|
Pontos idő: 2025. április 21., hétfő 4:06
|
Szerző |
Üzenet |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
papó írta: Ne ess neki nagyon Tamás .. Most kezd igazán működni az akva látszik a köveken. Szuper  Közelebbről sajnos én nagyon mást látok:  Illetve a fonal szépen teszi a dolgát  Igazából elég durva,hogy március 18-án savaztam le a köveimet,és újfent így néz ki az összes.Visszatért rá ez a fekete szépség,zöld fonallal kombinálva.Igazából azt veszem észre,hogy sikerült elérni,hogy a növények egy szakasz után egészségesen fejlődjenek,de az aljzat problémám nem oldódott meg,igaz azt is megpróbáltam megerősíteni Easy Start-ba áztatott Bio Rio-val (lenyomva a táptalajig) illetve gyökérgolyók amiket letettem,azok legalább teszik a dolgukat,mert szép egészségesek a növények gyökerei.Szerintem itt igazán a CO2 bármilyen formája is a növényeket húzná meg,hogy még szebbek legyenek,de a kiváltó ok nem igazán szűnne meg.Szóval kicsit tanácstalan vagyok 
|
2012. április 13., péntek 16:34 |
|
 |
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Milyen nagy húsos, egészséges levelek, nagyon szép Tomi, gratula!!!
|
2012. április 13., péntek 14:12 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ne ess neki nagyon Tamás .. Most kezd igazán működni az akva látszik a köveken. Szuper 
2012. április 13., péntek 8:10 |
|
 |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
T.Tamás30 írta: Próbálkoztam a géppel,valami elfogadhatóbb képet csinálni,és ezt sikerült összehoznom:  Lassan tényleg megérik egy nyírásra,szelektálásra  Durván jól néz ki!Meg lesz az a jutalom! 
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. április 12., csütörtök 19:52 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Próbálkoztam a géppel,valami elfogadhatóbb képet csinálni,és ezt sikerült összehoznom:  Lassan tényleg megérik egy nyírásra,szelektálásra 
|
2012. április 12., csütörtök 18:42 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Tomi ! Minden akváriumban megtalálható az összes alga amit felsoroltál , csak kordába van szorítva. Alig észrevehető , mert a magasabb rendű növények felülkerekednek
2012. április 9., hétfő 21:42 |
|
 |
T.Tamás30
|
Köszi papó! Holnap így járok el,már jócskán besötétedett az akvában,mire találtam itthon pengét.Kíváncsi lennék mi hozta elő ezt a "drágaságot"  Illetve hogy mitől van folyamatosan jelen az összes többi is.Mert nagyon úgy érzem,hogy valami még mindig nem jó.....Lehet,hogy az elrontott táptalaj idézi elő ezeket? Jah és akkor jelen levő algáim listája: -zöld pont -zöld fonal -fekete ecset(azt hiszem) -és akkor ez a mostani cyano "szép változatos" lista,de jobban örülnék neki ha sikerülne leredukálni a létszámot-mennyiséget 
|
2012. április 9., hétfő 20:25 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Az "új" algádat cyano - nak nézem. Semmi gond , egy zsilettel óvatosan távolítsd el az üveg mellől .
2012. április 9., hétfő 16:45 |
|
 |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Nagyon szépen megindult a rotala, csak így tovább! A garnéláim nekem is szoktak néha ilyesmit művelni..... Az algáról fogalmam sincs miféle.....nekem még szerencsére nem volt vele szerencsém.... 
|
2012. április 9., hétfő 13:43 |
|
 |
T.Tamás30
|
Ma világítás felkapcsolása előtt megejtettem a szokásos vízcserét,és az egyik garnélám meglepett.Elkezdett lelécelni az akváriumból,a szűrő szívó csövén araszolt kifelé az akváriumból,alig tudtam visszatoloncolni,mert csak mászott felfele a csövön és már kint volt a vízből az sem zavarta,szóval meglepődtem egy kicsit  Csináltam egy két képet is a csere alkalmával:    És ahogy csináltam a képeket,lettem figyelmes erre az új csúnyaságra(miféle "szépség lehet ez;talán BGA  ):  Úgy látom ez az akvárium keresztül fog menni minden létező alga fajtán....  Csak kicsit már unalmasnak találom,hogy mire valami megindul egy kicsit is egészségesebb formáját mutatni valami újabb dolog üti fel a fejét,vagy ami meg is volt az megint durvábban kezd el nyomulni Egy szó mint száz,egy percre sem hagy unatkozni az akváriumom 
|
2012. április 9., hétfő 12:37 |
|
|