|
Pontos idő: 2025. április 19., szombat 20:57
|
Szerző |
Üzenet |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
papó írta: Ja , hogy az a kis ződ a növényzet Most már ok. Aki a kicsit nem becsüli....  komolyan gondolkodtam rajta, hogy kiveszem még azt a kicsit is, valamint a fa belerakása előtt csinálok pár képet a full üres akváriumról, és benevezek a japók versenyére. Olyan "fontos" dolgokba nem tudnak legalább belekötni, hogy nem stimmel az aranymetszés, meg a háromszögek, stb, stb.. Sőt talán a legmenőbb lenne, ha az üres akváriumba, pont aranymetszésbe beletenném azt a kis csomó fissidenst:)
|
2013. február 27., szerda 19:36 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
Az előzőekben leírtam már. a "gonosz" az aquatic nature talaj volt. iszonyat mértékben fogyasztotta a keménységet, káliumot, foszfátot. Nem bírtam vele, és beütött a cyano. Olyan mértékben, mellyel nagyon lassan tudtam elbánni. (Kellett vagy 3 hónap) A homok soha nem tetszett igazán, de legalább nem aktív, innen a talajra nem foghatom legközelebb ha megint becyanosodok:) Tápozás szempontjából legszivesebben magam kevergetnék, de nincs rá időm. Így maradnak az AquaRebell tápok. 4 csatornás a tápozóm, így: 1.) easy carbo 2.) AquaRebell Makro Basic - Phosphat (összetevőkre 100% ugyanaz mint a Drak Eudrakon P-je, sima 7,165gramm KH2PO4 1 liter vízben feloldva) 3.) AquaRebell Makro Spezial - N (Kalcium és Magnéziumnitrát alapú nitrát, káliumszegény) 4.) AquaRebell Mikro Spezial - Flowgrow (nagyon gyengén kelátolt mikrótáp, kb fél óra felezési idővel) SlyChocolate írta: novenyesakvariumok írta: Hát nem látod?? ott az előtérben egy kis csomó fissidens! naponta tolok is neki az automatával 33ml GA mikrót, meg 66ml GA makrót  viccet félretéve, most semmit nem tápozok, a növények még ezen a héten beültetésre kerülnek, addig aktívszénnel megy az akvárium, mivel a fa elég erősen színez A jövőre nézve marad ez az tápozás? Mi volt a "gonosz" talajod?
|
2013. február 27., szerda 19:36 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ja , hogy az a kis ződ a növényzet Most már ok.
2013. február 27., szerda 19:30 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
nekem egyedül a bal oldala nem tetszik. Iszonyat zavaró az az erős vágás rajta. megpróbálom valami mohával benöveszteni, akkor talán nem lesz ennyire zavaró
|
2013. február 27., szerda 19:25 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
novenyesakvariumok írta: Hát nem látod?? ott az előtérben egy kis csomó fissidens! naponta tolok is neki az automatával 33ml GA mikrót, meg 66ml GA makrót  viccet félretéve, most semmit nem tápozok, a növények még ezen a héten beültetésre kerülnek, addig aktívszénnel megy az akvárium, mivel a fa elég erősen színez A jövőre nézve marad ez az tápozás? Mi volt a "gonosz" talajod?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. február 27., szerda 19:24 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Tényleg jó ez a fa!
2013. február 27., szerda 19:21 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
Hát nem látod?? ott az előtérben egy kis csomó fissidens! naponta tolok is neki az automatával 33ml GA mikrót, meg 66ml GA makrót  viccet félretéve, most semmit nem tápozok, a növények még ezen a héten beültetésre kerülnek, addig aktívszénnel megy az akvárium, mivel a fa elég erősen színez
|
2013. február 27., szerda 19:17 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Jó kis fa ! Most mit tápautamatázol ? 
2013. február 27., szerda 19:13 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
Sziasztok, mivel hogy betegszabin vagyok, lett egy kis szabad időm: (láz ellen kifejezetten jót tesz a "hideg" akváriumban való matatás, csak a halak el ne kapják) szereztem egy új fát, az akvárium kapott egy Resetet. (A tetőt is le kellett szednem, másképp nem fért bele a fa..)  A technika nem változott, csak beépítésre került a tápautomata, meg a fénycsövekkel variáltam egy kicsit: 2 X Giesemann powerchrome aquaflora 2 X Narva BioVital 958 Ezen kívül a "gonosz" talaj is kidobásra jutott, sima kvarchomok került bele.
|
2013. február 27., szerda 19:08 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Mexx2 írta: A kis légtornász. Vagy csak simán lusta? másnapos 
2013. január 1., kedd 19:12 |
|
|