mondjuk gondolom a kitűzött célt elérted, mivel a többi munkatársadat is érdekli ha mindig tesznek bele valamit. Sok sikert a blogodhoz, bár nekem még egy kicsit magas.  ez a blog pont erre való. Nem akarok itt ilyen dolgokat irogatni. Aki akarja elolvassa, aki nem. Nem feltétlenül szükségesek egy sikeres akvarisztizáláshoz azok az infók. Magam és a hozzám hasonlók szórakoztatására irom, nem ellenfórumnak..  Gondoltam. Csak ugye másképp gondolkodsz és másnak is elakarod mondani. El is kell mondani . Híszen nem vagyunk egyformák, ez is megkülönböztet másoktól. 
2012. szeptember 25., kedd 20:10 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
Mexx2 írta: novenyesakvariumok írta: Idézet: Tényleg szép, mondjuk gondolom a kitűzött célt elérted, mivel a többi munkatársadat is érdekli ha mindig tesznek bele valamit. Sok sikert a blogodhoz, bár nekem még egy kicsit magas.  ez a blog pont erre való. Nem akarok itt ilyen dolgokat irogatni. Aki akarja elolvassa, aki nem. Nem feltétlenül szükségesek egy sikeres akvarisztizáláshoz azok az infók. Magam és a hozzám hasonlók szórakoztatására irom, nem ellenfórumnak..  Gondoltam. Csak ugye másképp gondolkodsz és másnak is elakarod mondani. A fenéket gondolkodok másképp, inkább a számolgatással, méregetéssel próbálom kompenzálni a hiányzó "érzést", ami a profiknak, pl Papó már megvan:)
|
2012. szeptember 25., kedd 20:09 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
novenyesakvariumok írta: Idézet: Tényleg szép, mondjuk gondolom a kitűzött célt elérted, mivel a többi munkatársadat is érdekli ha mindig tesznek bele valamit. Sok sikert a blogodhoz, bár nekem még egy kicsit magas.  ez a blog pont erre való. Nem akarok itt ilyen dolgokat irogatni. Aki akarja elolvassa, aki nem. Nem feltétlenül szükségesek egy sikeres akvarisztizáláshoz azok az infók. Magam és a hozzám hasonlók szórakoztatására irom, nem ellenfórumnak..  Gondoltam. Csak ugye másképp gondolkodsz és másnak is elakarod mondani.
_________________ K.Tamás
|
2012. szeptember 25., kedd 20:06 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
Idézet: Tényleg szép, mondjuk gondolom a kitűzött célt elérted, mivel a többi munkatársadat is érdekli ha mindig tesznek bele valamit. Sok sikert a blogodhoz, bár nekem még egy kicsit magas.  ez a blog pont erre való. Nem akarok itt ilyen dolgokat irogatni. Aki akarja elolvassa, aki nem. Nem feltétlenül szükségesek egy sikeres akvarisztizáláshoz azok az infók. Magam és a hozzám hasonlók szórakoztatására irom, nem ellenfórumnak..  A céges akváriummal kapcsolatban: Mindenki odafordul naponta, megnézi, elmereng, stresszt csökkent és ez volt a cél. Nem kell több egy céghez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára novenyesakvariumok 2012. szeptember 25., kedd 20:07-kor.
|
2012. szeptember 25., kedd 20:05 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
novenyesakvariumok írta: Hygrophila polysperma 'Sunset' ('Rosanervig') Csak megzöldült, mert kevés a vas. Céges akváriumban meg nem merem feltolni, mert nem akarok algákkal küzdeni. Eddig kipp-kopp algamentes. Tényleg szép, mondjuk gondolom a kitűzött célt elérted, mivel a többi munkatársadat is érdekli ha mindig tesznek bele valamit. Sok sikert a blogodhoz, bár nekem még egy kicsit magas. 
_________________ K.Tamás
|
2012. szeptember 25., kedd 20:02 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
Hygrophila polysperma 'Sunset' ('Rosanervig') Csak megzöldült, mert kevés a vas. Céges akváriumban meg nem merem feltolni, mert nem akarok algákkal küzdeni. Eddig kipp-kopp algamentes.
|
2012. szeptember 25., kedd 19:59 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szerintem nincs ezzel semmi gond! Főleg a bal oldali kis bokrocska tetszik! Milyen növényke van oda ültetve?
_________________ Pé.Zoli
|
2012. szeptember 25., kedd 19:05 |
|
|