Szerző |
Üzenet |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2013. november 12., kedd 19:26 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
A ház körüli munkák miatt tegnap elcsúszott a vízcsere mára.Egyúttal megejtettem az Echinodorus quad. rendbetételét csúnyán le volt gatyásodva.Egy jó 40 perces ollózással sikerült a sérült-elmállott-algás leveleket eltávolítani.Megcsipkedtem a Cryptot is.A rosanerviget kiszedtem az eddigi helyéről,kiszedtem egy kicsit világosabb helyre.Szórtam a talajba Sera tabit is. Gondoltam mérek is azt amit tudok: Ph : 7,3 Kh : 8-9 Gh : 8 A Ph nem tudom lejjebb tornázni,illetve nem tudom mérni a többi fontos dolgot sem ami azért árnyaltabbá tudná tenni a dolgokat.Mert ugyan a növények nőnek mint a dudva,de a szinek messze elmaradnak a remélttől illetve az algák is folyamatosan jelen vannak külömbőző fajtákkal.Szóval továbbra sem passzol minden,de kiderítenem elég necces mivel hiányzik a leltáramból pár dolog.
|
2013. november 11., hétfő 21:10 |
|
 |
T.Tamás30
|
Abszolúte ne tedd,mert első sorban magamnak csinálom. Egy verseny miatt pedig nem akarom ezt az álláspontomat hanyagolni,mert meg kell lépjem azt a bizonyos szintet. Majd szépen visznek oda a "nehézkes lépések" a maguk tempójában 
|
2013. november 9., szombat 22:40 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
T.Tamás30 írta: A héten roppant aktívak voltak az ancik az akváriumomban.Múlt vasárnap volt egy kis nyírás és újraültetés,azóta napi szinten kellett min. 3 tő növényt visszültetni.Az akvárium nem érte el azt a képet amit gondoltam így nem indulok továbbra sem versenyen,de nem zavar elsősorban magamnak csinálom.Amik miatt elcsúszott:a tabi hiányt megsínylették a növények,a bekerült növények az eddigi tapasztalatok szerint nem valóak ide hozzám jelenleg,mert nem nagyon hajlandóak fejlődni illetve szinesedni.Így ezek együtt vagy inkább ezek hiánya nem adja azt a látványt ami elképzeltem,ezért távol maradok a megmérettetéstől. Nagyon sajnálom Tomi ! Pont a legrosszabb időpontban fogytál ki a tápokból.
2013. november 9., szombat 22:28 |
|
 |
T.Tamás30
|
A héten roppant aktívak voltak az ancik az akváriumomban.Múlt vasárnap volt egy kis nyírás és újraültetés,azóta napi szinten kellett min. 3 tő növényt visszültetni.Az akvárium nem érte el azt a képet amit gondoltam így nem indulok továbbra sem versenyen,de nem zavar elsősorban magamnak csinálom.Amik miatt elcsúszott:a tabi hiányt megsínylették a növények,a bekerült növények az eddigi tapasztalatok szerint nem valóak ide hozzám jelenleg,mert nem nagyon hajlandóak fejlődni illetve szinesedni.Így ezek együtt vagy inkább ezek hiánya nem adja azt a látványt ami elképzeltem,ezért távol maradok a megmérettetéstől.
|
2013. november 9., szombat 22:23 |
|
 |
T.Tamás30
|
Nem sűrgős megvárom majd a tablettát is.
|
2013. november 3., vasárnap 18:24 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
T.Tamás30 írta: papó írta: T.Tamás30 írta: Az idei nevezés is elmarad. Nem sikerültek a változtatások amit szeretten volna a növények terén,illetve a talaj tabi is rég elfogyott a növények észre is vették. Majd egyszer talán. Kedden megérkezik a tabletta. Van még egy hét , nem lesz elég ?  Abból jó esetre szerdán vagy csütörtökön jutna hozzám.Hétfő a nevezési határidő.Nem hiszem hogy lessz belőlük valami.Az Alther ugye nem egy sprinter növény,az új limnophilia hipu. meg ugyan olyan színt hoz mint a bent levő Rotala keverék.A tabi hiányt meg mutatják a növények,mert eléggé gatyák a leveleik. Szerintem ezekből a gondokból pár nap alatt nem lehet "kivakarni" a növényeket. De nem bosszankodom mert továbbra is elsősorban magamnak csináltam csinálom az akvarizálást  Jah és igen a HAC-ot szerettem volna megpróbálni  Az új vaskellátommal 3-4 nap alatt ki tudod vakargatni őket . Holnap feladom.
2013. november 3., vasárnap 18:17 |
|
 |
T.Tamás30
|
papó írta: T.Tamás30 írta: Az idei nevezés is elmarad. Nem sikerültek a változtatások amit szeretten volna a növények terén,illetve a talaj tabi is rég elfogyott a növények észre is vették. Majd egyszer talán. Kedden megérkezik a tabletta. Van még egy hét , nem lesz elég ?  Abból jó esetre szerdán vagy csütörtökön jutna hozzám.Hétfő a nevezési határidő.Nem hiszem hogy lessz belőlük valami.Az Alther ugye nem egy sprinter növény,az új limnophilia hipu. meg ugyan olyan színt hoz mint a bent levő Rotala keverék.A tabi hiányt meg mutatják a növények,mert eléggé gatyák a leveleik. Szerintem ezekből a gondokból pár nap alatt nem lehet "kivakarni" a növényeket. De nem bosszankodom mert továbbra is elsősorban magamnak csináltam csinálom az akvarizálást  Jah és igen a HAC-ot szerettem volna megpróbálni 
|
2013. november 3., vasárnap 17:59 |
|
 |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Molnár Béla írta: AQViktor írta: minek a rövidítése a gac  A HAC nak nem hallottad még  Azt tudom, csak, hogy miért pont g- a h- helyett? 
|
2013. november 3., vasárnap 17:38 |
|
 |
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
AQViktor írta: minek a rövidítése a gac  A HAC nak nem hallottad még 
|
2013. november 3., vasárnap 17:22 |
|
|