Szerző |
Üzenet |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Bubi,illetve a szétszedett tálkából visszakerült pár hajtás ami kezd magára találni.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2013. december 28., szombat 19:25 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Nem görcsöltem rajta semmit sem,gyakorolni pedig nem nagyon van módom ,mert mióta kihalt a laptopom csak telefonról vagyok,illetve a masina sem saját. Csináltam már vele korábban sokkal értékelhetőbb képeket ezért sem értem most miért nem adta magát.
|
2013. december 27., péntek 15:12 |
|
 |
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Ne hagyd autó matán a wb, tedd fénycsőre, iso pedig 100- 200 ra. Expozíciós értéket az jó.
Ezekkel a beállításokkal sokkal szebb képeket lehet csinálni.
|
2013. december 27., péntek 15:08 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Ne görcsölj csak gyakorolj , nekem sem megy valami fényesen a fotózás de sokat alakult mert a fotós szakik segítenek !!!
2013. december 27., péntek 15:03 |
|
 |
T.Tamás30
|
Nem hiszem hogy indulok rajta,mert ma tornáztam rajta némi időt hogy lefényképezzem az akváriumot,de iszonyat sárgás képet dobott ki magából a fotomasina.Próbáltam befotózni a fehéregyensúlyt egy hófehér plexi lapkával de akkor is sárgás lett. Szóval nem görcsölök tovább a fotózással,mert szinte el is felejtettem közbe hogy magamnak csinálom az akváriumot legelső sorban,hobbyként kezelni ....  Marad a naplózása történetnek,verseny meg ilyen dolgok nuku 
|
2013. december 27., péntek 14:59 |
|
 |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
T.Tamás30 írta: Köszi szépen mindenkinek  A tájkép-hangulat fotó után legyen itt néhány másik.Próbáltam kicsit kitakarni a világításból jövő fényeket és úgy fotózni.A képek továbbra is telefonosak,remélem nem túl zajosak és nagyjából színhelyesek-élesek. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről Ha mégis indulnál versenyen én korteskednék melletted!Csillagos ötös az akvárium,a kitartásod meg jó példa lehet nagyon sok emberkének! 
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2013. december 25., szerda 22:40 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Egy minimális mértékben nyugodtan beéghet a teteje,szóval az expozíciós értéken szerintem nyugodtan állíts egy picit fentebb. Kalibrálva van a monitorom,én kicsit sötétnek látom a képeidet.
|
2013. december 25., szerda 21:39 |
|
 |
T.Tamás30
|
HUGO írta: T.Tamás30 írta: Köszi szépen  A telefonom Samsung galaxy S Advance A beállítástokat próbálom manuálisan állítgatni. Nekem is ilyen telóm van. Na sughatod a beállításokat!  Konkréta ezekre a képekre vonatkoztatva: első körben kitakartam a lámpa kiszóródó fényeit.A wb meghagytam automatán mert vagy túl pirosas vagy túl kékes ha a többi beállítást próbáltam.Expo előtt hagyom picit hogy rendesen érzékelje a színeket.Iso szintén utomata mert nincs gépem amin megnézzem melyikkel lenne jobb.Az expozíciós értéket le szoktam.tekerni -1,5 vagy -2 re mert eléggé fényesk lennének a felső régiók.A felbontás max.-on.Hirtelen ennyi jutott az eszembe.
|
2013. december 25., szerda 21:34 |
|
 |
T.Tamás30
|
papó írta: T.Tamás30 írta: Köszi szépen mindenkinek  A tájkép-hangulat fotó után legyen itt néhány másik.Próbáltam kicsit kitakarni a világításból jövő fényeket és úgy fotózni.A képek továbbra is telefonosak,remélem nem túl zajosak és nagyjából színhelyesek-élesek. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről Ha most nem csinálsz pár komoly fényképet , nem tudom mit csinálok veled . Ez a Hac on top 5 legalább. Papó el leszek kalapálva ..... Biliárdban  Tudom hogy nem lett volna benne 30-ban sem... Ott van Hugo akváriuma vagy Atijé,amik klasszisokkal jobbak mint az enyém,és még sem kerültek a közelbe sem. Fotó készül majd róla,de hogy indítom e azt nem tudom. Továbbra is hobbyként kezelem,a megmérettetés nem az én világom. 
|
2013. december 25., szerda 21:27 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
T.Tamás30 írta: Köszi szépen  A telefonom Samsung galaxy S Advance A beállítástokat próbálom manuálisan állítgatni. Nekem is ilyen telóm van. Na sughatod a beállításokat! 
_________________ Pé.Zoli
|
2013. december 25., szerda 21:25 |
|
|